Проруски националисти си направиха движение

"За единна България" е дело на бивши атакисти
2 юни 2015 14:00,
197
Проруски националисти си направиха движение
Снимка: БТА

Националисти, бивши членове на "Атака", обявили се за проруски настроени, се обединиха в движение "За единна България".

Формацията е учредена на 23 март, но днес бе представена официално. Неин лидер е бившият депутат от "Атака" в 40-ото Народно събрание Георги Димитров.

Програмата на новото движение е от 12 точки. Сред тях е цялостно одържавяване на всички стратегически за държавата обекти като енергетика и ВиК-сектор.

От формацията декларират, че са "истински проруски настроени" и настояват за прекратяване на българското членство в НАТО, както и за пълно възстановяване на икономическите и добросъседските отношения с Русия.

Националистите са записали в програмата си и пълна забрана за политически партии и движения, основани на верска и етническа основа, и за възстановяване на Българската армия.

"За единна България" се обявиха и за запазване на териториалната цялост на България като еднонационална монолитна държава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още по темата: националистиРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
5
 
10
 
! Отговори
Чудесно !!! преди 8 години
Перхидроления пудел на Путин има чудесни идей.Нека има такива движения и т.н., така лесно ще се идентифицират Националните предатели -- готови да продадат България за руски копейки.
53
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До "Знаете ли че..." Не пиши глупости за които няма нито един източник , освен глуповатата ти милиционерска кратуна...Близането на краварски *** повече ти подхожда!
52
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А някои твърдят, че АСТРАЛОПИТЕЦИТЕ били изчезнали!Тази снимка ги опровергава.
51
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цялата история ми напомня на "С Русия в сърцето" - турски сериен филм :)
50
3
 
9
 
! Отговори
xxx преди 8 години
от славянинЯвно редовно ти продухват задното отверстие руските мужици, щом си толкова серт! А, да те питам нещо, оня чичко с боядисаната глава, дето пее за славата на Русия, да не би случайно да не е гей?
49
2
 
6
 
! Отговори
Каубоеца преди 8 години
" За единна България" се обявиха и за запазване на териториалната цялост на България като еднонационална монолитна държава "..е как запазване....? няма ли да се разширяваме? това Одрин, Беломорието, Охрид, Западните покрайнини, Северна Добруджа... ееее срамота е? А 20 години служба в казармата? Няма ли да искаме? И в заводите и по полето само жени :) Абе вие журналистите, що им давата трибуна на такива куковци? Нали уж сте интелигентни?
48
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кое по-точно е националистическото при тези? Айде у Белене...
47
1
 
3
 
! Отговори
КаГебейшник преди 8 години
До славянинТи не си славянин бе, ти си македон
46
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заради такива не остана млад и кадърен човек в България...
45
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Знаете ли чеНе само че България плаща на Русия, но самата Русия си позволява да се разпорежда с исконно българска земя, призната като такава на Цариграсдката конфеенция и да я предоставя като конепнсация на Русмъния и Сърбия, така България завинаги губи Северна Добруджа и западната част на големия Шоплък в т.ч и Ниш
44
9
 
3
 
! Отговори
морски преди 8 години
Проект на ГЕРБ целящ отнемане от гласовете на Атака и невъзможност тя да влезе в следващия парламент.Ама няма да стане!
43
3
 
9
 
! Отговори
СС преди 8 години
***, колкото искаш на тази територия!И предатели също!
42
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЦРУ прави проруски клонинг за отнеме гласове от Атака
41
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НА ТЕЗИ КОИТО ГИ ПЛЮЯТ ИМ ХАРЕСВА БАНКЯНСКАТА ТИКВА. ГЕЙЧЕТО СЕРГЕЙЧО. ГОЦЕ ТРИПЕРА. КРИВОУСТАТА КУНЕВА. НАЦИОНАЛНИЯТ ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БОЙКО ТИКВАТА. РАМАДАН КЪНЕВ. И ОЩЕ ХИЛЯДИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ГЕРОИ КОИТО ВИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНКИ. Е ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ В СЪЩИЯТ ДУХ И ЩЕ СТЕ МНОООГО ДОБРЕ. ЩЕ ИМ БАЧКАТЕ НА МУТРИТЕ ЗА ПО 200 ЕВРО. ЩЕ ВИ УВЕЛИЧАВАТ ТОКА И ВОДАТА И ТАКА ДО КРАЯТ НА СВЕТА. ЧЕСТИТО НА УМРЕЛЯЦИТЕ!!!
40
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Болни мозъци, като всички други русофили
39
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тОВА Е ПОРЕДНАТА ПАРТИЯ НА ДРУГАРЯ бОЙКО бОРИСОВ, С ЦЕЛ ДА СЕ ДОБИРА ВИНАГИ ДО ВЛАСТТА. Досега тия партии в предизборно време го уволняват а след това, като излъжат хората му стават най-отявления обслужващ персонал. Такива досега са Яне Янев и РЗС, Реформаторския блок, Бареков, Псевдопатриотичния псевдофронт, ВМРО с Русенския македонец и разбира се АГЕНТ ГОЦЕ, подпомагнал Буда.Проблема е че тия патерици са използваеми за едни избори и конец филма. Затова трябват нови и НОВИ лъжеопозиции.
38
4
 
7
 
! Отговори
Буаааахахахаа преди 8 години
какво съвпадение , вчера излезе статия за руския *** и имали почва у нас и Хоп! взеха да никнат кат гъби след дъжд от рубли
37
5
 
4
 
! Отговори
руска партия преди 8 години
Това ще бъде руска партия, но СЕГА 'срамежливо" казват- "националисти".Въодушевени от ЕТНИЧЕСКАТА ДПС, сигурно са подкрепяни и "ВДЪХНОВЯВАНИ' от БКП/БСП.БКП/БСП се чуди как да привлече въздишащите по соца- ето;с пляски, призиви за вечна дружба, излизане от ЕС.А иначе ПАПАТ с АПЕТИТ БОЛЬШОЙ евросредства и си живуркат в Брюксел(вж. Моник и Серж)... Умните ще разберат...
36
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кремълското политическо творчество е осеянно с недоразумения, като почнем от "хителро-фашизма" минем през "монархо-фашизма" та стигнем и до "проруски националисти" така че не се учудвайте :)
35
3
 
14
 
! Отговори
niki преди 8 години
Малее, колко *** имало в нашата държава ......