Помете Бенчев веднага! Правилно, Нинова, похвали я Борисов

Премиерът: Нощем гледам сериали, и там - полицейски банди, агенти...
Обновена: 10 авг 2018 17:10 | 10 авг 2018 16:15,
62

Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов похвали лидерката на опозицията Корнелия Нинова за реакцията й след ареста на червения общинар Бенчо Бенчев с Митьо Очите преди седмица.

"Правилното решение е това, което г-жа Нинова излезе и обяви – поемам вина, помитам и го махам. Отговорността е лична и щом са направили нещо незаконно, ще си заминат веднага", каза министър-председателят във Варна.

Борисов даде пример с американските филми и престъпност и ситуацията у нас.

Още по темата

"Аз обичам много да гледам сериали нощно време, особено американски. Десетки полицейски банди действат в Щатите. И аз се удивих, но както виждате, всяка седмица в Щатите има стрелба и убийство. Там се събират най-често особено тези, които работят в криминалния сектор, агентура, за да научат нещо какво става на улицата, с някого трябва да станат по-близки, да го вербуват и там точно някъде става разминаването. За съжаление, ние не сме по-различни като държава от тези, които са в Европа, Америка, навсякъде", каза министър-председателят, цитиран от Варна.

Според него решението на Нинова да изгони Бенчо Бенчев от челвената група в Общинския съвет в Бургас е оздравително и положително. "Защото останалите започват да си мислят, че в края на краищата рискът да ги хванат е голям и като ги хванат ще последва нещо", каза министър-председателят, цитиран от "Фокус".

Той коментира и случая с фирмата, спечелила конкурса за обществена поръчка на БАБХ за препарат срещу чумата. Вчера стана ясно, че Агенцията е открила процедура за договаряне само с една конкретна фирма, регистрирана в съда преди месец, тъй като единствено тя имала оторизация от френския производител "ID VET" да предлага нужните диагностични препарати.

Общата стойност на препаратите е 336 184 лв. без ДДС , а фирмата е учредена 9 дни след първата заповед на директора на БАБХ за евтаназиране на овце.

"Ще проверя случая и ако има проблем, ще я анулирам", каза Борисов. Той обеща, че ще отговори до края на деня.

Пред журналисти министър-председателят съобщи и че при операция на ГДБОП са били хванати стотици мастърбокси цигари.

Премиерът инспектира днес строителството на магистрала "Хемус" и на пътни участъци във Варна.

"Финансирането на строителството на магистралата е изцяло от правителството, тя се прави само с бюджетни пари", обясни Борисов.

Той потвърди, че през 2024 година магистралата ще е изцяло завършена. Борисов коментира, че на 16 август ще бъде направена първата копка на трасето на "Хемус" от Белокопитово към Търговище. Магистралата се строи много усилено и откъм Ябланица, каза премиерът.

Във Варна Бойко Борисов посети и кв. "Аспарухово", където преди четири години наводнение отне човешки животи и отнесе къщи. На новото игрище в квартала бе разпънат надпис "Благодарим ви, г-н Борисов, че спасихте "Спартак Варна".

Държавата може да отделя по 1 млн. лева годишно за детско-юношеските футболни клубове в "А" група, каза премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имаме си премиер-чудо!!!Така ми се повръща само като го видя а като му чета и изцепките дето ги ръси...*** и мутрата!!!
8
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Грешите професор Иво Христов много повече от 80 % сме ! Вижте без.у.мията на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ другаря Б.борисов и сравнете със социологическите проучвания ! Десет години прос.тотиии и скандали а чуг.уните на цвъки 25 % !???
7
4
 
25
 
! Отговори
Извънземното преди 5 години
Извенете, тоз със запретнатите ръкави ли ви е най умния че сте го избрали да ви управлява държавата? Малииии представям си колко сте "умни" останалите българи...! Ужс!!!
6
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Батето Славков беше прав като каза: България е една детска градина! Бойко само още не е започнал да прави асоциации с Том Джери и Ну Пагади.Обяснява ситуациите като на ***!
5
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пхахаахахахахах спомням си като се изцепи преди няколко години, че гледал от Местопрестъплението - "Нали виждате, и там стават убийства"Бас.и с.капания народ.
4
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"" Във Варна Бойко Борисов посети и кв. "Аспарухово" ""...........Другарю Портних, (Иван) ... вместо да ходиш до Бойко като партиен секретар от живково време, защо не вземеш да си върши работата най-после ... ако има класация за най-некадърен кмет - това си ти, другарю партиен секретар.Да си обръщал скоро внимание на улиците и тротоарите в ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР на Варна ?Разбити, изкривени и покрити с *** и кучешки *****Да не говорим за колите една върху другаНЕКАДЪРЕН *** !!!!
3
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя като ти каже добър ден, първо гледай къде е слънцето и дали е ден.
2
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Даже не ми се коментира.
1
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
все повче се убеждавам, че тоя Бнечев го "отстреляха" съвсем случайно. Ако турците не го бяха закопчали нищо нямаше да се случи. Направо изненадоха прокуратурата.след някой друг месец ще му се извинят и всичко по старому