Борисов за случая в Трън: Разочарован съм от кмета!

Главният прокурор го уверил, че свидетелите пак ще бъдат разпитани
19 юли 2016 20:08,
62
Борисов за случая в Трън: Разочарован съм от кмета!
Снимка: Архив БТА

Премиерът Бойко Борисов поиска разследването на случая с детето, блъснато от джипа на кмета на Трън Станислав Николов, да продължи.

Още по темата

"Днес от медиите се запознах със случая в Трън. Разговарях лично с главния прокурор, който ме увери, че делото не само че не е прекратено, но свидетелите ще бъдат отново разпитани", написа Борисов в профила си във Facebook.

"Разочаровах се от поведението на кмета пред медиите, в което не видях никаква съпричастност. Ако се докаже вина, следва да бъде понесена съдебна отговорност, както законът повелява", пише още Борисов.

Публикацията му е по повод случая от ноември 2015 година, когато кметът на Трън удря с джип 6-годишно дете пред училището в града. След инцидента Ивайло е настанен в болницата със спукан далак и разкъсан черен дроб.

Според протоколите в полицията обаче детето не било блъснато, а се е блъснало само в джипа. И така си е причинило средна телесна повреда.

По думите на майката на пострадалото дете със заплахи кметът успял да затвори устите и на част от очевидците.

Майката на детето поискала да бъдат разпитани повторно и другите свидетели, както и да бъде направена повторна автотехническа експертиза, но получила отказ от прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
A от Цецо Крадецо, Георги Славов, Лечков не си ли разочарован Бойче?
21
2
 
21
 
! Отговори
Кристина В. преди 7 години
"Според протоколите в полицията обаче детето не било блъснато, а се е блъснало само в джипа. И така си е причинило средна телесна повреда".Когато прочетеш само това изречение, става ясно, че полицията и цялото правителство от мутри и продажници, не само не си вършат работата, за която сами са си платили да бъдат "избрани", " гласували" да бъдат назначени, какво остава да работят в името на Народа, както би трябвало да бъде, точно обратното, освен алчност, нищо друго не присъства в съзнанията им
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердоган за 6 часа уволни 4745 турски съдии за това че им липсвало ислямско мислене. Борисов да вземе не 6 часа а 6 месеца и да изчисти всички съдее оправдали престъпници за пари. Мярката свобода на престъпник срещу пари трябва да бъде забранина със закон.Това което Борисов го е казал е за да го прочетем ние и да му сложим червена точка. Проследете събитието и вище че герберскиа кмет ще си остане на работа, а глобата Борисов ще му я плати с държавни пари.
19
7
 
4
 
! Отговори
Аз смятам, преди 7 години
че тук трябва да се запитаме - от какво е недоволен всъщност г-н Борисов в този случай, аз на негово място не бих била недоволна от кмета...
18
0
 
19
 
! Отговори
Защо от кмета, преди 7 години
г-н Борисов? Не сте ли недоволен от правосъдието?))).Кметът е лице подсъдимо, от него можем да бъдем недоволни не заради катастрофата, а заради сплашването на свидетелите, ако това се докаже, но пък и там недомлъвки. Или пък да сте недоволен от онези, които са позволили в документа да пише, че шестгодишно дете може да се блъсне в кола така, че да си разкъса далака? (Нищо чудно, при тези обстоятелства, как *** бабичките по пешеходните пътеки, като се блъсне някоя в колата насреща...)
17
4
 
25
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
О БОКИЧ НИЕ ОТДАВНА СМЕ РАЗОЧАРОВАНИ ОТ ЦЯЛАТА КРАДЛИВА ГЕРБАДЖИЙСКА ПАСМИНА.
16
0
 
11
 
! Отговори
Кюстендилци преди 7 години
"От трън та на глог"!
15
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този кмет го пишете изгорял вече.Но помнете, че великите ни продажжни съдии и прокурори оправдават кмета, а не Борисов.Сега заради премиера ще се задвижи съдебната машина и ще оправи нещата.Лошо че все премиера трябва да се намесва...А кмета изгоря вече
14
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джипа частен ли е и платил ли си е данъците кмета?
13
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джипа служебен ли е?
12
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който не е от Трън, да мълчи!!!!
11
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен Тц,тц,тц... Това дете направо му е потрошило джипа при удара! До такава степен, че на малкия са му извадили далака и оперирали черния дроб!!!!!!!!!! Веднага да се забрани движението на децата по улиците, защото блъскат коли и джипове!
10
3
 
35
 
! Отговори
От Бостана преди 7 години
Всички крадци от Герб , които биват хванати заради извънредната си алчност попадайки в медиите , изчезват някъде със заграбеното и никой не им търси сметка!Фидосова , Дянков , още няколко кмета и калинки, въобще наказанието е единствено - ОТСТРАНЯВАНЕ !Смях , смях , смях !
9
1
 
26
 
! Отговори
Като в приказка преди 7 години
И накрая всички се уволняват и те заживяват щастливо , защото предвидливо са прибрали милиони за живот след уволнението!
8
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като си разочарован, махни го, защото компрометира партията ти! И дали ще се намери някой най накрая да поиска сметка от тези "народни избраници" откъде са им джиповете и палатите за стотици хиляди с една кметска заплата??? Въпросът е риторичен. Бедна България....
7
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Власт имащите, са си "разпасали колана" .... От Трън, до най-отдалечените му общини, дали има разлика, питам ? Риторичен въпрос! За мен няма!
6
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
при нашата действителност няма да се учудя ако осъдят детето да плати на кмета за ударената кола и преживения стрес,то бива наглост,бива глупост,бива алчност ама толкова бива ли бе,толкова изкривено и тенденциозно съдене не вярвам,че може да съществува.
5
20
 
5
 
! Отговори
xъммм преди 7 години
прочетох и другата статия по темата , но пак не разбрах какво е твърдението на майката - от къде е идвало детето ,6-годишно дете е отивало само на училище - аз порастнах през соц-а и дори тогава до 3-4-ти клас винаги отивахме с още деца и винаги ни придружаваше възрастен ,пресичало е не/правилно ... не оправдавам ,че се блъскат децата - кът са ни , но доста неясна е работата
4
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че той е същия, за който имаше публикации че се води дело задето сключил договори с умрели да им обработва земята, но и тогава излезе невинен ръйш ли.
3
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не забравяме,че кмета е от Тиквената партия! Ако беше от някой друга партия голям рев щеше да надава Баш Тиквата,а сега примирква,като дърт котарак и се прави на пръднал в асансьор!