Борисов за върнатите турци: Лагерите ни са препълнени!

Премиерът се доверил на службите за експулсираните
Обновена: 20 окт 2016 21:02 | 20 окт 2016 20:52, Петя Славова
127
Борисов за върнатите турци: Лагерите ни са препълнени!
Снимка: Hurriyet daily

Трябва да се доверяваме на службите, заяви министър-председателят Бойко Борисов в поискан коментар за върнатите в последните дни турски граждани, пише БТА.

"Ако бях главен секретар, щях да ви отговоря. Има политическо ръководство, има експерти, които много добре знаят какво правят и кой какъв е. Знам, че правим всичко възможно да връщаме обратно, въпреки че нямаме споразумение за реадмисия с Турция, хора, които се крият в камиони и напускат границата.

Още по темата

Защото бежанските ни лагери са препълнени, защото там, където решим дори палатки да направим, веднага излизат на протест, хората негодуват.

На кого да угодим сега - на тези, които казват, че всеки, влязъл нелегално, трябва веднага да отиде от другата страна на границата, или да кажем и ние: "Добре дошли, елате всички при нас" и да ги разселим в България!? Да престанат да се правят внушения от хора, които изобщо не разбират от тази работа, хора с големи амбиции, които много лично приемат всичко!

Много им е лесно на някои да се правят на големи демократи или още по лошо - на големи специалисти. По-голям демократ от мен няма и полагам огромни усилия да запазя целостта на България и спокойствието на хората", заяви  Борисов, цитиран от правителствения пресцентър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До фен на бсп.БСП,ще са първи и останалите комунисти след тях.Крадливите червени милионери,НЯКОЙ ден ще си върнат всичко.НАРОДА ГО ИСКА!
22
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аде да идват изборите и глупостите да свършват
21
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей шматко аз имам къща свободна щях да ги настаня и да ги храня 1година без пари само и само да избягат от твоя приятел Тиранина дето иска границите на османската империя да се върнт.иначе съм християнин
20
1
 
25
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Няма място зя 7 души?!?! Че само днес хваНаха в тира 57! Малоумно тъпо ко еле. Нямаше да са ако беше сложил гръцките мини и беше изгонил турския посланик
19
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не минава и ден без гаф. ГАФ СЛЕД ГАФ, БОЙЧЕ! НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ?
18
1
 
20
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Ха-ха тиквата съвсем се оплете и както винаги не помни какво е казал преди . Относно върнатите ясно е ,че играе по чужда *** ,но относно скакалците до сега лъжеше ,че границата се пази пък сега изведнАж лагерите били препълнени . Лошо ,лошо Каишков казвал някога Гешев един наистина голям полицай .
17
3
 
15
 
! Отговори
фен на бсп преди 7 години
Всичко се връща! Един ден България може да иска да изправи пред правосъдието НЯКОЙ! И дано този някой е попаднал в пеиятелска страна!
16
1
 
39
 
! Отговори
Васо преди 7 години
По нескопосно оправдание за тази точно издънка надали може да се намери. Уникално, направо непостижим връх на посредствеността. Как пък точно тези седем щяха да предизвикат пренаселеност в центровете за настаняване. Леле, лелееееееее!!!!!
15
2
 
39
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Тоя е демократ колкото Хитлер равин...мишок,предател...това което правим е все едно Влахия едно време да навържи всичките комити и хъшове и да ги предаде на османците...а са били васали ,а ние уж сме суверенна държава...голям позор..
14
2
 
27
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
То хубаво да ги връщаме, ама давайте по-мащабно. Кажете на Султана, че има 7000 заподозрени за метежа и му ги върнете всичките, хем ще разчистете Лъвове мост.А, Бойко го разбирам, ако не ги върнем султана сам ще си ги вземе.
13
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според,,голямата демократка" леля Цецка, човешките права нямат значение, поредната подлост на хунтата ГЕРБ, предадохме порядъчни хора на мъчителна смърт.Според Тикварят, той трудно опазвал териториалната цялост на България, ами нали уж сме в НАТО, явно излиза, че във Варшавския договор бяхме по-сигурни.
12
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хе, хее...Ако Борисов продължава така да коленичи пред Ердоган, ще се простим не само с Кърджали и Варна!
11
1
 
23
 
! Отговори
gtf преди 7 години
каза си на края, че си направил сделка с ердоганя, въпроса е той знае ли или само му се натягаш. Колкото до границата - със или без споразумение границата не трябва да се пресича от всякакви, то не е и граница - всеки влиза и излиза, кой как си ще.. опазването га границата е въпрос на национална сигурност а опиталите се да преминат трябва да бъдат задържани и съдени, както е по закон
10
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хм, нали нямаше проблем с емигрантите, нали всичко бешу под контрол, а сега лагерите препълнени.
9
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
турците определено са най-проcтoто племе
8
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз също го приемам много лично. Против съм някакви муджахидини да си правят ислямска държава тук. Трябва да мислим и за децата си а не само да гледаме еврофондовете. Мъжество и далновидност се иска малко господин ББ
7
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЧУДЯ СЕ ЗАЩО НЕ ВРЪЩАТ В ТУРЦИЯ ВСИЧКИ АФГАНИСТАНЦИ?в софия скоро всички квартали ще бъдат населени с тях.
6
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в Турция гонят интелектуалците, Червен партизанин, не простолюдието
5
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
страшно манипулативно, турските бежанци нямат нищо общо с афганистанските. Само затова ОСТАВКА! Или е глупав, или иска ние да сме, но не сме
4
22
 
2
 
! Отговори
Червен партизанин преди 7 години
До 1Да ве някой пък ще се разреве за някакви си турци.....