Бузлуджа шоу: Корнелия Нинова като X Фактор...

Звездата Георги Христов - любимецът на червения събор
1 авг 2016 16:23,
34

Снимка: HiLife

Новата лидерка на БСП стана част от звездите на Х Фактор Белканто и заедно изпяха "Моя страна, моя България" на сцената под Бузлуджа.

Това стана на поляните на традиционни събор на социалистите в подножието на върха в събота.

Минути преди да запее с мъжкия хор Корнелия Нинова бе качена на сцената от ансамбъл Орфикус, които разнесоха над Бузлуджа вълшебните звуци на гайдите. Кадри и разказ за червеното мероприятие пратиха до медиите от пиарските компании Premier Group Event и HiLife.

Още по темата

Звездата на събора на БСП беше Георги Христов, който се впусна в кръшно хоро, а десетки хора се качиха на сцената, за да се докоснат до своя любимец.

Над 60 000 души знаеха песните му наизуст и пяха заедно с него. След бурни аплодисменти и хиляди възгласи Жоро излезе три пъти на бис.

Звездата на българската естрада се снима с всеки един от почитателите си, а в бекстейджа дори си направи веселяшки фотоси с водещите на събитието Георги Низамов от "Като две капки вода" и Натали Трифонова.

Истински фурор предизвика и малката звезда Михаела Маринова. Мнозинството от младите червени знаеха хитовете й "Не ти ли стига" и "Стъпка напред" и не спираха да й пригласят.

Въпреки жегата музикалната програма остави гостите на поляната до 15 следобед. На сцената се изявиха още Йордан Здравков, Виво Монтана, Читалище Светлина, руското трио Ы, фолклорен квартет Искра и други.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ МИЛИОНЕРИ В БСП НЕ СА КАПИТАЛИСТИ, ТЕ СА СОЦКАПИТАЛИСТИ, ОТВРАТИХТЕ НАРОДА БЕ АЛОУ, ИМА ЛИ КОЙ ДА ВИ ВЯРВА- БСП Е В НЕСТИХВАЩА БОРБА ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО С ПЛОСЪК ДАНЪК, КОЙТО ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ПО БЕДНО- ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ, ОТДАВНА СПРЯХМЕ ДА ВИ СЛУШАМЕ. ДА СИ СПОМНИМ ТЕТКАТА ОТ СМОЛЯН С ОГРОМНИТЕ УШИ, КОИТО РАЗНАСЯШЕ И СЕ ОБЯВИ ПРОТИВ ПОДСЛУШВАНЕТО- ДОЙДОХТЕ И ЕДНА НЕБАНКА ПОЛЕГНА- ИМАТ СТИЛ И ТВЪРДИ ТРАДИЦИИ- ТОВА Е БЕЗСПОРНО.
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мачът е свирен вече - БСП са легнали на Бойко и искат с него да правят следващото правителство на пролет. Хора, никой от политиците няма да ви докара до по-добро, те са една и съща шайка, само с различни емблеми. Осъзнайте се.
15
16
 
7
 
! Отговори
Север до Анонимен преди 7 години
Омразата прави хората неадекватни. Силната омраза към БСП вреди на здравето и разума. Аз съм БСП, не съм Анонимен клакьор и никога няма да бъда. Нормалните хора не допускат ненавистта да ги превърне в болни същества, горкия Анонимен. Аз съм БСП, нека се опита да ме преубеди, напълно безсилен е.
14
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
около 1000 души някой от който туристи 100 пат работници и 10 роми кебабчий който бяха и единствените вършеш ти работа сред събралите се търтей ***
13
6
 
21
 
! Отговори
ел преди 7 години
Ко речиии?!! Над 60 000? Другарката журналистка, дет е писала статийката и тя от лъжливата партия май. `Мчи тъй ами, тряа са пуддръжами биесипету...
12
3
 
11
 
! Отговори
бьесьепье ромалеее преди 7 години
... и танцуваха на "******* как обичаааа, Джалмааааа", обаче диджея нямаше как да сложи звездички на началото на песента
11
7
 
23
 
! Отговори
Безплатен паркинг преди 7 години
Я направете сметка колко автобуса трябва,за да обслужат тези 60 000 другаря! Към 1200 по мои прости сметки - ако са за около 50 другаря всеки! Не вярвам и да са били един върху друг - за по-евтино! Хайде - 1000 да са,че ще кажат,че имало и с коли,имало с колелета ,имало и туристи! Ако някой ми каже,къде ще паркират тези автобуси ,ще ми падне голямо гайле от сърцето :)
10
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
щом са издържали в жегата,ще издържат до изборите,нищо,че не знаят за какво точно гласуват. а боже би си мислят,че още е за тато...с тяхната деменция.
9
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
60000 друг път. 525 патладясали пенсионери и 146 пияндури, дошли на аванта за 2 кебапчета и 1 бира.
8
8
 
33
 
! Отговори
СДС-рката Нинова преди 7 години
Никога не е късно да станеш за смях .....
7
7
 
36
 
! Отговори
не трябва ли преди 7 години
да пише "платена статия"? А това с числото 60,000 изби рибата
6
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Suoer jena suoer prasnik na bg bravo na vs istiskibalgari koito uvajiha prasnika na bg jalko 4e bb i zz ne sa otischli a uj demokrati gerb da
5
5
 
29
 
! Отговори
Малко въпросче имам. преди 7 години
Малко въпросче имам:В дописката пише "Над 60 000 души знаеха песните му наизуст и пяха заедно с него..." ! Това какво означава, че на Бузлуджа е имало 60000 души или че само 60000 от присъстващите знаят текстовете? Браво, отново трябва да поставим на разискване древния спор: КОЛКО ДЯВОЛА МОГАТ ДА ЗАСТАНАТ НА ВЪРХА НА ЕДНА ИГЛА?
4
6
 
32
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 7 години
Корнелия Нинова начело на жалко шоу :) партия със над 100г историяКоя е тя БСДП +БСДС в последствие БРСДП след това БКП сега са три БСП АБВ КОЯ Е таз партия .Иван се песал Хасан след като го хванали да краде .после обрал банка и си сменил името на Амед :)))))))))))) след това пак на Стоян.жалки и *** са бояджий мислещи само как да забогатеят>НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ със 100 история ЖАЛКОТО Е че имат историци един от тях *** беше и пре зи дент
3
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Готов съм да се обзаложа със всеки ***, че на изборите ще имат 240 000 гласа. Толкова нови работни места обеща преди време Станишев.
2
6
 
20
 
! Отговори
Сеирджия преди 7 години
Голямо шоу е било някой път трябва да отида.
1
11
 
34
 
! Отговори
боян преди 7 години
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАкутев, ти ВЕРНО ли бе, червена сФиньо?!?!??