Цветанов за главния секретар на МВР: Става само за шеф на РПУ

Зам.-председателят на ГЕРБ се надява да има изслушване по темата "Лясковец"
Обновена: 21 дек 2014 14:49 | 21 дек 2014 11:01,
136
Цветанов за главния секретар на МВР: Става само за шеф на РПУ
Снимка: архив Булфото

Шефът на групата на ГЕРБ в парламента и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов се изказа остро срещу главния секретар на МВР Светлозар Лазаров. „Ако бях вътрешен министър, той можеше да е шеф на РПУ”, каза Цветанов пред „Нова телевизия”. Така зам.-председателят на ГЕРБ отвърна на въпроса дали Лазаров ще бъде сменен след промените в закона за МВР.

Още по темата
С новите текстове се връща правото на президента да избира главният секретар. В момента това е в правомощията на правителството. Смяната на начина на избор предполага и назначаване на нов главен секретар.

„Вижте Лясковец. Загина професионалист. Истината не излезе”, каза Цветанов. Той изрази надежда, че Лазаров ще бъде изслушан в парламентарна комисия. Зам.-шефът на ГЕРБ обясни и че по друга акция на МВР няма никакъв резултат – „Кокаиновата афера”, в която беше замесен и общинарят от ГЕРБ Орлин Лазаров.

Цветанов не отговори на въпроса дали ГЕРБ ще сменят шефа на ДАНС Владимир Писанчев. През последните дни между управляващите и Писанчев има напрежение заради промените в закона за МВР. „Не е целта смяната на една личност, целта е смяната на модела, която ще даде възможност на служителите да работят”, каза бившият вътрешен министър.

Той обяви, че и в МВР, и в ДАНС има много стойностни и качествени професионалисти.

Зам.-шефът на ГЕРБ коментира и напрежението в управляващата коалиция заради промените, свързани с пенсиите. Цветанов призна, че има малко нарушаване на комуникацията с партньорите при взимане на решението да се даде възможност парите от частните пенсионни фондове да се пренасочат към НОИ.

Шефът на депутатите от ГЕРБ беше категоричен, че тази тема е затворена. Думите му дойдоха малко след като финансовият министър Владислав Горанов обяви, че е възможно да се откаже от поправка „Пенсии”, ако бъде убеден, че тя е вредна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
20
 
! Отговори
баннат преди 9 години
пандизчийте взеха пак властта
59
1
 
21
 
! Отговори
И какво от това преди 9 години
И ти ставаш само за манекен на раирани дрехи , но сега даваш мнения.
58
1
 
22
 
! Отговори
Българин преди 9 години
"Цветанов за главния секретар на МВР: Става само за шеф на РПУ"А бе ,Цветанов , ти и за това не ставаш ,но повече от 3 години ни се "навираше в очите" с простотията си. От теб освен шофьор на камион в " Чистота"друго не става.
57
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цветанов и за шеф на РПУ не става. Да не говорим, че е единствения осъден български политик!
56
1
 
29
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Ей, убиец...Няма ли кой да ти потърси сметка за Мишо Бирата, бе?
55
7
 
28
 
! Отговори
Stan преди 9 години
КАЗА ОСЪДЕНИЯТ ПРЕСТЪПНИК
54
9
 
31
 
! Отговори
АЦЕТО преди 9 години
ЕДИН *** ПРЕСТЪПНИК ДАВА МНЕНИЕ ЗА ДРУГИ ХОРА. АКО БЕШЕ МНОГО УМЕН ПАК ЩЕШЕ ДА СИ МВР ШЕФ,НО И ТВОИТЕ ХОРА РАЗБРАХА КОЛКО 4ИНИШ И ЗАТОВА И ТЕ НЕ ТЕ ИСКАТ БЕ ***
53
6
 
26
 
! Отговори
xxx преди 9 години
Теб и за това не те бива.
52
4
 
32
 
! Отговори
Бадемов преди 9 години
Цецко, оправдаха ли те по всичките ти дела, или предстои да те оправдаят?
51
36
 
12
 
! Отговори
психолог от МВР преди 9 години
Това че червените *** плюят ГЕРБ и Цветанов е комплимент за него , защото те за това са в този сайт . Само за протокола. Кажете ми друг министър на МВР да е получавал толкова много награди от партньорските служби на САЩ и ЕС . Няма нали , е това е достатъчна оценка за работата на г-н Цветанов . Нали не си представяте , че страните от ЕС и САЩ нямат представа кой кой е .
50
5
 
33
 
! Отговори
ген.Луков преди 9 години
Такива национални предатели нямат право на мннение!!!Точка!
49
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудя се,дали ако на ЦЦ баща му не беше шофер на Шопов,дали щеше да може да изкара средно образование и дали щяха да го вземат в МВР-то да връзва канапчета?Щото то връзки,връзки ама и качество некакви трябват!
48
1
 
36
 
! Отговори
Иван преди 9 години
В МВР имало много стойностни и качествени хора !!?? ЦЦ да си запише някъде, че хората не са стока - боб, леща, обувки и т.н. за да бъдат качествени и стойностни. Хората могат да бъдат умни, професионалисти, способни и т.н.Този физкултурник да почете малко книги и да се ограмоти, преди да се прави на депутат и дори министър. Ако влезе в затвора ще има време и за това !
47
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз вярвам, че Цецо ще стане един по-добър човек, след престоя му при бай Ставри.
46
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нормално е един осъден престъпник да не харесва главният секретар на МВР. Щом един престъпник *** така, значи главният секретар си върши работата добре. Притеснително щеше да е, ако престъпникът Цветанов се беше изказал положително за работата на МВР.
45
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ФИЗКУЛТ ,УРА,УРА.УРА
44
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** и кухата лейка
43
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лазаров е с две присъди за кражби, а Станишев и Сидеров го направиха главен секретар.
42
1
 
25
 
! Отговори
81612 преди 9 години
Заради това изказване на цецо-наглецо хората на Лазаров нямало да закачат людете,които се готвели за майдан на Тиквата поради калпавото му управление.
41
1
 
28
 
! Отговори
Тъщовник преди 9 години
Какъв красавец на какъв фон,истински бон-БонСлучи той на богата тъщата всяка вечер е в различна къща.