ПФ запазва подкрепата си, ако ветото бъде отхвърлено!

Няма проблем с оттеглянето на АБВ, обобщи Валери Симеонов
10 май 2016 20:10,
34
ПФ запазва подкрепата си, ако ветото бъде отхвърлено!
Снимка: Архив Булфото

Нашето присъствие в групата, подкрепяща правителството, зависи единствено от това дали ветото на президента ще бъде прието или ще бъде отхвърлено. Това каза народният представител и председател на ПГ на Патриотичния фронт Валери Симеонов пред журналисти в НС във връзка с ветото на президента на Изборния кодекс и подадената оставка на Ивайло Калфин.

"Ако бъде отхвърлено ветото, ние нямаме проблем и ще продължаваме това, което сме правили до момента", заяви Симеонов, цитиран от "Фокус".

На въпрос има ли мнозинството проблем с оттеглянето на АБВ Симеонов каза, че не мисли, че има. В отговор на въпрос той заяви, че тази ситуация няма да доведе до предсрочни избори.

"Нямат такава тежест, каквато мислят, че имат колегите от АБВ. Да не говоря, че нямат никакъв сериозен аргумент", уточни той.

Според Симеонов имало две необявени причини за тяхното действие - конгресът на БСП, смяната на ръководството и възможността за обединение със социалистите.

Втората причина е заседанието на трите партии днес /ГЕРБ, РБ и ПФ/. След това дадохме пресконференция, те изчакаха изявленията, решиха, че излизаме и тръгнаха да съберат малко медиен дивидент, доразви тезата си Симеонов.

Съпредседателят на ПГ на Реформаторския блок Найден Зеленогорски също не вижда драма в излизането на АБВ от управлението. Това дори било по-добре, защото вече ще се говори за дясно-центристко патриотично правителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
3
 
! Отговори
Лилит преди 8 години
Ако така се правеха реформи, колелото никога нямаше да бъде открито.Слава Богу, ние, в България , нужда и желание за реформи нямаме.
21
4
 
17
 
! Отговори
българина преди 8 години
Браво!дръжте се! Предното правителство падна заради южен поток, след команда от фащ и едномесечен престой на бб там! Сега дойде на крака зам секретар за да убие национализма у нас! Закриване американското и турското посолство и забрана на исляма. Друго решение няма
20
1
 
17
 
! Отговори
ЩЩ преди 8 години
КАК СА РЪЖАТ...ОТЪРВАТ ЛИ КОКАЛА НА КУКУВО ЛЯТО ЩЕ ГО ВИДЯТ...ГОЛЕМИ ПОЛИТИЦИ И ПАТРИОТИ АМА РАБОТА Я..ДА СИ ДЕПУТАТ Е ПРОФЕСИЯ И АКО Е ПОЖИЗНЕНА ОЩЕ ПО ДОБРЕ..
19
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Равносметката от геноцида БОРИСОВ-2:Кабинета започва началото си като експеримент от коалиция на четири партии, ГЕРБ, РБ, ПФ и АБВ и се превръща в най-успешният геноцид над българският народ. Докато ГЕРБ и ПФ са нови пректи и това за тях е началато на зловредното им влияние срещу българският народ, то РБ и АБВ са злокачествените разклонения на червената буржоазия, като РБ е трета издънка от унищожителното СДС, а АБВ е втора издънка от разрушителното БКП. Дейноста им е насочена във всички сфери на обществения живот и се изразява в следното:1) Нов държавен дълг в размер на 21,3 млр.лв. за ср
18
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Герберската милиционерска, еднолична, мафиотска, частна, получервена партия, вече страда от болестта на руското ДПС! Тази болест е заразна и който я пипне, се "разболява" и изчезва от политическото пространство! Ситуацията, според която никой не ще да има нещо общо с ДПС, ще се повтори и с Герб. В този смисъл, няма нищо лошо във факта, че националсоциалистите са последните съюзници на последният борисов кабинет! Партиите от РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК, които са извън ДСБ не ги броя, защото всичко им е като в мъгла и още не могат да разберат къде се намират! Щат не щат, ще разберат след няколко месеца.
17
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другарят симеонов-балевски казвам балевски защото си е сменил фамилията по неразбираеми засега причини. Следващият път ще гледате парламата през крив макарон. Уж бяха против монополистите а така и не разбраха че водата в софия я вдигнаха. Е това неразбиране както няма да разберете и за вдигането на тока ще ви изиграе цирков номер. Този се държи като удавник за сламка за дебелият зад.ник на пожара а не прави сметка че тези които гласуваха за него на следващите избори ще му свирнат дузпата!
16
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То на фона на патреотите, дори герп изглежда почти прилично. Как да не ги обича Цурко?!
15
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не беше ли помощника на помощника от Вашингтон на посещение в София а след това започнаха кадровите промени?
14
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и така заради кокала и стабилноста , милиционери и патриоти страсно се прегърнаха и обещаха светло бъдеще на народа си
13
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно още колко допълнителни милиона е дал Боко на Симеонов и Каракачанов да му пазят "стабилното" КРАДЕНЕ? Каракачанов трябва да пълни тумбака си. Този "мях" трябва да се храни.
12
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Яне Янев също е патриот като винкела и съветник на тиквата.
11
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя тарикат на снимката, е бил железур на времуту! Колко пари е направил от краденото железу оле ле ле...
10
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И без това то, няма да е в следващия парламент!Оля се с простотиите си и изказванията си,граничещи с лудост!
9
19
 
4
 
! Отговори
Герберист преди 8 години
Въобще не ми пука. Все тая дали някой ще подкрепя ГЕРБ, дали ще има предсрочни избори и прочие. Така или иначе България е в ЕС и в НАТО и това няма да се промени и така или иначе България ще се управлява от ГЕРБ. Най-лошото, което може да се случи, е да дойде пак някой като Орешарски за една година и да пообеднеем малко. Но ще е за малко.
8
0
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
Не може да се вярва на комунист... - камо ли на дърт...
7
3
 
6
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
До ВЯРВАЙТЕ!Откачаш нали, тружиничке евроатлантическа!
6
2
 
10
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
Боце ходи та "мачка черни каскети"в щатите...
5
13
 
5
 
! Отговори
ВЯРВАЙТЕ! преди 8 години
ВЯРВАЙТЕ, ДРУГАРИ! ЕДИН ДЕН НАРОДЪТ ПАК ЩЕ ХОДИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НА МАНИФЕСТАЦИИ! ПАК ЩЕ ИМА САМО НАШИ ВЕСТНИЦИ! ПАК В УЧИЛИЩАТА ЩЕ СЕ УЧИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО РУСКИ И ПАК В ПЕТЪК ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧВА САМО РУСКА ТЕЛЕВИЗИЯ! ПАК ЩЕ Е ЗАБРАНЕНО ИЗЛИЗАНЕТО В ЧУЖБИНА И ДОСТОЙНИТЕ ГРАНИЧАРИ ЩЕ СТРЕЛЯТ НЕ ПО ВЛИЗАЩИ В НЕЯ, А ОТ ИЗЛИЗАЩИ ОТ НЕЯ! КОЙ ДА СИ КУПИ АПАРТАМЕНТ И КОЙ НЕ ПАК ЩЕ СЕ РЕШАВА НА НАШИТЕ СЪБРАНИЯ!ВЯРВАЙТЕ, НЕ УНИВАЙТЕ!
4
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На тоя като му видя евроатлантическата физиономия ми се гади...
3
5
 
15
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
Ще ги наранат и ще пристанат на Тиквата и неговите господари от Козяк!