ГЕРБ: Вотът – във вторник, но хората искат пълен мандат!

Вотът не кореспондира с очакванията на хората, отсече Цветанов
Обновена: 20 юни 2018 14:31 | 20 юни 2018 14:30,
197
ГЕРБ: Вотът – във вторник, но хората искат пълен мандат!
Снимка: БТА

Вотът на недоверие, внесен от БСП, е неуместен и не кореспондира с очакванията на хората. Това обяви Цветан Цветанов по повод внесеното от социалистите искане за оставка на кабинета заради провала в политиката за сигурност. 

"Очакванията на обществото са да имаме пълен управленски мандат", каза Цветанов и припомни и високите оценки за работата на правителството, дадени от евролидерите по време на председателстното ни.

Още по темата

Зам.-шефът на ГЕРБ обясни, че очаква шефката на парламента Цвета Караянчева да насрочи извънредно заседание във вторник, на което да се дебатират мотивите на социалистите. 

"За нас е изключително важно да не пилеем излишно парламентарно време за подобни дебати", каза Цветанов. Той даде да се разбере, че гласуването ще е в края на следващата седмица. 

Зам.-шефт на ГЕРБ отчете "устойчивост в поведението" на БСП - започнала е еврошефството с вот на недоверие и сега в края му внася втори. 

Цветанов припомни, че в МВР са предприети необходимите мерки, за да се ограничат гафовете и са извършени кадрови смени. Той призова за повече подкрепа за усилията на професионалистите в системата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
16
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
гледам че "Иван" сай развихрил.../и ние в квартала имахме един такъв..Викахме ему "кака Ваня"../Та нека "иван" обясни следния ФАКТ:-Докато "червените" крадяха,а те крадяха,Външния дълг на България падна от 97 процента от БВП през 97-*** година,на 13 /ТРИНАДЕСЕТ/ проц. през 2008-***.-За десет години "управление" на ШАЙКАТА външния ни дълг скочи на почти 30 процента от БВП.....Та питам аз Ивана:-Като как стават тия работи?!
70
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората с увреждания искаха специален закон, а вие ги унижавате и се правите, че не съществуват??? Е, за вас само платен тъмен електорат ли съществува??? Безсрамници...
69
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На подчинените си можете да промивате мозъци лесно, защото всички гербаджии са с по една мозъчна гънка, фалшиви купени дипломи и си ги назначавате с връзки и подкупи, но българския народ няма как да заблудите.
68
2
 
17
 
! Отговори
КОЙ КАЗА? преди 5 години
"Вотът във вторник, но хората искат пълен мандат!"Те пък откъде знаят какво искат хората? Това се вижда на референдум и на избори (макар, че и тогава реално около 25-30% от имащите право на глас определят резултата). ОЧЕВИДНО Е ЧЕ ИМА ПРОБЛЕМ ВЪВ СЕКТОР СИГУРНОСТ. ТВЪРДЕ ОЧЕВИДНО. И НЯКОЙ БИ ТРЯБВАЛО ДА ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТТА. И НЕЩАТА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ.
67
25
 
3
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Как ще ревете на умряло като дойде БСП на власт. Помните като маймуните по 2 минути. Два пъти почти фалираха държавата. Все някой ви е виновен, че ви мързи да гледате и само се оплаквате. Българина каквото и да е положението умира да се оплаква.
66
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фалити, като на КТБ ли?
65
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СЛЕД КАТО СЕ РАЗДИГА ЧЕРВЕНАТА МИЛИОНЕРСКА МЪГЛА СЕ ВИЖДАТ ТРАПОВЕ ЗА МИЛИАРДИ, А ВСИЧКО В РАЗРУХА.
64
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГНУСНИТЕ ЧЕРВЕНИ МИЛИОНЕРИ СОЦИАЛИСТИ В ДЕЙСТВИЕ, ПАК СА НИ НАМИСЛИЛИ НЕЩО, КАКВО ЛИ, ДАЛИ ПАК ФАЛИТИ ИЛИ ТРАПОВЕ ЗА МИЛИАРДИ.........
63
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецо, съсипахте и малкото останало от държавата след синята мъгла.
62
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СЛЕД ВИСОКОСПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ЧЕРВЕНИ ГЕНИИ, НАРОДЪТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪВЗЕМЕ С ГОДИНИ.
61
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ В НАСТЪПЛЕНИЕ- ТОЯ ПЪТ КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ НА НАРОДА- ХИПЕРИНФЛАЦИЯ ИЛИ ФАЛИТИ.
60
3
 
26
 
! Отговори
релист преди 5 години
Тия от ГЕйРБ живеят в своя собствена реалност. Слезте на земята за да разбере проблемите на хората. За 10 г нищо не сте свършили като хората. Дори един суджук не можете да присвоите без никой да ви разбере. ОСТАВКА!!!
59
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НИКОГА ЧЕРВЕНИ МИЛИОНЕРИ- СЛЕД ТЯХ ПОТОП.
58
3
 
28
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Кои хора искат да останете! Вие не виждате ли какво става в държавата? Излезте от кабинетите и погледнете какво беззаконие е и каква корупция - не само при политиците, а и при държавните фирми !!! Защо не направите всички шефове да подават декларация за произход на парите си!!! Тогава ще видите за какаво става дума - Цветанов !
57
3
 
24
 
! Отговори
Andreshko преди 5 години
Мръсни ***.фио.ти още на местните избори ще разберете какво иска народът. Ще ви отнесем като куцо пиле домат...само тъй наречените опозиционни партии да са на местото си и да не ви дадат да правите фалшификации и купуване на гласове.
56
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
цецко от помощното училище - тъй тъй хората искат- ако се имат в предвид тия дето са ви най-верен електоратдето тормозят хората на село и не работят и чакат на помощите си прав- но нито един нормален българин неможе да си помисли че вие сте от хората
55
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кои хора? Кое общество? Цветанов и шайката са най-мощните производители на фалшиви новини и фалшиви избори! Като ви искаме толкова много, защо ви пазят толкова горили?
54
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ви искат хората!!!! И какво правиш с евреите по снимките и по разни американски закуски???? Кланяш им се до земи и лазиш по колене, за да ви оставят на власт и да прокарвате загробващите си политики в ущърб на българския народ....
53
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама то ГЕРБ включително с фалшификациите, за които отговаряше персонално Цветанов събраха 10-12% . Избирателната активност беше около 30% при това.Повчето българи въобще не си направиха труда да отидат до урните, защото знаеха предварително, че вотът им е бъде фалшифициран.От същия този хубостник на снимката.
52
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ , НО СОЦИАЛИСТИ, КОИТО СЕ БОРЯТ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И ЩЕ ПРЕОДОЛЯВАТ ИСТОРИЧЕСКИ КАПИТАЛИЗМА/ВИЖ УСТАВ НА БСП ОТ 2.2017г/ са толкова противно гнусни, че си задавам въпроса КАК ЛИ ЩЕ НИ СГОТВЯТ, КАКВО ЛИ СА НИ НАМИСЛИЛИ? ПАК ЛИ ЩЕ ФАЛИРАТ, ПАК ЛИ СА НИ СПРЕТНАЛИ ХИПЕРИНФЛАЦИЙКА, ИЛИ ТОЯ ПЪТ ЩЕ БУТАТ БОРДА- АМАН ОТ ЧЕРВЕНИ ГНЕВНИ ДЕТО НЕ ЛЪЖАТ, ТЕ КАЗВАТ НЕИСТИНИ.