Голи танцьори на младежки форум за ЕС: Шамар за България!

За Нинова това е пълна излагация, гарнирана с алкохол
103
Голи танцьори на младежки форум за ЕС: Шамар за България!
Снивка: Булфото, архив

Тежък шамар за България и за държавата ни и то от младите европейци. Така лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира провелия се през миналата седмица форум в НДК организиран от Министерството на младежта и спорта в рамките на европредседателството ни.

Част от младежите участници в конференцията обаче останаха крайно недоволни от различни организационни недоразумения, като например от безплатния алкохол и танцьорките в бара на партито след конференцията.

"Това с алкохола и полуголите жени – да, ужасно е, но по-важно е това, което казва президентът на Европейския младежки форум, че това, което се е случило в София, цитирам: "разруши работата поколенията преди нас, унищожи труда на няколко генерации младежи и показа пълно пренебрежение към младите хора изобщо", каза Нинова пред bTV.

Още по темата

Според нея "изобщо не се е говорило за политики за млади хора, не е имало нито един млад човек в панелите, в които е водена дискусията, явили са се официалните държавни лица да им държат речи и са ги карали по това време да стават и да пляскат".

"Няма политика за младите хора, има тотално разочарование. Срещу това – алкохол и полуголи жени. Това е такава излагация за България, такова петно и срам и то пред младите хора на Европа", настоя тя.

Нинова изтъкна, че БСП е предлагала алтернативи и политики за младите.

За случая с кметицата на "Младост" Десислава Иванчева червената шефка коментира, че има два изхода – или да има осъдителна присъда срещу нея в български съд, или да има осъдителна присъда срещу България в Страсбург – "поредната за нарушаването на правата на човека".

"Доказателствата не мога да коментирам, защото не ги познавам. По начина обаче, по който беше направено, мисля, че се минаха граници", каза Нинова.

Дано държавата да се бори с корупцията и това да не е PR, каза още тя.

За предложението на БСП за намаляване на депутатските заплати и отпуски, заради което партията бе обвинена в популизъм, Нинова попита въпрос на популизъм ли е, или на законност да се спазват законите равно за всички в България, предвид, че Кодексът на труда казва кой колко ще почива, а депутатите си приемат отделен закон.

По данни на КНСБ 4 млн. българи работят под средната заплата, 400 хил. са на минимална заплата, а 400 души в държавата са на три средни заплати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
11
 
15
 
! Отговори
САМО ПРОСТОТИИ преди 6 години
от ГЕРБ. А всичко това се плаща от нашия джоб по програмите за посрещане на гости от БРЮКСЕЛ.
22
8
 
17
 
! Отговори
Чиновник преди 6 години
Абе я чекайте малко, че нещо не ми е ясно. 'начи хем е имало жени, ядене и пиене, хем някой е недоволен от това?!?! Демек там е имало от онези същества, които не пият и не ходят по жени, така ли? Нормалните хора не ходим по никакви форуми, обучения, конференции и командировки, ако няма да има як купон. А як купон без жени, ядене и пиене не се получава.
21
10
 
13
 
! Отговори
ГЕРБ СА ОПАСНИ преди 6 години
за вашето здраве. Консумирайте ги с мярка
20
10
 
14
 
! Отговори
КУПОНА В БАНКЯ преди 6 години
трябваше да го спретнат в градината на ТИКВАТА. А за танцьорка да поканят ЦЕЦА СЕКСА. Внимание , а не Леля ЦЕЦА
19
13
 
12
 
! Отговори
СЛЪНЧЕВ БРЯГ ВИ ЧАКА преди 6 години
Гарантирано от ГЕРБ. И лично от ТИКВОНТИЙ 1
18
12
 
21
 
! Отговори
:):) преди 6 години
пълно изопачаване, вие като ходите на коктейли след някое светско събитие или форум да не си плащате на бармана изпитото. И в случая никакви полуголи танциорки *** ли не стриптизьорки не е имало, просто коктейла е бил с програма, може би момичетата от балета с бурки е трябвало да са. Хайде криво разбран морал...
17
15
 
19
 
! Отговори
Веселин преди 6 години
ейййй бях я забравил тази два,три дена.....нямаше я и какво хубаво беше.............Направи и ти нещо ***,стига на чужд гръб си трупала точки...само блаблабла.........
16
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че как без голи жени и алкохол ще успеят да съберат зяпачи които да им слушат простотиите, че даже и да им пляскат?Въпреки, че като се замисля, можеше да го направят и по-културно с безплатна бира, кебапчета и съответното ромско включване.
15
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чак пък шамар!?! Затова, че алкохолът бил безплатен ...... май се улива другарката Нинова с това заяждане !
14
25
 
15
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Безплатен алкохол и голи жени,нали не очаквате да четат мемоарите на Живков например.По оправните може и да забършат някоя кака белким научат нещо за живота ,че с тази политика съвсем ще пропаднат младите
13
6
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алкохола, чалгата са ни ценности натрапени през последните 30 години ... редно е да ги покажем ... Иначе няма да е ясно какво сме правили от комунизма до сега ... Пиене и играене ... 30 години .., утопия за масите докато елита крадеше .
12
15
 
24
 
! Отговори
dfdhgdgfd преди 6 години
Голями лицемери са тези европейци, напили са се яко и са плезили езици по танцьорките, а на другия ден - срам, колко не европейско
11
20
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябваше вместо купон, Корнелия да прочете приказка за Крали Марко а Кирил Добрев да почерпи с пуканки.Някак по битово.
10
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, което разбрах от статията е, е хората са останали недоволни от танцьорките. Трябвало е явно да наемат по добри танцьорки и по възможност да са голи, за да останат хората доволни.
9
14
 
30
 
! Отговори
прогресивен! преди 6 години
Одобрявам! Най-важното е танцьорките да са били *** и джендърки. Ако може и малолетни, заедно с четириноги любовници. Абе направо да правят перформанс арт на сцената, дет се вика, с фекалии и други подобни прогресивни, отворени, широкоскроени и най-вече ЕВРОПЕЙСКИ ценности!К'ви са тия дето се възмущават бе??? 2018-та сме, все пак!
8
17
 
21
 
! Отговори
Тая Мазната преди 6 години
едваааам им крепи партийката...
7
7
 
36
 
! Отговори
До младежки гербист преди 6 години
Проблемът е в това, че ГЕРБ, въпреки постоянното повтаряне на мантри и клишета, изобщо не познават "европейските ценности" - нито младежките, нито изобщо! И не е важно, какво ви казва Нинова, а това което пише в декларацията на младежите от европейския форум! Нали е важно как ни оценяват чужденците? Ами така - с възмущение!
6
26
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Послвдните 2 десетилетия когато са печелили кумунистите избори даржавата винаги е колабилара таи че малчи *** кумониске крадлива
5
9
 
37
 
! Отговори
ХЪУУ преди 6 години
Евроценности. Почти, де. Ако бяха съвсем евро, голите щяха да са гейове.
4
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много повече са хората на МРЗ, а колко получават под МРЗ- не се споменава.