Бареков, английски, баджаци - един панаир в тв студио

Политикът се почувства унизен
23 окт 2016 12:00, Александър Попов
241
Бареков, английски, баджаци - един панаир в тв студио
Снимката, която провокира началото на разговора. Снимка: Facebook

Николай Бареков трябваше да бъде гост в предаването "Тази сутрин" по bTV, но опитът за интервю се превърна в панаир.

Водещата Жени Марчева започна разговора с кадъра, който разбуни социалните мрежи през седмицата. На него Бареков се бе щракнал как чете в. "Таймс", а голяма част от коментарите бяха свързани с неговите познания по английски.

Самият политик се похвали, че малка част от кандидат-президентите имат по-добър английски от неговия. Жени Марчева пък реши да го подложи на тест с приготвено изречение от същия вестник - да го прочете и да го преведе, което предизвика гнева на Бареков и той напусна студиото.

Страната е пълен батак, вие се занимавате с английския ми. Няма да участвам в изпит, заяви политикът.

Когато на видео стената се появи част от вестника Бареков заяви, че няма въобще да погледне.

"Ако няма да говорим по темата си тръгвам от студиото, приключваме разговора и оставям на хората да се насладят на хубавите ви баджаци тази сутрин", нападна Бареков.

Малко по-късно той разпространи своята позиция.

"Съжалявам, че не се получи интервю днес по bTV, но самата водеща и нейните началници не бяха предвидили да има такова. Бях поканен за пореден път, за да бъда унижаван и подиграван по поръчка на началника, в случая - от една доста разголена и непристойно облечена "журналистка". Жалката истина е, че големите български телевизии никога не биха допуснали неудобен човек като мен да им каже истината в очите, а именно, че царят е гол", се пише в нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
3
 
2
 
! Отговори
Ikat преди 7 години
Sem poluchava procenti izglejda ot chastnata bg prostitucia, koiato si varti nelegalnia biznes na terenite na darjavnata bg tv ?!
110
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мислих че по смешно нещо от руският самолетоносач няма да видя но Баречето ме опроверга.
109
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За смях са хората, които го пратиха в Европарламента с гласовете си.Тук важи старата поговорка за това кой е по-*** - тъпия, или този, който му се връзва.Английският му е най-малкия проблем на този ***.
108
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Aнглийски защо, за бареков руския е важен.
107
6
 
14
 
! Отговори
Purvo преди 7 години
Първо ако не съм в университет или шефа няма кой да ме изпитва за каквото и да било и второ камоли някаква смешка като тая написала 2 есета и взела, че станала журналист.. и то какъв.. Отделно от това човек може и да не знае език, но да е квалифициран, умен и прочие. Отделно- тоя какъвто и да е в случая е прав, а и поне се старае да понаучи, а не като тая само да гледа в чуждата кошница за некоя клюка.
106
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
117, Станишев говори 4 езика. Царят - 6, дори напредна и с българския!
105
8
 
8
 
! Отговори
ник преди 7 години
Английският му е страхотен! Повечето от депутатите не знаят и толкова. Само кама може да го пребори. Смях. В "The Times" явно има много картинки. А работата на "журналистите" е да търсят сензация, или да преувеличават. Иначе няма мръвка.
104
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не можеш да се подиграваш на човек в национален ефир ,че не знаел английски,той не е длъжен да знае английски,да ако си в политиката за предпочитане е да знаеш но не е длъжен.Смешна журналистка със хубави крака и смешен назначен политик слугуващ и обслужващ Арабаджиев.Зад западните маски които са надянали политиците се крие кръвожадното лице на Кремъл.И до днес Бойко управлява задкулисно със ДПС.
103
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Де са хубвите баджаци и ние да ги видим?
102
7
 
19
 
! Отговори
до 117 преди 7 години
Без да съм фен на Станишев по въпроса с езиците можете само да подтичвате след Станишев.И що за глупост,да сравняваш Станишев -най интелигентния от всички политици -не коментирам колко е добър като политик.Кой може да се опре на Станишев,кой говори по добре езици от Станишев може би Илияна и това е.
101
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има водещи, които има какво да показват, дори да не е много прилично да се разголват пред телевизорите. От тея трите Векилска е най красива, другите две добре, че предварително знаем от кой пол са. Особено въпросната Джени М. сякаш постоянно чрез разголване търси някаква минала липсваща слава и се получава жалко.Някакви кокали и тук там козметика в отвратителна комбинация. А с Бареков не бе точно, както са го описали тук. Той чака, чака, а режисьорите дори не успяха да покажат каквото искаше Джи
100
8
 
23
 
! Отговори
.. преди 7 години
Абе не го подкрепям ама в случая от тази сутрин с тва интервю евала.. много жалки са тия ***.. а каква е тая смешна журналистка, че ще го изпитва??? Много се взеха на сериозно тия баламурници, където по цял ден си чешат езиците и търсят дребни селски интриги. Той дори пак добре и реагира, а не я направи на 2стотинки. За тва ше ги бият журналята навсякъде, защотото са прости и гнусно нахални ама си и вярват много..
99
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Станишев знае руски, както всички от БСП.
98
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
9. Защо Цветанов и дянков постоянн дават интервюта?нима дянков не взе 2,5 Миларда от НЗОК.Нима не тръбеше през 2009 колко е стабилна банковата систева-През 2010 КТБ изгърмя с 4 милиарда, а Пи ба-нак едвам бе спасена с 60 милиона.Не знаеше ли Дянков че от 14 банки 11 са гръцки?или че лихвите на КТБ от 10 проценат не са реални
97
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много ниски топки са поставени във политическата въртележка по цял свят ,за това днес човечеството е във упадък.Всичко живо се продава за пари и си мисли ,че има власт но греши,власт няма,властта е предопределена за еврейските кланове които назначават и уволняват политическият ' елит'.Виждате как малка държава като Израел направлява Европа САЩ и Русия,така наречените империи са играчки в ръцете на Израел
96
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
7.защо фирми изпълянавали обществени поръчки и близки до Герб, които биват наказани за изпълнение отново могат след това да кандидастват?8.Защо Цветан Цветанов - осъден на две инстанции при положение, че сам ратуваше всичко да се решава на една - има важен глас в Герб -началник щаб на изборите.
95
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
5. Защо ББ орева света колко са лоши Главболгарстрой и дава всички поръчки на големи турски фирми за стотици милиони, когато магистралите се пукат, а лъча на метрото - надежда - черни връх пропана четири пъти още докато го строеше турската фирма.6. Защо върна незакноно турските опозиоцинери - бежанци, а напълни страната с имигранти под претекст, че са бежанци
94
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предлагам списък с въпроси към Борисов1. Защо докато беше кмет не ревизира фирмите на Софиянски2. защо докато Борисов беше кмет не се построи завода с *** чакан още от 1997 г., а това стана чак 2016 г.3.Защо Топлофикация ту се подхвърляше от общината на държавата, ту от държавата - на общинаат, но той за 10 години нито веднъж не застана мъжки и не реши този проблем, а сега Мая манолова за 6 месеца произведе 200 дела срещу Топлофикация4- Защо половита фирми които строят пътища са турски.
93
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Танчето Дончева 4,2 процентаТрайкон - 5 процентаТрайков го добуккат до дебат са Цачева, Танчето Дончева -неЛогиката - не допускаме неудобни хора като Т.Дончева и ЕНчев, за да не задават неудобин въпроси.
92
10
 
25
 
! Отговори
ани преди 7 години
Не харесвам Бареков, но тази сутрин той беше прав.Госпожата беше в ролята на Шарън Стоун-все едно гледах кадър от Първичен инстинкт.Пък и тя жестоко се подигра с английския му-като че ли в момента това е най-важното нещо в Б-я.