БСП скочи: Борисов е отговорен за провала на "Южен поток"

Сидеров: Безотговорно е премиерът да ходи в Брюксел без позиция на НС
Обновена: 3 дек 2014 12:03 | 3 дек 2014 12:02, Камелия Цветанова
116
БСП скочи: Борисов е отговорен за провала на "Южен поток"
Михаил Миков Снимка: архив, Булфото

БСП обвини премиера Бойко Борисов, че носи отговорност за провала на „Южен поток“, след като днес парламентът отказа дори да обсъди проектодекларация на левицата за проекта, чието приключване обяви руският президент Владимир Путин.

Още по темата
Според „Атака“ пък отиването на премиера в Брюксел без позиция на НС е безотговорно.

„Предпочитанията на Бойко Борисов са да отиде в Брюксел като послушно пале без обединяваща позиция и да поиска това, което се полага на България”, упрекна лидерът на социалистите Михаил Миков.

Според него премиерът е нарушил предизборното си обещание, че ако ГЕРБ спечели изборите, „Южен поток” ще тръгне вероятно през ноември.

Миков настоя, че „Южен поток” е проект, който носи икономически ползи на България, но основно оползотворява геостратегическото място на страната ни.

„ГЕРБ направиха всичко възможно Босфора и Турция да бъдат безалтернативно трасе за доставка на петрол с денонсирането на проекта Бургас – Александруполис”, добави той.

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров обвини ГЕРБ, че са бламирали възможността парламентът да излезе с декларация за „Южен поток“. Шефът на националистите обвини управляващите, че са гласували с „въздържал се“ по предложението за декларация. „Лицемерие е, че се търси подкрепа“, каза Сидеров.

Според него отиването на Борисов в Брюксел без позиция на парламента е безотговорно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
наздраве миков. ами вашият гей като беше на власт, защо не го направи.
77
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те такава простотия само бсп може да измисли -- казано по-друг начин " Другари ос.....хме се " и сега някой требе да чисти !!!
76
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
миков сеедно ще ми скочи заплата или ще намалее безработицата вашите милионери и милиардери в бсп и в секи град
75
5
 
5
 
! Отговори
K.Коцев преди 9 години
Абе, г,син Миков,вашият ОРЕШАРСКИ,обяви и подписа СПИРАНЕТО НА ЮЖЕН ПОТОК! Боравиш с неверни данни,че г-н Борисов е сторил това - айде свери си часовника,Микоооов! Ние отдавна не вярваме на лъжите ви,но е крайно време и вие да спрете да си вярвате:)))) Амин!
74
7
 
3
 
! Отговори
Иван СПб преди 9 години
Господа, Путина нужно остановить, потерпите и мы его повесим как Саддама.
73
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Един загробващ проект по-малко. От този газопровод полза за България няма да има, само за определени фирми на определени хора!
72
2
 
7
 
! Отговори
Сергей. Россия преди 9 години
Россия протянула руку Болгарии, спасая е от турецкого рабства.Турция протянула России руку, спасая е от предательства Болгарии.Метаморфозы...
71
0
 
3
 
! Отговори
ББ преди 9 години
Нищо Мишо, продължаваме напред.
70
7
 
3
 
! Отговори
nedkodd преди 9 години
микуф НАЗДРАВЕ!!! ДА НЕ ЗАБРАВИШ КОНГРЕСА НА МАЯ КЮСТЕНДИЛСКАТА ДЕТО ЩЕ ПРАВИ ТЕЧЕНИЕ ПОЧВА,МАХАЙ ФЕСА И МАЯ ДА МАХНЕ ШАЛВАРИТЕ И ФЕРЕДЖЕТО И Я ПОЧВАЙТЕ БЕСЕПЕТУ,НАЦЕПЕТЕ Я ,ЧЕ ТЯ СЕ СВЪРШИ А ВИЕ ЩЕ Я ДОВЪРШИТЕ 100 ГОДИШНАТА БАБА!!!
69
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борисов е отговорен и за падането на рублата, не само за спирането на ЮП
68
1
 
3
 
! Отговори
Хм преди 9 години
Истината е някъде там и е много сложна. А вие защо ли се напъвате с тези родилни напъни да обвинявате този и онзи. Всички са в кюпа. Всички се правят на големи политици и разбирачи. И наши и чужди политици. Ех, мечтая за живот без политици и политики. Ха дано, ама надали.
67
2
 
13
 
! Отговори
Иван Танев преди 9 години
Как така за Турция "Южен поток" е ИЗГОДЕН а за нашите тикиви и политици не е ???
66
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прав е един от пишещите, това което нанесе на България Тиквун Неземний наистина е непоправимо! И не че го е искал, толкова му е мозъчето. Умните управници крадат но и правят за държавите си. Този приказва за ЮП, подписва, прави се на сърдит и сега не знаел какво пише в договорите. Тогава какво е подписвал и защо? Хората искат да знаят. И както става, ще прехвърли вината на други, ще лъже и нагло ще се покрие. Нали му вервахте, вервайте му и сега.
65
3
 
3
 
! Отговори
Стоянчо преди 9 години
Миков ти си моето момче, давай само така!!!
64
10
 
6
 
! Отговори
стоян петров преди 9 години
Големите руски енергийни проекти-големи руски празни приказки. Щял да прави хъб на турско-гръцката граница и от там може би с кофи всеки ще си купува колкото му е необходима газ. Добре че бяха американците да смъкнат цената на нефта да покараме малко по-спокойно автомобилите си. Наред е да сгромолясат и цената на газта. От 2017 започват износ на шистов. Горките рушнаци съвсем ще я оплескат.
63
13
 
4
 
! Отговори
obiknoven 4ovek преди 9 години
Ай стига с тоя смрадлив руски газ бе , оревахте ми главата :)
62
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До МатвейПрав си, братле. Прав си. Под американско иго сме, без война да сме водили и ще се сърбаме попарата, щото са ни предатели политиците.
61
5
 
17
 
! Отговори
Матвей преди 9 години
"братушки" бля, славяне.... Мы вам Шипку брали, от турков спасали, а вы оказались просто проститутками. В угоду каким-то мудакам отказались от низкой цены на газ и транзитных денег. Я уж не говорю про ваши помидоры и перцы которые нам теперь не упрлись. Вы реально ИДИОТЫ?
60
2
 
9
 
! Отговори
Tina преди 9 години
Ех, тролчета гербави...Отне ви 36 часа да отреагирате и да се задействате.Ако наистина КГБ имаше нещо общо - щяха да си ви отвяли на 2-я час...
59
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ху***ло иска да забие клин с страните от ЕВРОПА.Това е ИСТИНСКАТА ЦЕЛ .Няма пари да се намеси на Московската биржа и рублата потъва все по-надолу.Южен поток щял да строи,с въшки.Те и китайците му обещаха 25 млрд долара за строежа на Силата на Сибир,ама нещо не му ги дадоха и в Бризбейн се видя на празна софра.Сега пак тръгва в обратна посока-Турция-Европа???Ноу мъни,ноу фъни,казват в богатите държави.