Цачева нямало да води флотилия, щяла да взима само добри решения

Преподавател от военния университет я хареса за главнокомандващ
15 окт 2016 12:01, Красимир Ангелов
82
Цачева нямало да води флотилия, щяла да взима само добри решения
Снимка: БТА

От мен се очаква не да водя флотилия, а да взимам добри политически решения, обяви кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева, която посети Велико Търново.

“Ще положа всички усилия институциите винаги да са обърнати към проблемите в образованието, науката и бизнеса”, обяви Цачева, цитирана от “Фокус”. Тя поясни, че държавният глава по Конституция може да няма пряко задължение по тези теми, но ако стане президент ще настоява пред институциите за всичко, което би било полезно на образователната система.

“Учителите са хората, които формират общественото мнение”, подчерта Цачева.

По време на срещата на Цачева с директори на училища и детски градини, преподаватели от Великотърновския университет и от Национален военен университет „Васил Левски“ (НВУ), проф. Михаил Харалампиев от военния университет покани Цачева да изнесе лекция в качеството си на президент и изрази увереност, че тя ще бъде добър главнокомандващ на българската армия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
Информациятя преди 7 години
На Мишо Харалампиев няма да му се сбъдне желанието, щото реч в НВУ ще изнесе Президентът ген. Радев. ГЕРБ ще са за дълго в "Б" група и Мишо ще бъде принуден да лиши от нарцистичното си присъствие великотърновската общественост. Чао на такива ***!
63
0
 
1
 
! Отговори
Неутрален преди 7 години
Присъствах на МНОГО ВЪЛНУВАЩ и многолюден митинг на тази кандидат президентнска двойкаИскреност усетих , пробудиха националната ми гордост напомнянето за нашите героиБюлетина 17 избрах от раз
62
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бегайте-е-е-е-е
61
1
 
2
 
! Отговори
оооо преди 7 години
Ама товали е пича от герппп ,за който няма да гласувам :)))))
60
0
 
4
 
! Отговори
Ала_Бала преди 7 години
Говорил съм железни гербери и те не я искат! Просто им е обидно!
59
0
 
5
 
! Отговори
Майтапчия преди 7 години
Обаче Банкянското слънце пак ни изненада-докато се чудехме кое ли магаре ще ни предложи за президент,той ни финтира с плевенската овца!Явно е решил да изпита до краен предел нервите на целокупния български народ,както и възможностите на Цецо(за фалшификация на изборите).
58
0
 
2
 
! Отговори
тррт преди 7 години
Цецата, Цацата, Цвъцата... много се оцвъца тва гербкп, требе да се мете вечее
57
0
 
6
 
! Отговори
РККА преди 7 години
Да Цецке ,няма да водиш флотилия......ще те преследва флотилия....китоловна....
56
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цачева нямало да води флотилия, щяла да взима само добри решенияГарантирано от ГЕРБ. Ама като им знам на тези гаранциите леко се съмнявам.
55
0
 
5
 
! Отговори
/ преди 7 години
ПИТАМ СЕ КОИ БИ СИ ДАЛ ГЛАСА НА ВЯТАРА
54
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цачева , ако стане президент , ще има масови безредици , помнете ми думата .... и тя и тиквата ще си отидат по грозен начин :)
53
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боже,Цецке,като те гледам сте си едно към едно с посланичката ни в Люксембург.Станахме за резил и за кашмер пред чужденците.Ха,ха,ха.
52
0
 
10
 
! Отговори
Симо преди 7 години
Изглежда си е повярвала както и другите гробари! много е лошо тва стягайте се щот тая ако я изберат това е краят на България и сичко ще е с измама щот няма разумен който да гласива за тоа мутант лъжлив. голяма трагедия е че такива имат власт и управляват. това е дъното няма накъде повече надолу а само нагоре. требе народни честни хора да са по избирателните секции и теци дето ще броят вота, ако щете май *** да брой ама и ромите не щат тва плашило. сега момемта да се обедим българи и роми
51
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо не чухме от ГЕРБ за досегашния техен президент, как оценяват четирите години на смешника - как не ги е срам въобще да издигат кандидатура след такъв провал , с каква наглост ни предлагат негов женски еквивалент.
50
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един президент на ГЕРБ го видяхме вече, стига толкова шушумиги - президента е с представителни функции и трябва да изглежда добре, да има външен вид.
49
0
 
13
 
! Отговори
ужас преди 7 години
Стигнахме дъното с гербавите. Остава и Цура Грозната за президент и съвсем да ни загробят..
48
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кви решения ще вземе тая кукла на концир квото и спуснат отгоре туй ще е няма да гласувам за тоя , поне на човек да приличаше малко от малко
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вогон за президент
46
0
 
18
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Ако Цецо успее да избере тая плевенска овца за президент ще засенчи даже Дядо Коледа и легендарния му чувал!Тоя на Цвъки е доста по-тежък,пълен е догоре с костинбродски номера!
45
0
 
13
 
! Отговори
офгх преди 7 години
Най -добре да си седи в къщи , за президент трябва неприатрастен човек