Борисов за върнатите турци: Лагерите ни са препълнени!

Премиерът се доверил на службите за експулсираните
Обновена: 20 окт 2016 21:02 | 20 окт 2016 20:52, Петя Славова
127
Борисов за върнатите турци: Лагерите ни са препълнени!
Снимка: Hurriyet daily

Трябва да се доверяваме на службите, заяви министър-председателят Бойко Борисов в поискан коментар за върнатите в последните дни турски граждани, пише БТА.

"Ако бях главен секретар, щях да ви отговоря. Има политическо ръководство, има експерти, които много добре знаят какво правят и кой какъв е. Знам, че правим всичко възможно да връщаме обратно, въпреки че нямаме споразумение за реадмисия с Турция, хора, които се крият в камиони и напускат границата.

Още по темата

Защото бежанските ни лагери са препълнени, защото там, където решим дори палатки да направим, веднага излизат на протест, хората негодуват.

На кого да угодим сега - на тези, които казват, че всеки, влязъл нелегално, трябва веднага да отиде от другата страна на границата, или да кажем и ние: "Добре дошли, елате всички при нас" и да ги разселим в България!? Да престанат да се правят внушения от хора, които изобщо не разбират от тази работа, хора с големи амбиции, които много лично приемат всичко!

Много им е лесно на някои да се правят на големи демократи или още по лошо - на големи специалисти. По-голям демократ от мен няма и полагам огромни усилия да запазя целостта на България и спокойствието на хората", заяви  Борисов, цитиран от правителствения пресцентър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
7
 
! Отговори
до 60 преди 7 години
Линейките са виновни ХАХАХАХААААО
42
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Утре в раковото кажи да ти видят и костния мозък. То друг нямаш, ама все пак да не стане грешка, че нали ги знаеш лекарите колко са разсеяни...
41
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добри кинти ще изкарам от тебе! С тях ще плащам на щерка ти защото ще съм брутален с нея! Докато усвои занаята ще е така. После сама ще си търси. Кинтите обаче при мен! А теб за два дни ще те забравят...
40
0
 
3
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
До 57И аз пускам без пари
39
5
 
2
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Добре че скоро ще изчезнем!
38
1
 
7
 
! Отговори
турчин преди 7 години
Ние сме пркажени мръши
37
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само да не се окаже че имаш начален рак, та да ми осуетиш търговията! В такъв случай изхвърлям всичко! Не мамя клиентите с качеството. *** утре в раковото на преглед, и ако всичко е наред - заповядай! Няма да боли...
36
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Международното право трябва да се спазва независимо ,че на Ердоган не му харесва това. Ами ако Гюленистите свалят Ердоган на следващият преврат , МВР какво ще каже за екстрадираните Гюленисти. Даже турците се учудват ,че ги връщаме ?
35
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чикивара, каква революция си подготвил? Задклавиатурна ли? Ти колко деца направи за България? 1-2 нали? Нямам повече въпроси.
34
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Природата не търпи празни пространства. Българския етнос ще се намали много! Жалките му останки после ще се смесят с другите два етноса и ще бъдат претопени. Най-накрая територията ще се запълни с малко по-тъмнокожи мюсулмани. Това са реалностите, независимо дали ви харесват или не.
33
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Службите не са бърсалка за обувки. Кой ги командва ,и на кого са подчинени?
32
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чикивара, недей да плещиш тъпизми! Скоро и ти ще си малцинство и тогава съвсем друга песен ще запелтечиш!
31
3
 
12
 
! Отговори
Командате Че Гевара преди 7 години
Ще сънувате и ще мечтайте да се върнат времената преди 89-та, когато комунизма е мачкал малцинствата, но няма да се върнат тези времена и все повече натрапници ще влизат в България и малцинствата ще имат право на глас......
30
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той народа си предава, държавата си продава всеки ден, че някакви седем души да не предаде!!!
29
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъй като българското племе изчезва ускорено, по-добре е тук да има турци вместо коренното шведско население. Турците са много по-качествени от българите! По-работливи, по-честни, по-чисти и по-морални. Това са очевидни факти.
28
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е па всичко друго, ама демократ изобщо не си, Тикво! Кое ти е демократичното - партията ли, правото на местната власт ли, съдебната система ли, купените медии ли, кое? От всеки смислен въпрос се дразниш, никаква диалогичност. Такава диктатура и по бай Тошово време не е имало! Колкото си лабав навън с шефовете, толкова повече избиваш комплекси когато се върнеш. КОМПЛЕКСАР си, а не демократ!
27
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен Кумануоида от Банкя ,така ни пази интересите че всеки ден в България влизат стотици ислямисти .А такива като тебе-кумуноиди, *** и цвилят от радост пред куманоида от Банкя - адвокат на Турция и Ердоган .
26
1
 
8
 
! Отговори
булгар преди 7 години
КРАЛИ МАРКО РЯПА ДА ЯДЕ,БОЙКО!
25
0
 
14
 
! Отговори
Луцифер преди 7 години
Прав е.По-добре главорези,отколкото образовани хора.Ще се разберат някакси.Да му мислим ние.
24
0
 
30
 
! Отговори
Чудя се преди 7 години
Защо ли му е на Ердоган слугата Местан,след като си има Борисов?Банкянския гений ни од*упва съвършено безплатно на Турция!След като знае,че Ердоги е луд по това да си върне всеки един враг обратно в Турция,то спокойно можеше да предложи сделка-за всеки върнат гюленист(или какъвто и да е) да праща и 100 "бежанци" обратно!Е това е сделка!Ама де у Баце толкоз акъл.Иначе това,което прави Боко е абсолютно незаконно и е възможно близките на върнатите да ни осъдят за сериозни суми,особено ако има смърт