Сидеров се зачуди: Не знам как ще гласувам на вота на недоверие

Атака: Прехвърлят опасен язовир на областния Илиан Тодоров
Обновена: 19 яну 2018 22:10 | 19 яну 2018 22:08, Красимир Ангелов
97
Сидеров се зачуди: Не знам как ще гласувам на вота на недоверие
Снимка: Булфото

Не знам как ще гласувам на вота на недоверие, обяви лидерът на "Атака" и председател на ПГ на "Обединени патриоти"  Волен Сидеров, цитиран от пресцентъра на своята партия.

Повод за думите му стана решение на Регионалното министерство, с което по думите на Сидеров се опитва да се прехвърли стопанисването на стената на язовир "Бели Искър" на областния управител на София-област - Илиан Тодоров.

Още по темата
"Язовирната стена се нуждае от спешен ремонт за десетки милиони левове, с които Областната управа не разполага. Язовир със стена в такова състояние е изключително опасна за хората. Ставали сме свидетели на не две или три трагедии, заради разкъсани стени на язовири в България", се чете в позицията на Сидеров.

По думите му става въпрос за "игричките на някои министри от ГЕРБ или на някои лобистки кръгове". "Бих искал да ги попитам защо прехвърлят язовир на областна управа с 1 млн. лева годишен бюджет при положение, че само спешния ремонт на стената струва 80 млн. лева. По този начин целят да натопят Илиан Тодоров, да го изкарат виновен и да си измият ръцете с него", смята Сидеров.

"Няма значение, че с ГЕРБ сме коалиционни партньори. Коалиционните партньори трябва да се уважават. В случая ние не само че нямаме уважение, а имаме буквално подигравка с областния управител Илиан Тодоров просто, защото е от Атака. Обръщам се и към премиера Борисов и към председателя на ПГ ГЕРБ Цветан Цветанов, че няма да оставим това така. В четвъртък, когато в пленарна зала ще се гледа вотът на недоверие към правителството, аз не знам как ще гласувам. Не знам дали това правителство заслужава доверие по начина, по който се държи към тези, които го крепят на власт", завършва Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом е не знам значи ще има сделка с ГЕРБ - парички, постове и отново сме пак заедно.
27
1
 
30
 
! Отговори
спяща клетка преди 6 години
Задейства обичайното поведение!
26
0
 
24
 
! Отговори
Бай-Кольо преди 6 години
Как щял да гласува....ми както трябва ще гласува,това е от ясно по-ясно. ;)
25
1
 
14
 
! Отговори
Celco преди 6 години
Това наистина се казва *** и нищо повече.
24
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То това е затишие преди буря. Само да падне правителството и да се насрочат нови избори Волен такива шоу програми ще спретне...Накрая ако не успее да привлече внимание ще се опита да се 'самозапали' пред парламента с туба напълнена с вода. Само и само да мине 4% ама май мисията този път е невъзможна.
23
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това го прочетох в сайта на ПИК а там всичко е боНба и гледам се препредава хахахахахахахахахаха,толкова е несериозно та чак звучи като шега!Сидеров или е задействан след като и Доган отсвири мераците на Корна или пак е у фаза!Не знам не осъзнава ли колко олеква и че повече никой никога няма да го приеме насериозно ако въобще той отново се окаже"златен пръст".На всичкото отгоре министрите от които е недоволен май са от квотата на ОБ??
22
1
 
29
 
! Отговори
циркаджия преди 6 години
айде малко цирк сега за масите :) :) :)
21
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сидеров беше интересен преди да му се роди сина. Сега Гаджева изисква от него да е смирен.
20
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много добре знаеш - ще натиснеш послушно копчето ЗА правителството, както им играеш по свирката от 2009г. насам, и още по-лошото което е, че служиш за параван на истинската коалиция ГЕРБ - ДПС!
19
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мастiята си прави устата за още.
18
4
 
22
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Новият Лефски !Почна са!
17
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kак ще гласуваш ли, смешен льольо? Ще подкрепиш проекта със свое участие, но преди това ще направиш пресилен спектакъл, който да убеди всички, че наистина си решил да се самоубиеш. Накрая ще кажеш, че си го направил, за да спасиш България. И ще ти остане само да прибереш кинтите.
16
2
 
11
 
! Отговори
мдааа преди 6 години
Забраната "табу", тегнеща върху българите, да нямат национално самосъзнание и чувства изглежда ще пада скоро!
15
4
 
20
 
! Отговори
вятърът на промяната преди 6 години
Сякаш от нищото, вече с всяка изминала минута ония проценти падат от 80 надолу.... Продължавайте все така Патриоти!
14
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не му вярвам! Колко роли смени в политиката и за какъв ли не се представи през годините...
13
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от ден на ден, от коментар на коментар се усеща Проманата в натрапеното на българите анти национално самосъзнание! Не съдете Волен! И то прибързано, и първосигнално.... тепърва ще си говорим по тоя въпрос! Може да не го харесвате, но едва ли повече от сегашното дередже!
12
8
 
30
 
! Отговори
ПОМНИШ ЛИ .. преди 6 години
..КАК ВИКАШЕ НА БОЙКО ....БОЙКО К.. ВО, АМА ТИ ИЗЛЕЗЕ НАЙ ДАЛ.АТА МАС.ИЯ !!!
11
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полудепутат,полухулиган и пълен ***!
10
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сидеров се зачуди: Не знам как ще гласувам на вота на недоверие...ами питай където/когото трябва та да не стане някоя беля баш когато не очакваш.
9
7
 
15
 
! Отговори
Алекс2 преди 6 години
Мндааа поживяхме си малко при Тошо малко при Борисов и крайно време е да гризнем дръвцето с някой нов спасител...като Барека като Славчо що не и като Жан Виденов ние българите обичаме да трием билетчета!...тогава ще разберем кон боб яде ли и дали бабичките ще хвърлят пачки през балкона !