Корнелия Нинова за коалиция с ГЕРБ: Не, но... партията решава!

БСП ще пита всеки член след изборите за управленските съюзи
13 фев 2017 17:15,
100
Корнелия Нинова за коалиция с ГЕРБ: Не, но... партията решава!
Снимка: архив Булфото

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че БСП няма да прави управленска коалиция с ГЕРБ. Тя обаче направи уговорката, че въпросът ще бъде решен с допитване до всеки един от членовете на партията след изборите.

На въпрос има ли за БСП партия, забранена за коалиция, Нинова отговори: "ГЕРБ".

"Но това партията ще го решава след изборите с допитване до всеки член. Ние вече показахме тази промяна, ще решим какво да правим с допитване до всеки един. Ще се съобразим с всяко едно мнение", каза тя пред БНР.

Още по темата

Нинова коментира и известните имена в гражданската квота в листите. На въпрос не се ли притеснява, че Елена Йончева, Иво Христов и Тома Томов могат да се превърнат в проблем заради собственото им мнение, лидерката отвърна, че ги уважава, защото са хора с позиция.

"Спокойна съм, защото те приеха платформата и политиката, която предлагаме. Нека има различни мнения", каза Нинова.

Тя изрази надежда, че напрежението около листата в София-област ще се успокои. "Нормално е, когато се редят листи, да има напрежение", каза тя и обяви, че днес ще се срещне с недоволните.

Нинова отново обясни, че за БСП най-важното е да се сложи край на паралелната държава.

"Това означава и край на корупцията и възмездие за тези, които не спазват правилата. Народът се измори", видя тя.

Лидерката на социалистите обясни, че БСП ще предлага нови закони в парламента, а в изпълнителната власт ще покаже категорично желание и воля.

"Всички казваме, че се борим с корупцията, нека сега да съберем екип, на който му стиска да го направи", каза Нинова.

"Докога с тези приказки?", отвърна тя с въпрос на въпроса за думите на Радан Кънев, че ако БСП дойде на власт, ще откъсне България от ЕС и НАТО.

"В програмите си сме показали, че държим на европейските ценности, на ЕС и НАТО и на развитието си в тях", каза Нинова. Тя обаче допълни, че БСП е на мнение, че ЕС трябва да започне да се променя и да отчита националния интерес на всяка държава членка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
Родопчанин преди 7 години
Що за безочие, що за нахалство да предлагат старата мома Дора Янкова за водач на листата в Смолянска област. Та това ще и бъде четвърти мандат в НС -38-мо; 39-то и 43-то. По нагаждащ се политик сред социалистите в България няма-с Първанав най-отпред, със Станишев-пак, с Миков пак и сега пак се нареди на трибуната...!!!!! Няма ли кой да провери как като кмет раздаваше зелените площи на града за строителство срещу построен апартамент и за нея. Как така направи два апартамента на племенниците си ?
65
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много е талантлива в кражбите и лъжите, ще и сърбате попарата на тая
64
1
 
1
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Може би Нинова ви изглежда смешна.Но вижте какво свърши-тихомълком отстрани старите кадри-Миков,Гергов и се обгради с послушни на нея и Йотова.Послушният Радев пък е готов каквото му кажат да го стори.И сега на изборите ако победи БСП Ердоган Нинова ще си го сложи в малкият си джоб.може би сега ни изглежда странно как в Турция Ердоган взема цялата власт.Ако се вгледате внимателно Нинова полека и систематично прави същото!Миков бе демократ но Нинова не е като него!
63
0
 
1
 
! Отговори
С(ъс) ГЕРБ??? преди 7 години
Ту тиква ор нот ту тиква - туй е куесчъна...
62
0
 
4
 
! Отговори
МРЪСНИ И ПРОСТИ преди 7 години
комунисти
61
1
 
6
 
! Отговори
Болшевик преди 7 години
Ако Хитлер се вдигне от гроба си веднага ще я вземе тая за заместник на Мартин Борман!Абе,другарице Нинова, колко време си тренирала ,че да можеш точно така да поздравяваш, точно по същия начин да се вживяваш като Хитлер ?! Ще ти подам безплатен жокер с кого да се коалираш - шефът на спиц-командаджиите в България и велик измекярин Болен Сиде ров - ще сте си лика -прелика! Каква коалиция ще сте само,а?!
60
0
 
4
 
! Отговори
проверено и секретно преди 7 години
До ПО-ДОБРЕ КОРНЕЛИЯГолемия бандит е нинова с 10 попадения1 Приватизира Тексим с 10 годишен договор за изплащане на вноски като плаща само първата и започва да продава акции на 100 кратно по скъпа цена, след завеждане на съдебен иск плаща втора вноска и прекратява плащането със съдействието на правителство Станишев.2 Булгартабак...3 мини Бобовдол... до 10 друг път само краде без да строи нищо.
59
1
 
4
 
! Отговори
Ще летим да Космоса преди 7 години
Другарката Нинова в нейните дълголетни петдесет/сто/-годишни тезиси пропусна да ни обещае на нас бедните, че ще "летим в Космоса с ракети". Спомних си как като пионерче едно време пеехме една такава песничка. Пропусна и девиза "На всеки според нуждите, на всекиму според способностите" но да не пропусне да добави "На всекиму според нуждите, на всекиму според способностите ДА КРАДЕ".
58
1
 
7
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!!!!!!! преди 7 години
Трудно се понася дебелоочието като стил на поведение.На някои обаче им харесва и искат да гласуват точно за тази. Е, не са ли за Четвърти километър?Други пък изобщо не се интересуват за кого изобщо пускат бюлетинка, слушат само какво ще им каже тарторът на маалата и го гледат в ръцете - кога ще им даде обещаните 5 лева.
57
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПО-ДОБРЕ КОРНЕЛИЯПроста-тиква бандитилиЖена без чест (как иначе да наречеш тази, която незнайно как, под 30-годишна възраст и без никакъв опит става приватизаторка на толкова богати външнотърговски дружества, после така нагло се пребоядисва, след това я отстраняват за корупция и накрая, Бог знае как и защо, някой я прави лидерка на партията, съсипала България?)Бандюгата поне се бори и рискува, а от жената без чест какво можеш да очакваш?
56
1
 
6
 
! Отговори
Да не дава Бог! преди 7 години
Докато Нинова е толкова"важна" и държи този назидателен тон,никога няма да гласувам за нея. Аз харесвах Пирински и Михо Михов, те са по-умерени, но явно тя не им понесе нагласите и ги елеминира. Самочувствието, което демонстрира е в пълен противовес на смачканото самочувствие на народа, чийто интереси УЖ ще защитава. Тя е една грандоманка и нищо повече. Представям си я каква ВЪРШАЧКА ще бъде ако стане министър-председател. Да не дава Бог!
55
1
 
8
 
! Отговори
обективен преди 7 години
някой замисля ли се, какво би станало с Бсп, след като Бокова нямаше как да бъде избрана, а в същото време Борисов беше издигнал сериозен кандидат за президент? Ще ше ли да го има този "подем" на президенският вот, след като щеше да тежи върху Бсп неизбежното отхвърляне на Бокова за ООН и къде щеше да е сега Бсп? Борисов ги спаси, защото на Системата е нужен "другият полюс", за да протича ток в мрежата и да се върти двигателят на Системата на Банковият Концлагер!
54
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди малко по канал 1 гледах Кутев да обяснява, че ще връща държавната собственост и че при Станишев България е била най добре. В тази връзка няколко примера. 1. НЕК и БЕХ единствените енергийни монополисти в света които са пред фалит - държавни.2. БДЖ монополист пред фалит - държавни. 3.Български пощи - пред фалит - държавни. Топлофикации и т.н.. А Станишев и сега си добре
53
15
 
3
 
! Отговори
ПО-ДОБРЕ КОРНЕЛИЯ преди 7 години
отколкото ПРОСТА ТИКВА-БАНДИТ на власт
52
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tя *** може да е била дясна ръка на Костов,но бешеи нещо-пояече на др.Овчаров с милионите..
51
1
 
8
 
! Отговори
обективния преди 7 години
Коалицията никога няма да я има "на тезгяха" , но винаги я е имало , има я и ще я има "под масата".Борисов 2 пъти напръска с "жива вода" Бсп: 1. при кандидатурата за оон-то. Бокова никога не можеше а бъде избрана. Но ако Борисов не беше "развалил работата" вкарвайки Сталинка, целият негатив падаше върху Бсп. 2. На президентските избори неизбираемата на този пост - Цецка."Вида , материала на сглобката няма значение, след като конструкцията ще е същата като съдържание и същност!"
50
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При коалиция между ГЕРБ и БСП на Боката могат да му дадат министерството на спорта! Да си рита мачлета и да си играе тенис! А ако измислят и едно министерство на тъпанарите,може да съвместява и двете или да сложи Цеко Цървуля,да не са капо!
49
10
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До "***-милата": Това за чантичката на Корнелия Нинова и измислените и от теб милиони съм го чел copy/paste поне пет пъти до сега. Ако имаш данни, че тя ги притежава тези милиони, дай ги на медиите и прокуратурата. Но знам, че нямаш, иначе досега гербаджиите щяха да го направят, нямаше да чакат твоето тролване.
48
14
 
2
 
! Отговори
д-р Нинов преди 7 години
Тя е моят човек !!!
47
12
 
5
 
! Отговори
1221 преди 7 години
И ИДВА НАЙ ЩАСТЛИВИЯ ЧАС КОГАТО бкп СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСT