Нормално правителство до Коледа? Трудно, смята Близнашки

Борисов бил в нокдаун след изборите, но вече се съвземал
18 дек 2016 11:09,
14
Нормално правителство до Коледа? Трудно, смята Близнашки
Снимка: Булфото, архив

"Нормално правителство трудно можем да имаме до Коледа", коментира проф. Георги Близнашки, който беше служебен министър-председател през 2014 година, пред Нова тв.

Още по темата

"Показателно е, че Бойко Борисов, който след президентските избори изпадна в тежък политически нокдаун, вече се съвзема и разиграва различни етюди – даде знак за възможно правителство, продиктува условия, които са самоубийствени за Реформаторите", каза още проф. Близнашки.

"Борисов успя да изненада всички, обвързвайки резултатите от президентските избори със съдбата на правителството.

Ние преживяваме една изкуствена криза, създадена поради едно непремерено изявление на министър-председателя. Целта му беше да покаже, че той ще посочи следващият президент", коментира той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОЗИ ПЪК КОЙ ЛИ ГО ПИТА?
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво стана с Медицинска академия.Още ли не могат да открият поне един некорумпиран професор там, да подпише дипломите.Трети месец новозавършилите лекари не могат да започнат работа.Взели са изпитите, а няма РекторГоляма корупция
10
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално правителство се прави с нормални хора, а не с някакви бизнесмен(тарджи)и, назначени капиталисти с куфарчета, които с алчността си прогонват хората от България.Освин ДС друг не е управлавал у нас.Путин не разрешава
9
1
 
14
 
! Отговори
щкс преди 7 години
Нормално правителство до Коледа? И след Коледа няма да има, поне 50 години!
8
1
 
17
 
! Отговори
naco преди 7 години
Да,не можем да имаме НОРМАЛНО ПРАВИТЕЛСТВО,докато НЕ се освободим от такива "СПЕЦИАЛИСТИ" като този ДРУГАР-ГОСПОДИН!? Това са "БИТИ КАРТИ"!!!
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Повечето знаем, че нормално правителство в бг и до сто години няма да има.
6
0
 
14
 
! Отговори
До 6 преди 7 години
Не знам къде си видял(a) "демократични професори". В тези среди промените са само козметични, от типа "фурнаджийска лопата". Тези, които в последните години стават професори, 99.5% са синове, зетьове, дъщери, снахи и внуци на червени професори и академици или пък са издънки на солидни комунистически фамилии.Не казвам, че сред тях няма и умни, но за съжаление са малко. Повечето са оядени, нагли, корумпирани некадърници.
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До ДТи какво очакваш от червен професор?Като гледам демократичните професори каква я забъркаха с наука, промишленост и национална култура, ми е ясно какво те очаква, а и нас!
4
1
 
12
 
! Отговори
До Д преди 7 години
Ти какво очакваш от червен професор?Виж дереджето на БАН.Виж състоянието на нашите над 50 университета и други висши училища!Всичко това е резултат от "мъдрото" управление на хора, които през соца бяха толерирани и всячески улеснявани, за да направят научна кариера. Те са научени да се ръководят от две правила:1. Да сосат пари от къде ли не /затова имаме нелогично голям брой ВУЗ-ове в малката ни държавичка/.2. Да уреждат цялата си рода на топли местенца за сметка на бюджета.
3
3
 
11
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Близнашки е прав за това, че Бойко сам докара кризата, а сега разиграва етюди с има-няма ново правителство с мандата на реформаторите. Ако се хванат на тази въдица се отлагат изборите за достатъчно дълъг срок за да може да се проведат по мажоритарната система. А по нея РБ със сигурност няма да вкара в следващия парламент повече от двама-трима депутати. Ще спечелят големите партии и Бойко това го разбира. Като влязат в следващия парламент ГЕРБ, БСП, ДПС, Патриотичния фронт, и ето ти го пак Бойко
2
2
 
19
 
! Отговори
д преди 7 години
Човекът забъркал ни с тази криза е Близнашки .Измисли глупав текст за служебните кабинети ,но тогава Гиньо го остави щото му се виждаше твърде нахален да го спира . А вече можеше да имаме и работещ нов парламент.Минаха 40 дена отпрезидентските.Смятайте каква келева конституция имаме.
1
2
 
22
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Ха-ха по един друг сайт изнасят ,че Цв.Цв. е казал ,че ще подкрепят деформаторите . Като се има в предвид що рече тиквата вчера тия да не са му спретнали нЕкой вътрешнопартиен преврат . Боже нЕма да го преживея!!!