БСП пак атакува ГЕРБ: Опростачвате политиката!

Затова хиляди млади хора напускат родината, смятат от левицата
45
БСП пак атакува ГЕРБ: Опростачвате политиката!
Снимка: Булфото

БСП обвини управляващите, че опростачват политиката и заради това хиляди млади хора напускат България завинаги.

Още по темата

Конкретният повод за това стана скандалът на младежката конференция в НДК, организирана от ресорното министерство в рамките на европредседателството ни, която завърши с безплатен алкохол и танцьорки.

Събитието се проведе в София между 17 и 19 април, а на него участие взеха премиерът Бойко Борисов, представители на ЕК, българското министерство на младежта и спорта, както и представители на ООН.

Според червената Весела Лечева, която се изказа от името на цялата група на БСП в парламента, така проведената конференция е унищожила труда на няколко генерации младежи и е показала пълно неуважение към младите.

"В България ние си познаваме нашите министри, знаем колко пари се харчат за усмихнати лица по снимките, знаем и съвета на премиера, който каза на младите да стават овчари, когато стана дума за безработицата или да садят картофи, когато се говори за прехраната, а на тази конференция той посъветва младите хора да се размножават", скочи тя.

Лечева добави, че всяка година над 15 хиляди младежи напускат страната и малцина се завръщат. Според нея опростачването на политиката и на обществения живот е една от основните причини за това

"Младите искат диалог, а вие им отговаряте с фрази, взети от чалготеките, младите у нас не виждат възможност за професионална реализация, те виждат, че за да успеят трябва да принадлежат съм партийно - роднинския кръг на управляващите", обвини още тя управляващите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
8
 
26
 
! Отговори
Комунистите ни съсип преди 6 години
БСП управлява 19 години от 28 години "преход" и още 45 години преди това. В момента сме последни в Европа по доходи и качество на живот. Очевидно е , че комунистите имат основна заслуга за голямата бедност в България.
18
6
 
22
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
17
13
 
12
 
! Отговори
напипайгооо преди 6 години
А защо не бе поканен Азис?Нали и той е от младежкото движение на герб.
16
6
 
26
 
! Отговори
знайко преди 6 години
тая моралистка строи казино в Пловдив
15
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Младежите избягаха не от политиката на Бойко, а от 45 годишният комунизъм който докара България до фалит и глад, а след това пребоядисаните комунисти - социалистите я довършиха... И каква простотия има в това един държавник да съветва младите да създават семейства и деца. Деца и трябват на тази страна - в някои държави(Австрия) все още има ергенски данък..
14
6
 
21
 
! Отговори
ангел преди 6 години
Няма такава наглост като "социалистическата", опустошиха държавата с голямото крадене , наречено "приватизация" за 36 милиарда лева народни пари , сега баш любов....цата се изтъпанчила да прави "анализи "!!!!!!
13
4
 
22
 
! Отговори
ист преди 6 години
Лечева, ще ти припомня младежките комунистически семинари в извънградските вили и почивни домове. Два пъти годишно - малко идеалогия и да разпуснат младите. Нямаше полуголи танци, но през ноща голи по двамца. Вече остаряхти и станахте моралисти -диалектика.
12
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Младите бягат и от герб и от бсп ,защото сте еднакви от едно котило от 1944г та до днес -деца внуци и сродници - заграбили сте всичко г-жо Велева !
11
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми, който не е учил навремето да става овчар. Правилно е казал премиерът.
10
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Тръмп и Меркел да им го кажат, те пак ще мислят, че дъжд вали! Герберът е като плевел - досаден, агресивен и отъргване няма! Страшен репей си отгледахме и цялата държава обрастна с него!
9
10
 
11
 
! Отговори
що така брее преди 6 години
Само една кюфтеренция на ГЕРБ и реват като н*срани!
8
17
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По прости хора от комунистите не съществуват.
7
18
 
25
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Весела , младите бягат от 45 г. социалистически възход , дето сега не можем да се възходим за 100 г.Европа на място да стои , пак не можем да я стигнем. Да благодарим на братята руси , че съсипаха хубавата ни Родина.
6
12
 
29
 
! Отговори
Фен преди 6 години
Крадеца вика дръжте крадеца, няма по-големи наглеци от БКП/БСП !!!
5
3
 
17
 
! Отговори
annybody преди 6 години
БКП: Бдителната позиция на градивната опозиция е силно алергична и към най-малката кихавица в публичното пространство - да се борим срещу сенната хрема на "светлото бъдеще" и оставането на младите хора в България!
4
12
 
17
 
! Отговори
Дзъ преди 6 години
критиката е основателна независимо от източника...всъщност и източника от ЕС вчера каза същото...
3
14
 
27
 
! Отговори
леля пена преди 6 години
По-големи простаци от вас няма/БСП/!
2
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другарко Пушка Олигархова,заминаването на младите И НЕ САМО ЗАПОЧНА ОЩЕ ОТ МАЙ МЕСЕЦ 1989 ГОДИНА КОГАТО ОТИДОХА НА ЕКСКУРЗИЯ ДО ТУРЦИЯ НАД 400000 ХИЛЯДИ ЧОВЕКА,ДРУГАРКО НЕ ПОМНИТЕ ЛИ!!След това още толкова от турските села,градчета и ромски маали си заминаха ИСКАТЕ ДА СЕ ВЪРНАТ ЛИ??Връщат се млади хора и то такива с образование или с някаква квалификация ЗА НАША РАДОСТ НЕ СЕ ВРЪЩАТ ОТИШЛИТЕ ЗА "ДЕЦКИ" и скоро демографията НЕМААСЕОПРАИ ама може би е за добро!Стига с това "родината"БАШ ПА ВИЕ,АРЕ!
1
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-вероятно ТЕРБ се опитват да догонят резултатите Нинова в опростачаването!