БСП е в криза, но има шанс до местния вот, сигурен е Станишев

"Свалям шапка на ГЕРБ, една лоша дума не казаха за себе си"
Обновена: 31 яну 2015 18:28 | 31 яну 2015 18:27,
116
БСП е в криза, но има шанс до местния вот, сигурен е Станишев
Сергей Станишев. Снимка: БТА

БСП е в криза. За това призна днес лидерът на партията на европейските социалисти Сергей Станишев по време на форум на левицата в Пловдив, на който се коментираха предстоящите местни избори.

Още по темата
Станишев заяви, че столетницата трябва да се реформира. Конкретика за коалиционната политика на БСП се очаква да има около месец май, но говоренето против ГЕРБ няма да бъде основен ресурс за предстоящите местни избори, уточниха социалистите.

„Това, че сме в опозиция, е възможност за БСП да се поучи от стари грешки и да набележи нов път, защото имаме основание, а на ГЕРБ им свалям шапка – една година в опозиция и една лоша дума не казаха за себе си, а ние често сами се самоубиваме.”, заяви на пресконференция пред журналисти Сергей Станишев.

Ръководството на БСП се събра в Пловдив, за да стегне редиците за предстоящите местни избори. Според Станишев, въпреки че БСП е в криза, тя има шанс да се реформира до местния вот.

„Никакъв сценарий не е гарантиран завинаги, че БСП ще е втора политическа сила, всичко е в наши ръце, но ако си извлечем поуките от миналото и от това какво е състоянието за страната и предложим решения на хората”, заяви още лидерът на ПЕС.

Сергей Станишев няма намерение да се кандидатира за президентския вот у нас, но подчерта, че забелязва променено поведение при премиера Бойко Борисов.

„За президентските избори има един фактор „време”, който никой не го отчита, но поведението на Борисов е променено – това не е Борисов през 2007-2009 година, това ме навежда на мисълта, че тази роля много повече подхожда за другата позиция, отколкото на министър-председател, което също не означава по никакъв начин, че той ще бъде кандидатът на ГЕРБ”, каза още Станишев.

Според ръководството на левицата, АБВ не е заплаха за разделение в БСП. Начините за спечелването на местните избори социалистите ще дискутират и в неделя в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
17
 
! Отговори
Samo minavam преди 9 години
Безродникът,какво прави в България.Изгонете го,комуниста няма род и Родина.
29
1
 
7
 
! Отговори
Херсон преди 9 години
Ей компири, тоя укроп Сатанишката, чрез Вигенин подкрепи санкцийте срещу Русия, а чрез оставката на Орешков( свали доверието от него) предаде властта в ръцете на натовците от Герб за да воюват срещу Русия! Това доказва само една, че Сатанишката служи на Коломойски, а не на България! Затвор за предателя!
28
2
 
19
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 9 години
Държавата загива,народът измира,тоя жмуц си занае само БСП.Ами оттам са ти златните очила и богатства ..ММаммммм
27
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това нагло човече отдавна трябваше да е в панделата за далаверите и милионите.
26
1
 
10
 
! Отговори
Васил преди 9 години
Номер 37, престани да петниш името на Ботьов с глупостите, които бълваш. Използвай собственото си, не бъди толкова безличен
25
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП е приемник на една престъпна партия БКП.Престъпниците в БГ се онаследяват баща -син, БКП-БСП.Онаследяването е като в италианската мафия.Разликата е,че в Италия ги гонят до дупка,а в България ги пращаме на наши разноски в Брюксел,въпреки далаверите със заменки,милионите които си сложи в джоба с "излъскването на имиджа на БГ","изгубените" секретнин документи и т.н. На Темида освен превръзката на очите,комунистите и сложиха и тиксо на устата.Нема управия мафия,мафия,мафия,мафия,мафия.
24
0
 
14
 
! Отговори
роза преди 9 години
Станишко и тайната среща с масонския жрец?Поклони ли се на златния телец?Много плът,злато,генерали,политици...И всичките от различни партии.Много смърт в тази страна. Много кражби.Мнохо мафия.Абе във всичко лошо сме номер едно.Когато еврото се срине ще заменим лева и ще настане 10пъти по-голяма мъка по тази земя. Тогава българите ще се сетят.Тогава народа ще се дигне,но ще бъде късно,защото Родопите ще са потурчени,а селата п
23
5
 
7
 
! Отговори
Ботев преди 9 години
Вие май забравяте за златния пръст на Волен.Идеята на атака е добра но изпълнението куца.
22
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Другари не се ядосвайте , аз се надявам все по често Станишко да идва и да дава акъл на БСП . Все пак от него зависи колко бързо партията ще приключи живота си . Благодарим ти другарю Станишев, че ни отърва от БСП .
21
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А.БЕГЛЕЦЪТ ПАК СЕ ПОЯВИ!
20
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Остап Бендер пак се появи.Колко ни струва тая негова статийка.В месеца излизат по около четири.Заплатата му в Европарламента е около 20 000 Евро.За "трудът" му на статийка ,тоя *** получава по 5000 Евро.Появи ли се в София ще го натирим с павета.
19
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Станишев и кликата му вкараха БСП в най-голямата криза в цялата и повече от сто годишна история! Сега на местните избори това най-ярко ще си проличи! Не се ли изчисти партията от всички протежета на "Кой" в нея, няма надежда за възстановяване.
18
0
 
9
 
! Отговори
Ботев преди 9 години
Аха ,ясно.Успех в живота.
17
1
 
10
 
! Отговори
АНТИ преди 9 години
Който даде най-много пари, той печели местните избори!
16
0
 
8
 
! Отговори
роза преди 9 години
Скоро,скоро ще трябва да се плащат кредити,които България взе.После следва плащания към НАТО,ЕС за членство. Трябва и да плащате скъпия ток на американските централи. Няма нищо безплатно. Днес съотношението на брой смърт в БГ през изминалата 2014 е по-високо спрямо страни в Африка,където има гражданска война и ЕБОЛА.СКОРО ИДВА ВРЕМЕТО,КОГАТО ЩЕ СЕ СЪБУДИТЕ,НО ЩЕ БЪДЕ КЪСНИ.Тогава ще настане глад в България.А,РОДОПИТЕ ЩЕ СЕ НАДИГНАТ И ОТДЕЛЯТ.ПО НОВИНИТЕ НЯМА ДА ЧУЕТЕ ЗА ПОТУРЧВАНЕТО НА РОДОПИ
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми хайде реформирайте се.Признайте си ,че сте избили хиляди българи по политически причини,а колко семейства сте разтурили с интерниране да не говорим.Концлагери направи Хитлер,а вие да не останете назад, го купирахте 1:1.Аз предлагам да ви дръпнем завесата от политическата сцена-вредни сте.
14
3
 
11
 
! Отговори
Ботев преди 9 години
1 Ботев се пише с главна буква,смотан.2 Не ЮРОШ а ЮРУШ (турското име на атака).3 Отивам да се засилвам в некой ъгъл.Доволен ли си ???
13
17
 
3
 
! Отговори
Спеца преди 9 години
Този път Станишев е прав !До есента Борисов пак ще се *** !На това се надява и Станишев !Цени на тока - нагоре , бази на НАТО , подкрепа за фашагите в Украйна , рязък спад на туристите от Русия и Украйна , разстящта безработица , импотентно правителство ......чао Борисов!
12
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До коментар номер 19На Атаката й викат "юруш" два типа хора - едните са платени парцали, а другите са заблудени от медийната пропаганда душици. За вторите искрено се надявам да се събудят рано или късно от дълбокия сън, а за първите не ми пука особено
11
2
 
10
 
! Отговори
роза преди 9 години
Колко *** човек трябва да си,за да гласуваш за БСП и Станишев? Това е все едно българин да гласува за евреин. Понякога се чудя,кои са по-глупави?Тия дето гласуват за един разведен пожарникар или за богат масоно-евреин. Сравнена с тия двамцата, Ташева-професор по ядрена физика е като агнешко и кренвирш.Много умен е тоя бг.народ.Тук,ако на избори има професионални клоуни,циркаджии или просто порно-фолк певици,знам кой ще спечели на изборите :)Скоро ще се плащат кредити и ще настане глад,а Родоп