Нинова скочи на Бъчварова: Безотговорност и безсилие!

БСП ли пусна 13 000 нелегални мигранти за година, попита Нинова
27 ное 2016 20:49, Александър Попов
252
Нинова скочи на Бъчварова: Безотговорност и безсилие!
Снимка: Булфото, архив

Корнелия Нинова отвърна индиректно на нападките на вътрешния министър в оставка Румяна Бъчварова, която по-рано заяви, че президентската кампания и БСП са нагнетили напрежението в Харманли.

"Чух министъра на вътрешните работи в предаване да твърди, че предизборната кампания и БСП били виновни за случилото се в Харманли. И по-лошо, държавата няма да може да спре 5000 души, ако решат да прекосят границата. Специално да си обучаван за това, едва ли би могъл в едно изречение да събереш толкова безсилие и бягство от отговорност", написа лидерът на БСП в  профила си във Facebook.

Тя попита коя точно кампания и как БСП са пропуснали от януари до октомври 13 000 нелегално преминали мигранти, според официалната информация на МВР?

"Не е ли работа точно на тази госпожа да ги спре? Как точно кампанията и БСП не изградиха оградата?", пита Нинова.

Тя подчерта, че не общинските съветници от БСП, а правителството на Бойко Борисов е приело постановление за трайно заселване на бежанци в българските общини.

"И как не им разбраха главите какво им се случи на 13.11.2016 г. Ей заради такова безхаберие, плюене по БСП и некадърност да се справят с проблемите на хората, получиха вот на недоверие. Въпреки това не желаят да чуят разумни предложения за решения. Всичко знаят и всичко могат. За съжаление потърпевш е народът", допълва още Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БЪЛГАРИЯ ПОЧЕРВЕНЯ- СЕГА ДА ВИДИМ ДРУГАРИТЕ КАК ОТГОВАРЯТ- НЕ ГЛАСУВАТ БЮДЖЕТ 2017 Г КЪДЕТО ИМА ЗАЛОЖЕНИ 460 ЛВ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА, ЗАЩОТО СА ЛИЦЕМЕРИ, ЗАЩОТО ЕДНО ГОВОРЯТ ДРУГО ПРАВЯТ, ЗАЩОТО 2007 Г НАПРАВИХА 12.5% ИНФЛАЦИЯ, СЪЩОТО И ПРЕЗ 2008 Г ПРЕЗ 1997 Г 540% ИНФЛАЦИЯ- ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ПРЕДСТАВЛЯВАЩА ЛИЦЕТО В БСП Е ЗЕЙНАЛА ОТНОВО АЛЧНАТА СИ УСТА- КАК ЛИ ЩЕ НИ СГОТВЯТ, КОЛКО ЛИ МИЛИАРДА ЩЕ УСВОЯТ, КАК ЛИ ЩЕ ПРЕХВЪРЛЯТ НА ТОЯ ОНЯ ВИНАТА- ИМА ЛИ ДАНС.
169
2
 
2
 
! Отговори
Радко преди 7 години
До ognyanz Не си разбрал точно,става въпрос,че много станаха жените ,които оправят държавата ,но не могат!Много са амбициозни ,но не са дялани камъни!Става въпрос ,стига вече сме се учили в движение а да ползваме професионализма на хората!Радев затова и спечели,защото е мъж и много щяха да станат жените на възлови постове без ценз!БСП няма нищо общо и вече ги виждам на следващите избори,как са се изгърмяли! Нинова и Бъчварова са родни сестри!Не стават!Затова иде дума!
168
5
 
8
 
! Отговори
Ихо преди 7 години
Червената бабичка крека и врещи,но народът не се връзва вече на червени тенекии.
167
5
 
1
 
! Отговори
4epa преди 7 години
TO LUD 4OVEK NA VSEKI SKA4A !!!!!!!!!!
166
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
100% е права. Борисов е един самовлюбен страхливец и неграмотнил, а Бъчварова е негово протеже. Няма нищо нелогично в изказването й.
165
3
 
20
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Това, че правителството не се справя с емигрантския проблем, е ясно за всички. А тук повечето, които са писали нещо, вместо да коментират проблема, предпочитат да пишат всякакви епитети за Корнелия Нинова. Е, ако това, което тя е казала, беше го казал Каракачанов например, каква щеше да бъде разликата? Проблема си остава, и тази социоложка, която Бойко подреди за министър на вътрешните работи, просто не и е там мястото.
164
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей червени *** и при вас видяхме какво е . Забравихте ли Жан Виденов а май помните като маймуните
163
3
 
15
 
! Отговори
Ха-ха преди 7 години
К.Нинова е права, а нищо и никакво си е нищо и никакво и пак такива са резултатите, ако управлява такова!
162
7
 
5
 
! Отговори
Женски бой преди 7 години
Две маторици да се хванат за косите. АКо нема Лех, барем да направят зрелище. Като ги гледам, мача ще е свръхтежка категория.
161
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова и Бъчварова са сестри - липса на морал, алчност и слаб интелект.Нинова съсипа поне 2 милиарда долара собственост на "Техноекспорт" само в Либия. Концесии за проучване и добив на петрол, техника, сгради и най-важното - авторитета на страната. 100 години ще минат преди да забравят подлостта на българина политик.
160
13
 
11
 
! Отговори
ИВАН преди 7 години
СКОЧИЛА??? НЕ СЪМ ВИЖДАЛ СКАЧАЩА С.ВИНЯ
159
13
 
10
 
! Отговори
Радко преди 7 години
До АнонименНинова е кариеристка от кариерата...!А някои са дипломати от кариерата,но по нашите земи не се срещат!
158
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съсипването на армията започна след генерал Тотомиров.Сега с гол *** ще пазим границата.
157
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои станаха генерали като ръководеха нарязването на ракетите и подводниците-генералите Вълков и Манушев.Сега ,ако Ердоган пусне мигрантите,да ги пратим тях да ни пазят.Жалки продажни службогонци!
156
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Др. Нинова беше в СДС за лична изгода и после стана зам.министър и я изгониха . Тази жена е като *** вре се навсякъде и накрая тя милионерка , а ние по форумите се плюем от простотия .
155
13
 
11
 
! Отговори
Радко преди 7 години
До Мария Нинова е такова същество и скоро ще стане съвсем ясно,което е готово да направи всичко за да успее и това в случая не е хубаво,защото тя работи за себе си!Такива ги наричат нарциси!Не е била член на СДС, но е била близо до Костов!На 28 години я направили директор,защо ли!?
154
8
 
20
 
! Отговори
Мария преди 7 години
До Анонимен 220Тъп си точно като гербераст!Всеки друг първо чете,после пише! Нинова НИКОГА,ама НИКОГА не е била член на СДС!!! За разлика от тиквата,която и до днес пази червената си книжка.
153
32
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Др. Нинова е най-компетентния политик в България . Беше в СДС и от там я изгониха , беше зам.министър на икономиката и от там я изгониха за кражби и далавери . Сега стана шеф на БСП където далаверите са на почит .
152
11
 
17
 
! Отговори
БНТ преди 7 години
Не съм фен на Кево,но той каза това което всички си мислим-Радев стана президент въпреки БСП.
151
4
 
24
 
! Отговори
истина преди 7 години
Набиха ги. Но това е като да лекуваш висока температура.Сега българин ще връзва българин в името на интеграцията.Но има нещо, което не знаете. Територията на лагера в Харманли вече не е българска.Там никой служител няма да се върне да работи, да готви, да оправя документи или да сменя дограма. Ще се имитира мир, до всеки следващ бунт.Докато се дърляме, ислямът отвоюва едно малко парче земя, първото си гето, където може да забие знаме и което българите отстъпиха. Отстъпиха в името на мира, който води до поражение.В Харманли се появи петно земя, полу оградено, осветено от кам