Мисията на Корнелия: Да побеждава, да освобожда...

"Атакуват ни, защото сме силни. Никой не се занимава със слаб противник"
14 дек 2017 10:15,
33

Снимка: БСП

Лидерът на БСП Корнея Нинова обяви пред привърженици на червената идея в Благоевград, че мисията на Столетницата е не е само БСП да побеждава, а и да освобождава държавата.

"Да дадем смелост и самочувствие на хората. Ако народът се освободи от страховете си, смело ще изрази и волята си. Трябва да му дадем тази смелост, защото няма кой друг", настоя тя пред актива.

По думите й идеите държат БСП млада, защото са актуални и днес: Солидарност, справедливост, равни възможности, социална държава, политика и патриотизъм.

Тя добави, че годината, която изпращаме, е била богата на политически събития и на емоции.

"Щастливи сме, че президентът, издигнат от нас, встъпи в длъжност. Благодаря ви за усилията и работата - Румен Радев да стане президент и Илияна Йотова – вицепрезидент", каза тя.

Корнелия Нинова отбеляза, че парламентарната група на "БСП за България" е все по-силна и отстоява идеите на левицата.

"Ние свалихме председателя на парламента Главчев, защото той грубо наруши основни принципи на демокрацията и правовата държава. Атакуват силния. Никой не атакува слаб противник. Ние сме силни в момента. Затова не спират атаките към нас. За първи път те имат истински опонент. От гласувалите един милион българи, нито един не ни е напуснал", категорична бе тя.

За следващата година, Нинова пожела на членовете на БСП - Благоевград, да са здрави и да са смели, за да не се огъват пред трудностите.

Общинската червена организация пък декларира пълна подкрепа към Корнелия Нинова. Пожелаха й да не отстъпва и да продължава по същия начин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
4
 
! Отговори
Питам преди 6 години
Къде са тръгнали тия от снимката с цветята? Да не би БСП да е починало?
27
0
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
До жената мъж 16 *** те вече свикнаха със загубите и вече ги наричат победа. Ама гладуват горките без държавнота софра. Народа поумня и вижда че държавата върви напред , макар и не с темповете които ни се искат. Темпове имаше при Костов. Ръст на БВП от 6.5 %.Някой против?
26
0
 
4
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Нямам съмнения че Корделка е победителка .Десет години власт не виждат.Къде е Борисов , къде е Корделка?Борисов политик от европейска класа , а Корделка дори в БСП не я искат. Така ли е ? Така е ..!
25
0
 
3
 
! Отговори
мдаа преди 6 години
На КРИВа *** Герб й пречи.
24
0
 
1
 
! Отговори
пенко преди 6 години
ВЪПРОСИ : ТАЗИ ПАРТИЯ БУРЖУАЗНА ЛИ Е ? КОЛКО ОТ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА БИВШИТЕ СА ПРОБУТАНИ В ПЛЯМПАМЕНТА- ПОРАДИ ЛИПСА НА МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ ? ЗАЩО С ТЯХНО СЪУЧАСТИЕ СТАНАХМЕ ОТ 9 НА 6 МИЛИОНА ? САМО БО.ЛУКА ОКОЛО СТЕФАН САВОВ ЛИ Е ВИНОВЕН ЗА "ЛИКВИДАЦИОННИТЕ СЪВЕТИ" ? ТЕ УЧАСТВАХА ЛИ В ЛИКВИДИРАНЕТО НА 1400 и + ПРЕДПРИАТИЯ / ПОД ДИКТАТА НА САЩ ,МВФ и СБ / ???
23
0
 
1
 
! Отговори
Бай Танас преди 6 години
Намръщената лелка можела и вицове да разказва
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде госпожа Освободител, по-скоро освободете България от Вас и партията Ви!
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Курнело мерси, не щем вече да ни освобождавате.Един път стига.От турско се оправихме ама от вашето освобождение сме на доизживяване.
20
0
 
7
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 6 години
Голяма партия от мародери крадци и естествено лъжци.Начело с президент лъжец и лидер на партията крадец и лъжец,.Справка изказванията им преди и след изборите.Кога лъжат и кога казват истината
19
0
 
19
 
! Отговори
До 13 преди 6 години
Това казвам и аз.Дори и онези, които недолюбват Бойко, предпочитат да гласуват за него, само и само да не се видят под управлението на тази нагла жена!
18
0
 
18
 
! Отговори
Какво и от кого преди 6 години
освободихте ***, Корне?"Освободихте" държавата от нейния елит, а след това 45 г. "освобождавахте" най-качествените българи от възможност за добро кариерно развитие, в не малко случаи дори ги "освободихте" от възможността да получат качествено образование (езикови гимназии и висше)"Освободихте" българина от частната му собственост и я съсипахте"Освободихте" ни от възможността не само да пътуваме зад граница, но дори и да се заселваме там,където искаме дори и в собствената ни странаИ още, и още
17
0
 
18
 
! Отговори
Кога е победила преди 6 години
столетницата ***, Корне?Колкото пъти сте се опитали на направите нещо, все сте яли бой. През 1944 г. дойде една чужда армия, която дори не е трябвало да минава през София, а през Северна България. Но дойде в София, за да установи своя зона на влияние, а вие в онзи момент бяхте удобните местни марионетки. Този финт е ЕДИНСТВЕНАТА ВИ (уж)"ПОБЕДА".Резултатът? Съсипахте България!
16
0
 
18
 
! Отговори
жената мъж преди 6 години
*** обеща, че БСП ще победи на парламентарните избори, но не си изпълни обещаниието. Ако жената мъж(***) е и мъж трябваше да подаде оставка след тежката загуба на БСП на изборите, така както преди направи Бойко, а веднага след изборите направиха Радан и Лукарски и други доблестни мъже. Ако ли пък не го направи, БСП я очаква следващата 13 поредна изборна загуба от ГЕРБ, този път още по-съкрушителна.
15
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гербандата трябва да издигне паметник на Очилатият хамстер - неадекватникът който ги качи на коня и им каза на грабете. И от тогава не са спряли.
14
1
 
22
 
! Отговори
Xa-xa преди 6 години
Мисията на клоуните от БСП е да веселят народа. Засега го постигат :) ама почнаха до си повтарят номерата. Вкарайте нещо ново бе
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един съвет към Бойко за следващите избори: Не си отваряй устата! Корни ще ти изкара кампанията с приказките си!
12
3
 
19
 
! Отговори
голям смях! преди 6 години
"Атакуват ни, защото сме силни. Никой не се занимава със слаб противник"Никой не се занимава с тази госпожа и с бсп-то, и не иска да знае за тях!Но, повече от година тази госпожа-другарка не спря да напада ГЕРБ и лично Борисов! Значи, те са силни, затова!
11
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия пъ винаги някой ги атакува !
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
равносметката ? - нищо и половина цветя и бонбони , Румен Радев и Иляна Йотова
9
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисията на Корни е да нарита банкянския .Нещо,което ще се случи до броени месеци.