Борисов към Фандъкова: Бетон срещу Поршета в парка!

Премиерът за корупцията: "Да хванем бика за рогата"
Обновена: 6 юли 2016 21:57 | 6 юли 2016 21:56,
72
Борисов към Фандъкова: Бетон срещу Поршета в парка!
Снимка: архив Reuters

Премиерът Бойко Борисов поиска да се изливат бетонни колчета срещу влизането на коли в парка, а на легналите полицаи да се поставят шипове.

Министър-председателят коментира темата по време на днешното заседание на правителството, става ясно от стенограмата от нея.

Преди дни шофьор с "Порше" влезе в Южния парк с колата си и бе глобен от общинска полиция.

Още по темата
Днес Борисов спомена случая покрай борбата с корупцията в държавата. Министрите и кметът на София изслушаха доклад за корупцията с данни, които бяха обявени преди дни. 

"Както казваш, и за материалното положение. Като дойде собственикът на фирмата при работниците с "Майбах", какво им е усещането? Или този с "Ламборджини"-то. Или завчера един в парка, Данче, с "Порше" кабрио! Е какво да си мислят другите, дето бутат количките, а този се движи с "Поршето" по алеите!”, коментира Борисов.

Фандъкова му отвръща, че общинска полиция е реагирала веднага и е глобила нарушителя.

"Аз съм сигурен, че му е наложена глоба. Сигурен съм, че са реагирали полицаите, сигурен съм, че като си разбрала си наложила глоба, сигурен съм, че сега и бариери може да сложиш там, и колчета да се набият, и бетонни трябва да сложим. Стигнах до извода, че даже мантинели и колчета не вършат работа, бетон трябва да се отлива и легналите полицаи да са с шипове", каза още премиерът.

Заради данните, че всеки пети българин дава подкупи, Борисов се обръща към министрите си с искане да се захващат с този проблем.

"Искаме да го хванем бика за рогата. Искам да сте амбицирани да я свършим тази работа, защото видяхте – в цяла Европа усещането е такова. Ако беше само тук – ОК. Навсякъде е това усещане. И съм убеден, че както успяхме по отношение на контрабандата, с воля ще се справим и тук", казва той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Във всички случаи требва да се направи допитване до народа - прокоратура и съдебна власт да се даде на знаещи хора от ЕС !!! Стига вече,не останахме !!!!
32
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИСТИНАТА ЗА КОСМИЧЕСКАТА ЗАГУБА ОТ ДФЗ 3 514 029 546 ЛВ. С ДОКУМЕНТИ И КАК ВИ ЛЪГАХА!ЕТО Я СКРИТАТА ПОЗОРНА ИСТИНА ЗА МУТРАТА, ЦВЪКИ АГЕНТ ПОЛУИНТЕЛИГЕНТ И ЗЕМЕДЕЛСКА КОМПАНИЯ ОТ ДЕСА МИНТЕСА, ПОРА И МИНЬОНАЕК ПОТВЪРДИ- НАД МИЛИАРД и 250 МИЛИОНА ЗА ЗЕМЕДЕЛИЕТО ОСТАВАТ ВЪВ ФРИЗЕРАОт три седмици, с несравнимо удоволствие АФЕРА наблюдава как някакви партийни *** и инфантилни лелички от ГЕРБ и БСП се гърчат в немощ, като *** в *** на Борисов, след манджа с боб и зеле, и правят жалки опити да се съешават по ТВ студиа, национални радиа, брифинги и дори от трибуната на НС,
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
без значение на цвят и партия целия ни политически псевдо елит трябва да бъдат *** за безхаберие, кражби, корупция и родоотстъпничество начело с тоя капацитет от снимката
30
0
 
3
 
! Отговори
333 преди 7 години
Сигурен бил.... аз пък сигурен, че всичко което се прави и прави е против обикновения българин. Да си ги носи тия пари, историята съди..
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ami hvani se za rogata
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А полиция няма ли ? Нали туй и е работата . На полицията де !
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен Е! Сега те управляват магарета от ГРАБИ ,*** му е знаме ,Златният .г.ъ.з. от Бургас ,Червената кукувица (по думите на Червеното магаре от Банкя )
26
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудно защо Тиквата не прави нищо на Гриша Ганчев, който го заплашва, че ще изнесе цялото му тъмно минало. Явно има от какво да се страхува, и какво да крие. Е така ли ще бори корупцията?
25
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди няколко години проф. .Евгени Дайнов,който казае,че ГЕРБ е групировка начело с кръстник ББ, а не нормална партия. .Докато Б.Борисов бе главен секретар на МВР за периода 2001- 2005г.,а Цв.Цветанов му разнасяше папките показно бяха убити:Леонид Фотев-Льонята,Димитър Димитров-Маймуняка,аптекарката Христомила Атанасова, ТОДОР ТОЛЕВ СЪДРУЖНИК НА Б. БОРИСОВ И РУМЕН НИКОЛОВ-ПАШАТА ВЪВ ФИРМА ,,ТИ БИ АЙ-97 ЗАНИМАВАЩА СЕ С НЕЛЕГАЛНО ПРОИЗВОДСТВО НА ЦИГАРИ, ,Димитър Стамов-Мастара,прокурора Николай Колев,Румен Яневски -Каратиста,,съдията по борба Тодор Манов,президента на \"Мултигруп\" Илия Павлов,С
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще изимитираме и такъв успех! В страната на тиквите няма граници бутафорията
23
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евроатлантически трансплант алианс.Полицейски чадър има не само над търговията с дрога, но и над търговията с човешки органи генерал Атанасов.Бойко Борисов през Москов покровителства незаконната криминална експлантация на тъкани органи и клети от мъртъвци ,без знанието и съгласието на близките на починалия.Осъществява контрол по преработката, търговията и експортирането на над 20 тона годишно трупни тъкани органи и клети за трети страни.Печалбите от тази дейност са в колосални размери, съизмерими само с печалбите от пласмента на хероин.Евроатлантически трансплант алиансОстеоцентър
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще рече човек,че Боко се вози на лагерна количка,ама нейсе!
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в държавата дето 1 седмица ме занимават с рокерите на путин ли ще се лови ме за рогата..айде пръсни си лъжливата кратуна и почивай в мир
20
0
 
11
 
! Отговори
as преди 7 години
Ами контрабандата какво е според премиера? Досега само цигарите му бяха в устата. Ами трафика на хора, наркотърговията и всичко останало, което влиза и излиза нелегално?Няма ли и с тях да се "бори"?
19
0
 
2
 
! Отговори
Ashurei преди 7 години
Globata e tolko drebnichka...daje i s traktora s remarketata, tira, fadromata, faitonite i bulgarkombainata da vlezne...:-):-):-):-)
18
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За никой нормален човек не е тайна, че Мутрата сложи Послушницата за негов наследник на кметски стол с единствената задача да прикрие колосалните му кражби на евросредства при строежа на Метрото.
17
2
 
14
 
! Отговори
Иво преди 7 години
аз винаги съм ги мразил ш***б***ните к...ца с лимузините, фераритата и поршетата и джиповете....и жените им с другите скъшпи коли...и синовете им и щерките им ... къде си мислят че са хванали бог за рогата!!!КОРУПЦИЯ!!! това е думата.. и РАБОТНИЧЕСКИ РЕКЕТ....Значи шефа зима от 10 магазина по 5000 чисто от магазин...в които магазини работниците работят за 500 лв..Шефа си взима 50 000 лв. листо на месец...ЕТО ТАКА СТАВА!!Трябва да стане бунт.Мин. заплата 1000лв. шефа пак ще зима 25000лв. но аз 1000!
16
4
 
4
 
! Отговори
Духачи преди 7 години
- Плащаме на мотористи да карат с бясна скорост някъде!- Така ли? - пита учудена насраната от страх руска Аристокрация.
15
2
 
0
 
! Отговори
Metalurg преди 7 години
Porsheto na presata pri men.
14
0
 
5
 
! Отговори
Randi преди 7 години
Kmetat na selo Konche srestu kmeta na hotel Shipka :-):-):-):-):-):-)