Каракачанов за кабинет на РБ: "Всичко е като "нероден Петко"

"Ще имаме разговор с Реформаторите и ще видим каква ще е тяхната програма"
4 дек 2016 11:36, Петя Славова
76
Каракачанов за кабинет на РБ: "Всичко е като "нероден Петко"
Снимка: архив, Булфото

Увеличаване на пенсиите и конкретни мерки срещу мигрантската криза - това е цената, на която Патриотичният фронт би могъл да подкрепи правителство на Реформаторския блок. Очаква се президентът Росен Плевнелиев да даде именно на Реформаторите третия, последен мандат.

Още по темата

"Всичко е като при "нероден Петко". Ако Реформаторите вземат мандат, ще имаме разговор с тях и ще видим каква ще е тяхната програма". Това заяви пред Нова тв съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов.

Относно думите на Плевнелиев, че не може да даде мандат на Патриотите, защото те биха поставили под въпрос европейското развитие на България, Каракачанов коментира: "Това изказване няма нищо общо с това, което той каза пред мен, Волен Сидеров и Валери Симеонов. Тогава думите му бяха коренно противоположни". 

"Ние смятаме за неправилно това, което президентът правеше пет години – да дрънка оръжия срещу Русия", заяви той.

Той определи голяма част от министрите като "народни артисти": "Те се тръшкаха и обясняваха как не може минималната пенсия да стане 300 лева".

Според него, докато дойдат предсрочните избори, ще има 6 месеца анархия и безвластие.

Припомняме ви, че преди два дни Плевнелиев обяви, че най-вероятно ще даде третия мандат за съставяне на правителство на Реформаторския блок.

От своя страна ръководни фактори от РБ коментираха, че ако получат мандата, по-вероятно е да го върнат. Заявка за това направи направи депутатът Димитър Делчев, който е от квотата на ДБГ на Меглена Кунева. Според него е ясно, че в рамките на този парламент не може да се излъчи нов стабилен кабинет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
5
 
15
 
! Отговори
www преди 7 години
Така и не разбрах какво точно казва и най-вече иска агент Иван? Значи той хем е спечелил изборите и има интерес от предсрочни такива, хем не ги иска, като се опасява от някаква анархия? По другата ос - хем е говорил с президента, хем президента му е изневерил в следващата си медийна изява, хем не ще Радан, хем ще си говори с него? Ако до сега не сте разбрали, че самоопределилите се като патриоти лъжат най-много, то никой не може да ви помогне.
36
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Краско,Краско ако президента дрънка оръжия,ти дрънкаш глупости!Тя глупоста е заразна,прихванахте я от Воленча!
35
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв е смисълът от нови избори , като всичко ще бъде пак по старому .ГЕРБ няма да имат мнозинство и пак пазарлъци , и пак извиване на ръце ..... ДОКОГА
34
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Псевдо патриотите плашат хората с бежанците и се заиграват със страховете на хората с политически цери, но в същото време гласуват против повече средства за антитерористичните служби за сметка на увеличаване на бюджета на НСО.
33
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каракачанката първо да приведе външния си вид във форма,защото тази пеликанска гушка не печели гласове.Хората си казват:Сит на гладен не вярва.А след това да понамали популистките си обещания,защото и той знае и ние знаем,че няма как да ги изпълни,тъй като няма да има мнозинство.Ама защо пък да не обещава,обещанията са безплатни,мечтите-също.
32
1
 
10
 
! Отговори
lea преди 7 години
Всичко е толкова забатачено, че трябва да се започне от нулата, отначало-както искаш разбирай. Всички обвързани заплати да се отнасят не 3-4 пъти към минималната, а 2 пъти средната -тогава да видим! НО ОЩЕ НА КРЪГЛАТА МАСА В НАЧАЛОТО НА ПРЕХОДА ЗАЛОЖИХА- ВИСШИСТИ В БЮДЖЕТА ДА ВЗИМАТ 1.5 ПЪТИ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА. А ТРЯБВАШЕ ТОЛКОВА, НО ОТ СРЕДНАТА.СЕГА-2017 СЕ ВДИГА МИНИМАЛНАТА, ОТТАМ НА ОБЩИНАРИТЕ, ОТТАМ НА КМЕТОВЕТЕ И.............ХРАНИМ ЕДНА СКЪПА ПРОСЛОЙКА.
31
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така наречените патриоти се опитват да си правят PR с невъзможни обещания.Как ще вдигнат пенсиите,като бюджета за следващата година вече е приет и там няма заложено увеличение,освен тези 2,4%,които за най-бедните са словом и цифром 5 лева.Как ще екстрадира мигрантите,като и с негова помощ допуснаха да влязат толкова много и оградата да не бъде довършена.Как ще развали договорите с чуждите монополисти,като ще му трябват милиарди за компенсации.Толкова години се върти окло властта,какво направи?
30
8
 
20
 
! Отговори
...... преди 7 години
Лъже като *** този за 2 години нищо не направиха само говори същия като Сидеров с дпс беше в коалиция
29
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Властта е сладко нещо, нали "войводо"?Еееех ако беше жив Ванчето...
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Иване,кажи си!
27
2
 
19
 
! Отговори
se преди 7 години
Нови избори е най правилно да се проведат.Този парламент вече е компрометиран.Факта ,че си запазиха субсидиите показва ,че керванът си върви а кучетата си лаят...Колкото до реформаторите тяхната карта отдавна е прецакана.
26
15
 
16
 
! Отговори
агент Иван преди 7 години
"Ние смятаме за неправилно това, което президентът правеше пет години да дрънка оръжия срещу Русия",заяви Шкембе войвода -руския агент
25
6
 
6
 
! Отговори
Djaleeeeee преди 7 години
A Karakachsnov e oste bremenen li s nego?
24
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не патриот а *** да вдига само ромските пенсии на тези които никога не са работили и осигурявали. Премахни тавана не кради от тези които са плащали!
23
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е редно да се увеличават пенсиите, преди да се увеличат заплатитеще се превърнем съвсем в пенсионерска държаваи малкото останали млади хора ще избягат, кой тогава ще плаща пенсиите
22
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бащицата ви остави държавата в "добро финансово състояние"! Сега управлявайте с 30 милиарда дълг и стотици милиони изплащания на ден! Конграчулейшън! Вземайте властта бързо докато има все още хартийки!
21
1
 
4
 
! Отговори
до 4epa преди 7 години
Това на какъв език е да попитам, че и гугъл не го разпозна?
20
3
 
8
 
! Отговори
запасняк преди 7 години
Войводо как неможе да има увеличение на пенсиите от къде са парите за ежегодна смяна на автопарка на парламента и ежегодно ремонт на същиая с цялостно подмяна на обзавеждане ПРи неработеща икономика.Всъщо време тези които са се осигурявали не получават това което им се полага атаван за сметка на на социалните които нито ден не са се осигурявали.Как НОИ допусна с ИДКСО ЧЛ.68 И ЧЛ.69 да се пенсионират без да осв.р.м пенсия и заплата в също време държавата им плаща осигуровките .
19
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно от най опасните неща за държавата е увеличението на пенсиите. Виж за заплатите на депутатите и разточителни им живо работата е друга.
18
10
 
14
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 7 години
Абе дайте на пенсионерите 300 лева минимална пенсия, да има какво да мятат от балконите