Полицията действала "тъпо, глупаво, брутално" в TV7

Парите на КТБ обаче трябва да се съберат, твърд е Борисов
Обновена: 29 апр 2015 21:51 | 29 апр 2015 21:47, Камелия Цветанова
205
Полицията действала "тъпо, глупаво, брутално" в TV7
Снимка: Булфото

Фондът за гарантиране на влоговете трябва да си събере парите, но полицията действаше "по най-тъпия, глупав и брутален начин", и затова ще понесе пълна отговорност, каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти във връзка със случилото се днес в TV7.

Още по темата
„Ще съберем дълговете от КТБ, както повелява законът“, увери обаче той.

Борисов припомни, че заместник-директорът на СДВР и началникът на Шесто РУ подадоха оставки след суматохата, която се създаде около сградата на телевизията днес заради засиленото полицейски присъствие.

„Има Фонд за гарантиране на вземанията, който трябва да прибере парите на данъкоплатците обратно в хазната. Полицаите действаха по най-тъпия и глупав начин и затова си понесоха пълните наказания - просто оставка и се махат от постовете си”, коментира премиерът.

 „Това се прави с двама полицаи, отиват казват „Добър ден” и започват по списък да оказват съдействие на съдия-изпълнителя и не се месят в тази работа. Нямат работа да ходят в студиото и нямат работа да ни въртят по медиите по света”, заяви Борисов.

„Това е медиата, която най-брутално нарушаваше демокрацията и манипулираше, медиата, която докара Чобанов, Орешарски и всички тия на власт", заяви обаче Бойко Борисов.

"Всички вие не си мръднахте пръста, тези журналисти защо тогава не си хвърлиха оставките, когато се нарушаваше демократичното право на опозицията", попита премиерът.

Заради глупостта на полицията помолих да бъде отложено с една седмица, каза Борисов по повод на изпълнението, свързано с активи, заложени в полза на КТБ.

Финансовият министър Владислав Горанов посочи, че този едноседмичен срок е даден по изключение. Той призова собствениците на медиата да намерят техника, с която телевизията да работи, или да изплатят дълговете си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
pla6tame danaci i ni biat policaite
120
1
 
3
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Полицията си действа както обикновено
119
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
каква е тази подготовка на полицията какви са тези директори да изпратят толкованарод да пази какво и от кого и в същото време по селата не останаха старции имущество от набезите на един етнос
118
6
 
5
 
! Отговори
ист преди 9 години
Полицаите бяха по скоро сеиржии, отколкото брутални. Журналистите бяха най брутални преди 2 години. Да не се правят на жертви. За тях свободата на словото беше политическа бухалка .Тази телевизия е срам и позор за гилдията.
117
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АСДСъдия изпълнител не е присъствал,през целия ден,делегира правомощията си на 3то заинтересовано лице,дошло с дебеловрати момчета по анцузи,а 100 униформени пазванти им помагаха
116
5
 
4
 
! Отговори
АСД преди 9 години
По закон полицията не може да откаже съдействие на частен или държавен съдия изпълнител. Друг е въпроса защо са били толкова много. Сега когато полицията спазва закона пак е виновна. Ами променете закона бе , да има право по нейна преценка да отказва да съдейства. Само , че утре всеки един от вас може да опре да поиска съдействие и какво става тогава ?
115
1
 
7
 
! Отговори
направете разследван преди 9 години
Какво прави ББ,на един бал снощи,на коя телевизия е собственик организатора на бала, и какви концесии му разписа ББ в последния ден от 1вия си мандат.Жокер: отбора на Делиормана
114
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А бе еййййй, нали искате реформи-който е крал-да си отива-*** ***-там журналята вземат по 10х.лв. средно
113
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако и сега се размине без оставки по върховете просто доказано за стотен път,че тук управляват мутрите и мафията и ДЪРЖАВА НЯМА!!! Докога ще глозгате кокалите на изтерзания българин и на майка България?!
112
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ВутеТи стопляш ли изобщо, за какво иде реч?
111
4
 
3
 
! Отговори
Вуте преди 9 години
"Великолепният век"!*** телевизията българска.
110
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-малкото зло,се оказа голямото страшно зло,хора усетете се този ни връща 1947г
109
1
 
15
 
! Отговори
Асеновец преди 9 години
А не е ли тъпо мутра, която не е прочела и една книга през живота си да ни управлява? Грешка. Прочел е Винету. Всеки един народ заслужава управниците си. Като търпим мутрата и престъпната му клика да ни управляват ще има акции срещу телевизии, радиа, вестници. Ще продължава държавата да ни мачка и ограбва, защото сме овци и не смеем да изхвърлим престъпниците от управлението.
108
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
защо са ни министри бе.да ги уволняват.ето Тиквата върши всичко сам
107
0
 
19
 
! Отговори
boc преди 9 години
Цялото Ти правителство, начело с Теб, действа тъпо, глупаво и брутално!Вътршен министър нямаме, министъра на образованието е *** на ента степен, военния и външния са предатели.
106
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още оставки трябват - на най-високо ниво.
105
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бъчварова няма ли да подаде оставка? Тя носи отговорността за това "тъпо, глупаво, брутално" действие на МВР в TV7.
104
2
 
22
 
! Отговори
Факт преди 9 години
Като цяло не харесвам TV7, както не харесвам и bTV, NOVA, BNT1, ... , но начина, по който ГЕРБ чрез подчиненото им МВР, Фонд за гарантиране на депозитите и синдиците на КТБ, се опита да спре TV7, е повече от възмутителен.
103
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Знаех си че ПЕВСКИ и НЕГОВИТЕ ТЕЛЕВИЗИЙ СА СМРЪДЛИВИ СВИНСКИ !!!
102
1
 
3
 
! Отговори
КИД ШЕЛИН преди 9 години
до 130 : Ама идея си нямаш колко си прав !!! Браво !!!