БСП за РБ-мандат: Страхът от Радев сглобява кабинет!

Българският народ за пореден път ще бъде излъган, смята Жельо Бойчев
16 дек 2016 16:22,
57
БСП за РБ-мандат: Страхът от Радев сглобява кабинет!
Архив: Булфото

Страхът от служебен кабинет на Румен Радев е достатъчно силен аргумент това насипно мнозинство, загубило последните избори, да се опита да сглоби едно правителство.

Това каза говорителят на депутатите от ГЕРБ Жельо Бойчев в коментар на совалките между управляващите в оставка за ново правителство в този парламент.

Още по темата

Според Бойчев обаче такъв кабинет няма да има легитимност и няма да е ясно кой носи отговорността. 

"Стремежът да стои на власт, за да довърши поредните поръчки и да подпише поредните концесионни договори, е много силен", каза Бойчев. 

"Кокалът и борбата за власт в това правителство могат да направят гласуването на ново правителство", допълни още социалистът. 

Според него можело да се дават много аргументи "за това голяма част от този състав да е в правителството, а не в следствието, където им е мястото". 

Бойчев обясни, че българският народ за пореден път ще бъде излъган.

"Търпимостта в българското общество е на ръба", каза той и допълни: "Стремежът на тези хора е да стоят на власт, за да правят далавери".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
13
 
33
 
! Отговори
U2 преди 7 години
Тез червени другари са се окумили, като куче пред касапница.
27
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мамини хубави, вижте ги само как са се наредили, чакат да станат министри.Потриват ръце, сърбят ги за крадене. Ама ние не ви искаме бе, юнаци. Знаем какво можете. По-точно знаем, че не можете.
26
23
 
30
 
! Отговори
demograph преди 7 години
Кой се страхува от Радев?...никой. Как да се боиш от някой, който е един никой. Радев се оказа точно това което изглеждаше от самото начало - чалга момче, от градът на чалгата, продукт на чалгарско шоу и чалга пропагандата на чалга медиите. Той отдавна е в зоната на некомпетентността си. Усещайки това улетя в мрежата на мутруските конспирации, с което е готов за импийчмънт. Като прибавим и тройната езда на трите му червени вещици - жена му, вицката му и Нинова, е очевидно, че е плашипутинко.
25
6
 
23
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
Г-жа Оставка ще остане с пръст в устата.Когато се подготвяше референдума,те се спотайваха и потриваха ръце.Е добре,народа избра тази система на гласуване да отпадне.Иска си мажоритарната и това е.БСП твърдят че няма време да се подготви държавата за мажоритарни избори.Курнелка почва чистка в партията,за да се обгради с нейни хора и сега видиш ли...ново 20.Ако се направи правителство с този парламент, ще се даде време за подготвяне на мажоритарни избори.А народа това иска....
24
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жельоооооо, вятър те вее на бяла кобила. Ти ли бе, крадец ще даваш акъл как и кой да управлява. Народът не иска комунисти за управници, защото знае че много крадат и лъжат.
23
9
 
27
 
! Отговори
до анонимен 11 преди 7 години
Редихме се на опашки за хляб и мляко по време на Лукановата зима.По времето на Филип Димитров всичко имаше и хората бяха започнали да работят здраво за себе си и за семействата, което наложи бързо да го свалят от власт, защото свободните, независими хора не могат да се държат в подчинение.
22
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези от снимката наистина гледат като ***. Краднелия нареди правителство, пък май нещо няма да им се получи с правителството, ако реформаторите успеят да направят кабинет. Те знаят как се управлява държава. Преди известно време фалираха една, така че няма да има проблем пак да я фалират.
21
3
 
15
 
! Отговори
ивА преди 7 години
"Това каза говорителят на депутатите от ГЕРБ Жельо Бойчев...."жельо жельоооо кой ли ще се страхува от сламения скрит гемералчо, ако това не беше Nickът на путинСамо тия отровни комари от СЕГА могат да публикуват подобни карикатури и да си измислят , като това че уж си от ГЕРБ. Каквито и да има от ГЕРБ чак такива съновници дето им се привижда - няма.
20
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Даже българските турци милеят пове4е за България, от *** .Ако някой може да ме опровергай да пиши тук .
19
3
 
17
 
! Отговори
Край преди 7 години
След Мажоритарни избори не знам кой ще е в парламента ама знам кой няма да е. Цв. цв. Лъчо Мозъка, Баракова, ЦЦачева, Корни Нинова и Янаки Стоилов.
18
2
 
25
 
! Отговори
Край преди 7 години
Никой не вярва че ако Корнелия Нинова стане премиер - България ще цъфне и върже. Просто гласуване не ни трябва -трябва ни ИЗБОР. И това става със смяна на системата.
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 12: "Кои български партии ?."Отговор: Всички партии в България които не са руски и турски !
16
18
 
13
 
! Отговори
до 13 преди 7 години
Тежко ли тие ?. Болите и те сърби , нали ?. Народа избра Радев, но ти и наркозависимите евроатлантици в София не сте от народа.
15
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другари от БСП , защо някой трябва да се страхува от др.Радев , нали е безпартиен и неутрален . Явно др. Нинова му е подготвила служебния кабинет и той трябва само да го подпише . Да ама не . На следващия ден сме на площада до падането на БСП от политическата система на България . Стига с тази антибългарска и престъпна партия .
14
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народе български, тези унищожиха Българската икономика и сега нагло се опитват да дойдат на власт. Всички навън, да изритаме от България този ***.
13
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Конспирацията на Кремъл - Червен генерал на троянския кон !
12
9
 
9
 
! Отговори
до 6 преди 7 години
Кои български партии ?. Всички десни са антибългарски и уж лявата БСП.
11
6
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
гробокопачите на сьвременна бьлгария се врьщат пак вьв властта забравиххте ликакво направиха през 1992 г тричленките на ф димитров пак ли ще висим по опашкиза хляб и мляко
10
4
 
16
 
! Отговори
Край преди 7 години
Слави бръкна с пръст в раната и Борисов също - народа не иска тези партии с тези ръководства и за това иска МАЖОРИТАРНИ избори - тия се назландисват и се мъчат да мислят - хем го не могат.
9
3
 
14
 
! Отговори
Край преди 7 години
А страхът от МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ пък ги кара да искат спешни избори по система доказала несъстоятелността си 25г. За да правим след по малко от 1година нови избори и така до безкрай до пълната победа на "Прехода" над българите.