Доган трябвало да се върне начело на ДПС

Има място до Баракова и мен за Местан, кани го отлюспен
Обновена: 30 дек 2015 10:16 | 30 дек 2015 10:00, Камелия Цветанова
62
Доган трябвало да се върне начело на ДПС
Снимка: Булфото, архив

Според изключеният от ПГ на ДПС, а по-късно и от партията Гюнай Хюсмен заради това, че се е възползвал от преференциалния вот, почетният председател Ахмед Доган трябва да се върне начело на движението, за да оправи нещата.

Още по темата

Той е убеден, че това не може да се случи, докато ДПС се управлява от триумвирата Рушен Риза, Мустафа Карадайъ и Четин Казак.

"Бях изхвърлен като куче от парламентарната група на ДПС и от партията. Изключващите също ги изключват. Най-големият изключващ е избирателят", коментира Хюсмен пред bTV.

Според него Лютви Местан не е действал нито срещу интересите на държавата, нито срещу интересите на партията, какъвто мотив изложи Централният съвет, за да го изключи от движението.

На въпроса къде ще седне Местан в парламента, Хюсмен каза, че има място между него и независимата Ана Баракова.

Гюнай Хюсмен напомни, че Местан е казал по негов адрес, че е "язвата на ДПС". Заради това депутатите от ДПС се страхували да го поздравят, а тези от ГЕРБ му помагали да си върши работата.

По думите на независимия депутат в ДПС има подмяна на ценностите. "Вярвам в ГЕРБ и в Бойко Борисов", каза в заключение бившият член на ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
4
 
! Отговори
яким преди 8 години
Това *** Карбовски, ако го е казал, веднага трябва ДА МУ СЕ БИЯТ 100 ТЖЯГИ НА ГОЛО ПРЕД АЛ.НЕВСКИ !!! Как се раждат такива ИЗЧАДИЯ ???
8
1
 
4
 
! Отговори
аноним преди 8 години
НЕ СЕ БЪЗИКАЙТЕ, ТОЗИ МЕДИ ДОГАНОВ НАПЪЛНО ПРИВЪРШИ !!!! ЗА НЕГО НАЙ - ДОБРЕ Е ДА СИ ТЕГЛИ КУРШУМА ! КАКВО ДПС ? НЕ СЕ ЛИ УМОРИХТЕ ????
7
2
 
2
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
Пропуснах протежето на Кеворкян - М.Карбовски, който пише следното:"Доган е велик турчин. Защото е по-българин от пЛезидента Плевнелиев. Доган просто е Президент. Доган направи така, че нас всички да ни е гняв към българската политическа класа."Да се отприщи такава пропаганда покрай едно витиевато изказване, в която нищо не е казано конкретно, е много много странно за мен. Иначе с думите на Доган за световното положение съм до някакава степен съгласен
6
2
 
2
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
ха, цензурират думата ре.да.кция
5
1
 
6
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
Ами просто четете кой определя Доган като "велик политик", "визионер" и т.н. - Божко Димитров, Валерия Велева, цялата редакция в поглед.инфо, Квик.бг - това са все кутево-путинисти. Изкараха от нафталина някой си професор, дето наред след като приключи с четките към Доган, отвори дума и за най-важното - ЮП. Как па така тоя Местан за нула време стана и той терорист подобно на Ердоган? Това имам предвид.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ПешкоПешко, и аз за първи път ти сложих минус.Какъв кутевски месия?(не мога да ги понасям кутевците...)
3
2
 
10
 
! Отговори
!!!! преди 8 години
НЯМА МЯСТО ЗА ДПС ВЪВ ВЛАСТТА И В БЪЛГАРИЯ ВЪОБЩЕ!!!
2
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви са тези български новини , какви са тези имена...Хюсмен, Риза, Мустафа..? Това вилает на Турция ли е ?
1
6
 
3
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
Доган - новият кутевски месия