Цветанов не ще да се връща в МВР, увещават Вучков да остане

Не трябва да се водим от емоциите, смята шефът на ПГ на ГЕРБ
Обновена: 4 мар 2015 14:15 | 4 мар 2015 13:37,
26
Цветанов не ще да се връща в МВР, увещават Вучков да остане
Снимка: Булфото

Цветан Цветанов обяви, че не би се върнал отново като вътрешен министър, ако оставката на сегашния МВР шеф стане факт. Междувременно мнозинството се зае да увещава Веселин Вучков да размисли и да остане в кабинета, въпреки че от Министерски съвет потвърдиха, че оставката му е била приета.

„Има възможност оставката да бъде оттеглена“, каза Цветанов в кулоарите на парламента.

Още по темата
Той обясни, че ако заявлението на Вучков не стигне до Народното събрание, което трябва да я приеме или не, значи, че тя е оттеглена. В същото време министърът в оставка пристигна в парламента и влезе в кабинета на председателя на НС Цецка Цачева.

И ГЕРБ, и Реформаторите обявиха, че ще проведат срещи с него, за да изяснят мотивите му за оттеглянето и да се прецени има ли възможност той да остане на поста си.

„Не трябва да се водим от емоциите, затова правим всичко възможно да обсъдим всяка ситуация, която може да се тълкува като разклащане на коалицията“, каза още Цветанов. Той обясни, че е имало нови разговори между Вучков и премиера.

„Не, поне към настоящия момент“, отвърна Цветанов на въпроса дали ако оставката на МВР шефа стане факт, Цветанов ще се върне като министър.

Шефът на групата на ГЕРБ в парламента обясни, че това е един от най-тежките постове в правителството.

Цветанов обясни и че ако Вучков все пак си тръгне от кабинета, право на премиера ще е да посочи негов наследник, а депутатите от ГЕРБ ще го подкрепят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кунева предложила Курманчо Исмаилов да бъде новият вътрешния министър.
18
0
 
4
 
! Отговори
гласоподавателГосин преди 9 години
как можахте да искате и дори да си помислите за Цветанов да оглави МВР човек с влязла в сила осъдителна присъда.По добре да се иницира кандидатура на Роско Петров че е завършил втоти факултет на АМВР вместо трети какъвто е завършил навремето Б.БСега се отвори парашута на Росен едвали друг път ще се случи
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде да се върне Цветанов? В МВР ли? Я пак помислете кво ще ви се случи, ако сложите този двойно осъден престъпник за министър!
16
0
 
5
 
! Отговори
баи Ганю преди 9 години
Що открадна тефтеря бе Цвъко?Веднага да го върнеш инак нема за тебе министерски пост.Мошеници,крадци,лъжци и манипулатори сте вие от герб.Заробихте ни с 18 милиарда и сега ще се тупата в гърдите че сте стабилизирали България.Аз сашто мога да управлявам успешно с 18 милиарда зад гърба си.
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цвъчко ти си за затвора бе , какъв министър на МВР
14
4
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Само Цветанов може да оглавява и управлява МВР най-добре!!!!!!!Цветанов е честен, почтен и обичан от народа като Борисов!!!!16-те милиарда заем са напълно наложителни за да може Борисов да плаща разходите си.....
13
3
 
14
 
! Отговори
Изтрещял гербераст преди 9 години
Само Бойко, само Цецо, само ДПС, само РБ, само ПФ, само АБВ, само мафията, ние сме дружинката.
12
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цветанов да отиде в затвора , там му е мястото , ако пак стане министър вместо затворник , тогава протестите пак ще почнат
11
2
 
7
 
! Отговори
Спеца преди 9 години
Самото допускане за връщане на Цветанов , един напълно дискредитиран тип , като силов министър е напълно недопустимо !Това говори за безотговорното поведение на генерал Борисов и неговото обкръжение !И се оформя мнението за мутренско поведение, в рамките на една бандитска орда!ВЪЗМУТИТЕЛНО!
10
0
 
6
 
! Отговори
10 преди 9 години
До Анонимен 10 Кой съд?-този,който се управлява задкулисно от мафията ли? Та кой вярва а днешният съд,за койт истинските престъпници си правят каквото искат! Истинският съд принадлежи на Господ!
9
2
 
8
 
! Отговори
Нане Вуте преди 9 години
Вуцата ако го кандардисат да остане като *** в кабинета на министъра ще трябва да върти *** и на Писанчев и на Лазаров едновременно.Е те такова порно не бехме гледале още!
8
3
 
8
 
! Отговори
Ред Арми преди 9 години
Ой мили, мили Цецко. Защо не щеш да се връщаш бе физкултурник? Може тези 16 лилиарда заем дето си го гласувахте да ти стигнат за подслушвания и печат на фалшиви бюлетини.
7
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този е доказан от съда престъпник и мутра. От къде на къде дава изявления?!
6
6
 
18
 
! Отговори
ss преди 9 години
АБе ЦЦ защо още не е в затвора?
5
5
 
16
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Раирания ............смятайте за какви гласувахте да ни управляват .......16 милиарда им дадохте , сега ще чуете за усвоени проекти за не повече от 1-2 милиарда .....най най най много .......друго всичко "плащахме насам натам ..попълвахме дупки от предното правителство" и после народа е под ръба на бедността, а боко-харам се вози в коли за милиони и му викайте УРА !
4
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оставка!
3
4
 
20
 
! Отговори
Райчо преди 9 години
Ха ха ха Цветанов министър.... Ужассссно нагло изпълнение!
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До инед. Разбира се, че ще е гавра. А Делянчо на какво основание щеше да стане шеф на ДАНС?
1
2
 
14
 
! Отговори
изнервен преди 9 години
Оставката да бъде оттеглена, ако тиквата клекне за смяна на протежетата на ДПС. Иначе да си ходи той.