Патриотите готови за кабинет, викат ГЕРБ и БСП в него

Не само сме готови, но и сме длъжни да приемем мандат, обяви Валери Симеонов
Обновена: 30 ное 2016 11:08 | 30 ное 2016 11:07,
181
Патриотите готови за кабинет, викат ГЕРБ и БСП в него
Снимка: БТА

Обединените патриоти са готови да получат мандат и да съставят правителство. За министри в него те ще поканят хора от ГЕРБ и БСП, защото там има доказани професионалисти. Това обяви един от лидерите на Патриотичния фронт Валери Симеонов.

Още по темата
Вчера след заседание на КСНС президентът обяви, че ще връчи третия мандат на партията, която му се струва най-подготвена. БСП и ГЕРБ потвърдиха, че ще върнат своите мандати, а премиерът в оставка обясни, че ще подкрепи кабинет на ПФ или РБ, стига те да си носят отговорността. 

"Не само сме готови, но и сме длъжни да приемем мандат. Затова сме в парламента, за да сме отговорни към своите избиратели. Те не са ни пратили тук да играем в политическа рулетка, а да изпълним дълга си както са ни го възложили", каза днес Симеонов в кулоарите на парламента.   Той обяви, че Патриотите нямат никакво притеснение от предсрочни избори, защото са във възход. 

Симеонов обясни, че въпреки заклинанията на БСП и ГЕРБ, че няма да влязат в правителство без избори, Патриотите ще проведат нови разговори с тях, ако получат мандата. "Ние ще отидем доброжелателно и при ГЕРБ,  и БСП и отново ще поставим искането за участие в едно националноотговорно правителство с професионалисти, не с политически лица", каза Симеонов. Той конкретизира, че не вижда БСП и ГЕРБ в бъдещето правителство, а техни представители, "защото добри министри в България няма под път и над път". 

Патриотът потвърди, че за финансов министър ще бъде поканен отново Владислав Горанов, въпреки че той обяви, че не би приел. 

"Ще го поканим, защото той е професионалист. Хубаво е, че има собствено мнение, но е добре да го съгласува със своя началник", каза Симеонов. Той обясни, че въпросът за това кой ще бъде премиер все още не стои на дневен ред. Важното било човекът да е патриот, а такива имало и в ГЕРБ, и в БСП. Само в ДПС и ДОСТ нямало. 

Валери Сименонов обясни, че ако ПФ правят кабинет, той ще бъде сформиран около програма, както в началото на кабинета на ГЕРБ. Според него новият управленски документ трябвало да е подобен на сегашния. ПФ били готови да подкрепят и кабинет на РБ, ако програмата им е подобна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днеска пак не са на работа да не е ден за заплати ? или си гледат пак *** фирми направени от пране на пари или изнудват някой длъжник
32
6
 
7
 
! Отговори
conservator преди 7 години
Само един истински патриот е готов винаги да състави кабинет, когато се наложи. Патриота душа дава за наука и за свобода.
31
0
 
0
 
! Отговори
Икономов преди 7 години
Ние сме готови да обсъждаме всякакви опции, освен такива, които противоречат на правилното идеологическо самосъзнание и на правилното политическо мислене.Ще се допитаме и до нашите членове и членки по места, а накрая нашето висше ръководство ще вземе правилното и най-подходящо за настоящия контекст решение.
30
0
 
5
 
! Отговори
Срах...страх... преди 7 години
Нострадамус късно е,но те разбрах.
29
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Браво! Бравоо!!!И С ПОДКРЕПАТА НА ТЕЗИ ,патриоти ,ПРАВИТЕЛСТВОТО НА КОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ ЦЕНЗУРИРАХА ВЪЗРОЖДЕНЦИТЕ ,,ИСТОРИЯ СЛОВЕНОБОЛГАРСКАЯ,, И НАТРЕСОХА СЪЖИТЕЛСТВО И ВЛАДИЧЕСТВО И ПОРУГАХА ИСТОРИЯТА НИ .Да ти МОЧАМ на достойните политици . И на теб - ,,патриота ,,хвалещ поругатели на Българското .
28
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както много пъти вече е казвано - всички са едно. Но когато и последния наивник го разбере, тогава вече ще е много късно.
27
1
 
23
 
! Отговори
отвратен преди 7 години
Като знам какъв бизнесмен е инж.Симеонов,ме е страх да командва цяла страна.
26
0
 
14
 
! Отговори
1 преди 7 години
До Анонимен-9точно този байрактар и неговите другари в бюджетната комисия бламираха средствата за пенсиите,а снощи в панорама излъга,че бсп и дпс,са гласували против.
25
0
 
14
 
! Отговори
историк не на БКП - преди 7 години
Вижте,те -Валери ,Плевела и Бойко знаят ,че са се омаскарили ,че са маскари ,че Германия май ще загуби новата световна и от ЕС ще и останат само пришълците .Знаят го ..... но и знаят,че народа ги ненавижда ,а те него по думите на Симеонов в СКАТ го мразят щото го смятат за беден и глупав . Така е .......Ще се търпи още две години ,ще видим падането не само на България,но и на Германия и ЕК с Росен Пл вътре .
24
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво, получаваме второ правителство на ГЕРБ и подкрепено от москва...
23
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кубинците плачат днес,българи плачат всеки дени проклинат "политици"
22
5
 
6
 
! Отговори
Mr STARBUCKS преди 7 години
Ако има министри от БСП, то до всеки такъв, трябва да има прокурор. И с една пръчка да го удря през ръцете, да не бърка в хазната.
21
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, верно - нема такава държава !
20
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Няма такъв Свиркаджия като Валерката!!"Има -Сидер ага, който обслужваше БСП/ДПС! Сега се опитва да обслужи всички!
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха ха ха орел ,рак и щука! Това възможно ли е в България
18
1
 
17
 
! Отговори
р преди 7 години
Най -срамното петно в най -новата ни история . Росен Плевнелиев ,Симеонов и Борисов .
17
16
 
2
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
"не са ни пратили тук да играем в политическа рулетка, а да изпълним дълга си както са ни го възложили"Браво! Тези думи доказват, че най-накрая виждаме достойни политици, истински лидери и патриоти, каквито прекрасната ни страна заслужава!
16
1
 
23
 
! Отговори
бай Ганьо преди 7 години
Казвах ли ви? Казвах ви! - Всичките са маскари!
15
1
 
29
 
! Отговори
22162 преди 7 години
И какво излиза, разлика между "патреоти", ГЕРБ и БСП/ДПС разлика няма никаква. А да ни е честит новия политически Франкенщайн.
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Байрактаров-Тези 2 милиона гласа са само едни цифри нищо повече ....