Нинова vs. Борисов: Комунисти плюят комунисти!

Борисов бил баш комунистът, разтривал ушите на Тодор Живков
183
Нинова vs. Борисов: Комунисти плюят комунисти!
Снимка: БТА

Шефката на БСП Корнелия Нинова не остана длъжна на нападките на лидера на ГЕРБ и премиерът в оставка Бойко Борисов.

Още по темата

"Гледам националната среща на ГЕРБ преди да тръгна за тържествения ритуал по встъпването в длъжност на Румен Радев. И какво ми прави впечатление? Бивши членове на БКП и партийни секретари плюят комунизма. А баш комунистът, когото един колега определи като човекът, който е разтривал ушите на Тодор Живков, води сеанса по психоанализа", скочи тя в социалната мрежа Facebook.

Отговорът й беше провокиран от думите на Борисов, че социалистите са "подли, брутални, безкомпромисни и конспиративни", били спечелили президентските избори с коварство, а стилът на БСП бил да руши и да взривява църкви. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
15
 
23
 
! Отговори
Как Сийка преди 7 години
Другарке Нинова,много си зле! Те и другите комунисти-социалисти / от един дол дренки сте ! / преди твойта милост бяха с амнезия,ам ти прекали и то много! Само с лъжи,измами и обещания не може да се върви напред и нагоре! За 100 години,колкото е вашата партия така и не се научихте да се отнасяте с народа като към хора,а не като към работен ***,с чиито усилия да постигате ВАШИТЕ СИ ЦЕЛИ: облагодетелства не за сметка на същия този народ-че да гласуваме пак за вас ли?1 Никой път!!!
111
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Припомнете ми ! Наистина ли Другарката (Мин.ост) ЛИЛИТО ПАВЛОВА е ръкомахания от Партийният й дом заедно с Ръководителя и УЧИТЕЛ Т.ЖИВКОВ ?
110
3
 
15
 
! Отговори
До До 107 преди 7 години
Е, ти ни скри топката!Ако наистина тази е момиче от село, с родители-работници, които не са били членове на БКП, тогава как е успяла да влезе да следва право в СУ?По онова време кандидатстудентите от Врачански окръг ползваха някои облекчения, защото можеха да минат по параграф "от изоставащи райони" - така ги приемаха във ВУЗ с по-нисък бал. Но тази хватка работеше за някои други специалности. В "Право" влизаха с предимство децата на АБПФК, на служещи в МВР, а също и младежи-сътрудници на МВР.
109
11
 
22
 
! Отговори
? преди 7 години
Освен това К.Нинова ПОВЕДЕ този стил на грозни нападки, обвинения срещу Борисов и Правителство, но Борисов ТЪРПЕЛИВО не й отговаряше, защото имаше екстрени случаи:Харманли, Хитрино.Чудя се на К.Нинова- кипи от отрицателна енергия и ОТРАВЯ всичко наоколо си.Борисов, оставете я да сее отрова ; сред съпартийците си и себе си.
108
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарката Нинова дава ли си сметка каква обида нанася с тези приказки на всички комунисти живяли в България от създаването на БКП до сега. Падението е тотално.
107
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква ирония. Какво падение. Комунисти да обиждат на комунист други комунисти.
106
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая все се показва с президента и се държи все едно са я избрали нея ,а не Радев.Или пък,че е неин придворен.Все е до нго и не спира да говори-мирише и на власт и се побърква.
105
3
 
20
 
! Отговори
naco преди 7 години
Да,другарко Нинова,много ТОЧНО казано,именно от ТАМ ИДВАТ БЕДИТЕ за България!? ДРУГАРЯТ Борисов трябва да излезе по най-бързият начин от НЕЛЕГАЛНОСТ! СТИГА вече!!! А вие ДРУГАРКО Нинова,да подадете ОСТАВКА и напуснете БСП лява-дясна България!!! СТИГА вече!!!
104
1
 
20
 
! Отговори
кръчмарски политикан преди 7 години
КЕЛЕПИРА-ЗА ТОВА СА БИЕТЕ СИЧКИТЕ ТАМ ГОРЕ
103
0
 
4
 
! Отговори
художника преди 7 години
До БьлгаркаНаучи български, пък тогава се изказвай!
102
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За църквите е прав .
101
8
 
30
 
! Отговори
до 107 преди 7 години
Егати комунистката Нинова -на 48 г /значи през 89 г е била на 21 г/.С обикновени родители,работници нечленували в БКП/пък де да знам може и като всички "репресирани" да са били/,от село.Голяма "комунистка" ще да е ,църкви гърмяла ,в Белене пращала,демократи убивала - абе страшна ,и опасна бандитка. А Борисов демократа,репресирания,хрисимия ,след 89 г "справедливост" раздавал човека,то не е проста работа да въртиш бухалката,и да воюваш с другите бандити за територии.Как гръмнаха джипа на жена му
100
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да . Това е самата истина която казва Нинова . Винаги съм се възмущавал как Борисов от комунист почна да плюе против комунизма. Все едно един убиец да плюе по другите убийци. А ГЕРБ са си почти всички от върхушката на ФК на БКП. Всеки може да си направи справка за тяхната автобиография. Много е гнусно всичко това . И няма край. Истинска шизофрения. Това се казва раздвоение на личностите Плевнелиев ,Павлова ,Борисов ,Костов.........Ужаса не свършва.Когато излизат по медиите първо нека парвят
99
8
 
8
 
! Отговори
Гошу преди 7 години
Ха-ха-ха, тази или чете коментарите в Днес. Бг и преписва, или тя самата ги пише тези малoумия. Щото аз това, че Б. Б. разтривал ушите на бай Тошо и че е комунист (дето още си пази книжката, забравила е да го спомене) тук съм го чел поне 2 милиона пъти :)
98
6
 
23
 
! Отговори
фен преди 7 години
Ми тя Нинова, нали беше от СДС, та вече не знае кой кой е!
97
2
 
7
 
! Отговори
До Българка преди 7 години
Висшето образование в много случаи няма нищо общо с интелигентността. Размишленията ти са ми достатъчни да си направя извод за твоята, така че няма какво повече да доказваш..
96
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарката Нинова най-после призна,че не са излизали от властта.Аз от кога го говоря ,че БКП си е още на власт.И за този пък дето пита що е ляво,ще му кажа че няма ляво ,няма дясно в България.10% от народа са свръхбогати и 90 % са българите дето само правят сметки кое,как да платят от кое да се лишат за да оцелеят.Вече нямаме противопоставяне на леви срещу десни а на бедни срещу богати а в бъдеще ще се разрази война на необразовани срещу образовани.Това е целта на нашите партии колкото по ***
95
3
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Нинова грешиш! Тези нито са били комунисти,нито сега са някакви си-просто те винаги са били кариеристи.Винаги са се стремели да са на гребена на вълната,защото там е властта,там е богатството,там е известността.Те нямат морал,те са ***,майкопродавци -готови са да се отрекат не само от БКП/за тях това е нищо работа/,те се отричат от майките и бащите си от рода си ,за едната кариера и власт.И в името на тази власт са тези лъжи,какви репресирани са били -пълни глупости,но модерни в тези вр
94
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Продажнице Нинова, не ми разправяй кой бил и комунист и кой не бил комунист. Това го знаем добре и с клюки няма да спечелиш моя глас. Вместо това, ако наистина си социалист, кажи ми какви мерки ще предложиш да подобриш социалното ми положение, че 300 лв не ми стигат да платя тока и киселото си мляко, а вчера доктора ми предписа нови лекарства.
93
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Бьлгаркаама ти каква горда българка си като не знаеш ,че Герб са си пак комунисти ,но клоаката от която произлизат и едните и другите е БКП.Нали и другарката Нинова това казва ,че и Борисов си е тяхен и е комунист. И ти сега какво искаш да кажеш ,че другарката Нинова е по-добра от другарят Борисов ли ,или от другаря Доган ?