Борисов за върнатите турци: Лагерите ни са препълнени!

Премиерът се доверил на службите за експулсираните
Обновена: 20 окт 2016 21:02 | 20 окт 2016 20:52, Петя Славова
127
Борисов за върнатите турци: Лагерите ни са препълнени!
Снимка: Hurriyet daily

Трябва да се доверяваме на службите, заяви министър-председателят Бойко Борисов в поискан коментар за върнатите в последните дни турски граждани, пише БТА.

"Ако бях главен секретар, щях да ви отговоря. Има политическо ръководство, има експерти, които много добре знаят какво правят и кой какъв е. Знам, че правим всичко възможно да връщаме обратно, въпреки че нямаме споразумение за реадмисия с Турция, хора, които се крият в камиони и напускат границата.

Още по темата

Защото бежанските ни лагери са препълнени, защото там, където решим дори палатки да направим, веднага излизат на протест, хората негодуват.

На кого да угодим сега - на тези, които казват, че всеки, влязъл нелегално, трябва веднага да отиде от другата страна на границата, или да кажем и ние: "Добре дошли, елате всички при нас" и да ги разселим в България!? Да престанат да се правят внушения от хора, които изобщо не разбират от тази работа, хора с големи амбиции, които много лично приемат всичко!

Много им е лесно на някои да се правят на големи демократи или още по лошо - на големи специалисти. По-голям демократ от мен няма и полагам огромни усилия да запазя целостта на България и спокойствието на хората", заяви  Борисов, цитиран от правителствения пресцентър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те са препълнени защото не сивършиш работата и всеки минаваграницата без документи и право.
2
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Егати вица! В цялата страна нямало места за 7 души! Това е връх на цинизма! А в същото време всеки ден въдворяват в лагери по 150 души! Този не е добре с голямата глава! В Карлуково поне има места.
1
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това е нарушение на човешко право, това са истинските бежанци, обрече ги на смърт този Борисов, ще му тежат на съвестта!