ГЕРБ: Вотът – във вторник, но хората искат пълен мандат!

Вотът не кореспондира с очакванията на хората, отсече Цветанов
Обновена: 20 юни 2018 14:31 | 20 юни 2018 14:30,
197
ГЕРБ: Вотът – във вторник, но хората искат пълен мандат!
Снимка: БТА

Вотът на недоверие, внесен от БСП, е неуместен и не кореспондира с очакванията на хората. Това обяви Цветан Цветанов по повод внесеното от социалистите искане за оставка на кабинета заради провала в политиката за сигурност. 

"Очакванията на обществото са да имаме пълен управленски мандат", каза Цветанов и припомни и високите оценки за работата на правителството, дадени от евролидерите по време на председателстното ни.

Още по темата

Зам.-шефът на ГЕРБ обясни, че очаква шефката на парламента Цвета Караянчева да насрочи извънредно заседание във вторник, на което да се дебатират мотивите на социалистите. 

"За нас е изключително важно да не пилеем излишно парламентарно време за подобни дебати", каза Цветанов. Той даде да се разбере, че гласуването ще е в края на следващата седмица. 

Зам.-шефт на ГЕРБ отчете "устойчивост в поведението" на БСП - започнала е еврошефството с вот на недоверие и сега в края му внася втори. 

Цветанов припомни, че в МВР са предприети необходимите мерки, за да се ограничат гафовете и са извършени кадрови смени. Той призова за повече подкрепа за усилията на професионалистите в системата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
6
 
14
 
! Отговори
АЗ преди 5 години
Да припомним: магистрали (фирми - асфалтополагащи, кариери за камъни, изкопна техника, проектанти, техници) , саниране (фирми - вносители на материали, проектанти, техници, изпълнители), ремонт на училища и градини (фирми - същите), защитени жилища (същите фирми + строителни), ВИК реновации на мрежата - съсипаха толкова неща покрай това, че думи нямам. И всико това изпълнено с цел бързо прибиране на една пара с качество 0. Как няма да искате мандат до край.!
90
5
 
12
 
! Отговори
Филип преди 5 години
До Руцифер - ромите са електорат на тоя дето дава парата, да преди години бяха на бсп и дпс но последните избори твърдо подкрепиха герб... гаранция ти давам, че бъркаш.
89
14
 
8
 
! Отговори
зли хора преди 5 години
пълен мандат в затвора безсрамници от бсп
88
22
 
7
 
! Отговори
Руцифер преди 5 години
До 1Всеки ужаважаш себе си човек, знае, че ромите са електорат на бсп.
87
5
 
19
 
! Отговори
Филип преди 5 години
Схемаджите от ГЕРБ искат мандат до край. Всяка седмица през телевизора ни представяте нова схема за точене. Най-новата се прокрадва в мислите ни през Хикимян и компания, читалища развалини ще се реставрират за милини, как все има какво да измислите бе, даий ви далаверки да има.. шапка ви свалям колко милиарди одрахте през вашите фирми... Евала!
86
5
 
21
 
! Отговори
Наглеци преди 5 години
Хората искали пълен мандат? Народът иска пълен затвор с такива като вас.Безсрамие.
85
6
 
15
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Суджуции,хората не ви искат,ама засега няма свястна алтернатива,затова ви държат!От немай къде.....
84
3
 
4
 
! Отговори
боже пфу не преди 5 години
обикалят нациите с презерватив морала не е интересен не
83
2
 
3
 
! Отговори
срамота преди 5 години
за какво да имам знания имам презерватив мото на депутати евтин морал нс като платени магистралки нс
82
4
 
15
 
! Отговори
1 преди 5 години
Не хората, не драги ми акушере физкултурнико,а само вашите гербери и ромите ,вашите избиратели,ето днес им увеличавате,социалната пенсия с 4.60лева.
81
4
 
13
 
! Отговори
1 преди 5 години
Не хората, не драги ми акушере физкултурнико,а само вашите гербери и ромите ,вашите избиратели,ето днес им увеличавате,социалната пенсия с 4.60лева.
80
2
 
15
 
! Отговори
Ядосания преди 5 години
Големи нарциси завъдихме!Ние ги избираме,защото сме ***!
79
3
 
20
 
! Отговори
Иванов преди 5 години
Интересно кои ли са тези хора ?????????????Абе Цецо ...я спри да говориш разни брътвежи....Хората ценят човека не по приказките а кокво прави с двете си ръце....Я си се върни в МВР - едно райооно инсепкторче ---то от теб само празни приказки.Да не забравя - какво става с тези ПАРТИЙНИ СУБСИДИИ - кой ги определя - премиера или избирателя ..И още нещо -- как е тъста - върти ли бизнес за следващия апартамент !!!!
78
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Народът ви иска оставките многократно: огради, ЧЕЗ, извратената ви конвенция, бягащи затворници, престъпност, фалшиви и некачествени ремонти и т.н. Миналата седмица заради вас загинаха пилоти професионалисти, защото крадете милиарди, а не купувате техника...
77
2
 
25
 
! Отговори
Даскала преди 5 години
Кои хора Цветанов?Вашите ли?Хайде сега ...нормално е , че къде ще крадат така и то под прокурорски чадър?Другите хора обаче ще Ви наритат жестоко!
76
1
 
8
 
! Отговори
не е магистрала нс преди 5 години
какво имав чантата на журналистки депутатки журналисти депутати министри и министерши презерватив
75
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветан Цветанов към Бойко Борисов : - Шефе имам една добра и една лоша новина с коя да започна ?-Ами давай първо добрата, че отивам да поритам мачле в Бистрица и да не ми разваляш настроението.-Добрата новина е че отново спечелихме изборите.-Браво, Цецо знаех си че си добър. А лошата ?-Лошата е, че пак никой не е гласувал за нас.
74
2
 
8
 
! Отговори
тъпи нс преди 5 години
правила не как даси слагам презерватив депутати и депутатки само това знаете друго не
73
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато навсякъде за назначени калинки просто няма кой да работи, и да има някъде, някой да се напъва, системата го смачква. Работещият е проблем за неработещите наоколо. Той им създава работа. В определен момент му писва и си вдига гълъбите.
72
1
 
10
 
! Отговори
презервативни нс преди 5 години
презервативи вместо правилна от нс, кой се развел жени му избягала кой си скитори и жена му търпи образованието предлага презервативи на децата от училищата университетите вместо качествени правила да не си носят пресзервативи извън дома не егати образованието пълно общество с безбрачни съжителства и извънбрачни деца не това не е по правилата сори вот на недоверие срещу разрухата на патрирхархални ценности брак индивиди презервативи за вас другари и другарки от нс фалш