Патриотите готови за кабинет, викат ГЕРБ и БСП в него

Не само сме готови, но и сме длъжни да приемем мандат, обяви Валери Симеонов
Обновена: 30 ное 2016 11:08 | 30 ное 2016 11:07,
181
Патриотите готови за кабинет, викат ГЕРБ и БСП в него
Снимка: БТА

Обединените патриоти са готови да получат мандат и да съставят правителство. За министри в него те ще поканят хора от ГЕРБ и БСП, защото там има доказани професионалисти. Това обяви един от лидерите на Патриотичния фронт Валери Симеонов.

Още по темата
Вчера след заседание на КСНС президентът обяви, че ще връчи третия мандат на партията, която му се струва най-подготвена. БСП и ГЕРБ потвърдиха, че ще върнат своите мандати, а премиерът в оставка обясни, че ще подкрепи кабинет на ПФ или РБ, стига те да си носят отговорността. 

"Не само сме готови, но и сме длъжни да приемем мандат. Затова сме в парламента, за да сме отговорни към своите избиратели. Те не са ни пратили тук да играем в политическа рулетка, а да изпълним дълга си както са ни го възложили", каза днес Симеонов в кулоарите на парламента.   Той обяви, че Патриотите нямат никакво притеснение от предсрочни избори, защото са във възход. 

Симеонов обясни, че въпреки заклинанията на БСП и ГЕРБ, че няма да влязат в правителство без избори, Патриотите ще проведат нови разговори с тях, ако получат мандата. "Ние ще отидем доброжелателно и при ГЕРБ,  и БСП и отново ще поставим искането за участие в едно националноотговорно правителство с професионалисти, не с политически лица", каза Симеонов. Той конкретизира, че не вижда БСП и ГЕРБ в бъдещето правителство, а техни представители, "защото добри министри в България няма под път и над път". 

Патриотът потвърди, че за финансов министър ще бъде поканен отново Владислав Горанов, въпреки че той обяви, че не би приел. 

"Ще го поканим, защото той е професионалист. Хубаво е, че има собствено мнение, но е добре да го съгласува със своя началник", каза Симеонов. Той обясни, че въпросът за това кой ще бъде премиер все още не стои на дневен ред. Важното било човекът да е патриот, а такива имало и в ГЕРБ, и в БСП. Само в ДПС и ДОСТ нямало. 

Валери Сименонов обясни, че ако ПФ правят кабинет, той ще бъде сформиран около програма, както в началото на кабинета на ГЕРБ. Според него новият управленски документ трябвало да е подобен на сегашния. ПФ били готови да подкрепят и кабинет на РБ, ако програмата им е подобна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
14
 
! Отговори
ПАТРИОТИ преди 7 години
Патриоти-душа даватза наука, за свобода!Но не свойта душа, братя, а душата на народа...
52
0
 
23
 
! Отговори
(-_-) преди 7 години
Айде стига вече с тоя цирк! Плазмодия да разпуска народното събрание и себе си и да се приключва. Догодина избори, пък ще видим.
51
0
 
18
 
! Отговори
Геният от Банкя преди 7 години
Достатъчно е да пуснем микс от речи на всички участници в парламента на България и ще се установи ,че тези хора отричат собствените си думи и политики през ден два . Единственото ,което на истина мислят последователно е че е народа ги мрази ,а те ще го управляват каквото и да стане .
50
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ=БСП=БКПУравнението на финалния етап в Прехода към гробищата.
49
4
 
17
 
! Отговори
zeus преди 7 години
Тъкмо чета, че БСП решили да подкрепят "Патриотите", а ГЕРБ оттеглили подкрепа, цирка е пълен, *** билетите ги плащаме ние
48
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смешковците,които искат да ни изкарат от НАТО, за да може зелени човечета от Рашка да ни "освободят", искат да правят правителство? Не, мерси. В соц ада не ми се връща. Ако толкоз се рават на Мадараша, чемодан, вакзал, Масква.
47
0
 
10
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До Пешко: От ПФ и ГЕРБ разправят, че служебното правителство няма правомощия, защото така им изнася. Да си припомним, че именно служебното правителство на Стефан Софиянски на практика започна преговори за членство в НАТО без никой да го е упълномощил за това. (а го нямаше и Слави да направи референдум)
46
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
няма да стане това и герб и бсп искат избори
45
0
 
12
 
! Отговори
АНТИ преди 7 години
Боко ни плаши с празни слова:Криза или ГЕРБ във властта.Но не забравих в мандатите два,как ми фалира джоба тогаз.
44
0
 
15
 
! Отговори
ivan преди 7 години
И този е жаден за власт...И толкова е отвратителен...И толкова е прозрачен в плиткоумието си..И всички са обсебени от ББ..... Но вещерската магия отлетя, народът си стъпва на отрудените крака, и ще издуха ***.
43
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, но ЕНП вече дават сигнали, че президента не трябва да позволи националисти да правят правителство. Чакаме поредното завъртане на ББ и Роско. Когато Началника говори ... всички козируват. Нямам търпение да гледам поредния цирк!
42
1
 
10
 
! Отговори
помнещ преди 7 години
Сидеров на 3март 2014 каза,че тези двамцата на снимката са ***,разботещи за Турция .Голяма и честна реч ,която той забрави и се продаде .Нима вече в нищо не се вярва.
41
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Валери му капят лигите от това че ще се добере до властта
40
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Сбогом "България.
39
1
 
6
 
! Отговори
промяната преди 7 години
каква разлика в приказките преди и след избори. резултат: телевизия алфаСКАТ ще назначава директора на БНТ, бонус - зрителите от здрач до зори ще се радват на нови екстри
38
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А АКО ГЕРБ И БСП НЕ ДАДАТ ТАКА ЖЕЛАНИТЕ "ПРОФЕСИОНАЛИСТИ", ТИЯ ПИШМАН ПАТРИОТИ ОТ КЪДЕ ЩЕ ИЗВАДЯТ СВОИТЕ, СЛЕД КАТО ПРОФЕСИОНАЛИСТИ НЕ СЕ НАМИРАТ ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ
37
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оставка ! ВЕДНАГА !!!
36
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хайде,правете го най-после това правителство,иначе местан ще се намести. от това вече - по-лошо няма !
35
3
 
13
 
! Отговори
народа да си каже преди 7 години
Симеонов каза,че България вече била съжалявала за робството си към азиатците през 1879 .Плевнелиев каза,че водят *** с Бойко . А зад тях(на портрета) е революционера на който дължим свободата си от азиатските тирани .Нима България приключи като нация . В Гърция биха излязли на мига 4 милиона .В Сърбия щяха да отворят война ....... Тука ще решаваме с референдуми ,.които после отиват в парламента и после идват Валери и Каракачанов.
34
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Големи гнусари,хора не знам как ги търпите,толкова са отвратителни,долни и гнусни,добре че се махнах преди три години от България и не смятам да се връщам,вчера си разглеждах фейса ми то повечето ми познати и братчеди сичко живо се е изнесло в посока западна Европа,един познат ми вика,не мога да намеря персонал,хората избягаха