Радев за Симеонов: Безконтролната власт ражда цинизъм!

"С цинизъм не можем да мислим за проблемите на хората"
23 окт 2018 11:30,
134
Радев за Симеонов: Безконтролната власт ражда цинизъм!
Снимка: БТА

Безконтролната власт ражда цинизъм. С цинизъм не може да има ефективно управление, не можем да мислим за проблемите на хората. Така президентът Румен Радев коментира в Пловдив искането на оставката на вицепремиера Валери Симеонов.

Още по темата

"Това, което виждам в момента е, че цялата енергия ще се фокусира върху личността на г-н Валери Симеонов", допълни държавният глава. По думите на Радев "това не решава проблема - с липсата на контрол и с цинизъм".

Президентът е в ПУ "Паисий Хилендарски", където пред студенти ще изнесе лекция на тема "Ценности, лидерство, образование в демократичното общество".

Както Dnes.bg писа, Валери Симеонов си навлече обществения гняв, след като в телевизионно интервю нарече майките на деца с увреждания "кресливи жени" с "уж болни деца".

Премиерът Бойко Борисов поиска от Валери Симеонов извинение, но обясни, че оставката му не подлежи на дневен сред.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
15
 
19
 
! Отговори
Коце кмета преди 5 години
Едно време червените обаче крадяха и си строяха вила. Сегашните крадат и си купуват острови, палати, яхти и самолети.
89
10
 
26
 
! Отговори
Какво искат майките? преди 5 години
За какво са тези неистови крясъци на майките? Преди ги съжалявах, но вече изобщо не им вярвам!!!Всичко вече е договорено и с майките и с омбудсмана.Малко ли им се виждат 150 млн. лв., с 50 млн. повече от догодина?Малко ли им се виждат 450 - 930 лв./1 месец/дете? Досега бяха 100 - 240 лв.Колко дадоха БКП/БСП, че нещо не си спомням. 53 (44+9) години бяха на власт и би трябвало отдавна да са разрешили този въпрос.Защо чакат ГЕРБ да го направи, за да започнат после да плюят и манипулират.
88
15
 
26
 
! Отговори
Овенен, прост човек преди 5 години
На Радев главата му е все у лево!
87
3
 
25
 
! Отговори
Наивни сме преди 5 години
- Къде е света на БКП/БСП ? - Къде са им приятелите, съюзниците, силата? - Никъде! Русия вече не им дава нищо даром. От Запада - никой ги не ще! Дойдат ли на власт - от Запада не ги щат. Нещо конкурентно да произведат - не умеят. Комунистическия свят е умиращ свят! Социалистите са комунисти - политически динозаври. Трупове. Трупат в милиони блага за децата си на Запад, докато Ви баламосват! Всичките комунисти - западни коли и стоки и валути трупат? - Защо бре?
86
12
 
21
 
! Отговори
Браво на ген.Борисов преди 5 години
Браво на ген.Бойко Борисов!!! Прослави България навсякъде по света. Непрекъснато го канят някъде - сега Дубай, ОАЕ, Египет...Всички го уважават и има авторитет. Баба Корни и Р.Радев не ги канят никъде, освен в Русия. Радев беше за малко при английската кралица и ни надуха ушите за това. Да виждаме някаква полза? НИКАКВА! Целта на посещението беше да разходи генерал Деси до Лондон. Прави си само воаяжи без ефект за България. Без никакви сключени договори за нещо. Само плямпа високомерно.
85
6
 
18
 
! Отговори
Аферите на генерал преди 5 години
Аферата на генерала с любовницата му. Амбициозната любима на генерала отдавна изместила законната му съпруга. След като я назначава за пиар, тя започва да коли и беси. В армията я знаят като генерал Деси.Отначало заема само щат във финансовия отдел. После съвместява и длъжността шеф на пресцентъра. Нарушавайки устава на армията, Р.Радев е наказан. От левицата не са подозирали, че хвърляйки кандидат президента си в предизборна битка ще лъснат тайни от скандалния му любовен живот и други афе
84
3
 
20
 
! Отговори
Комунисти = Мафия преди 5 години
Мафиотите, мутрите и чалгата се пръкнаха от БКП/БСП след 1990. . То не бяха рекети и убийства при тяхното управление. . Разграбиха държавата с червените куфарчета.. Разбиха и ограбиха предприятията. . Разграбиха здравната каса и пенсионния фонд. . Изнесоха парите в офшорки и т.н. . Сега са милионери с хотели по морето (всички са техни) и из цялата страна. . Станаха рентиери и работодатели, като дават най-ниските заплати в ЕС. . Почти всички фирми са техни и изстискват българите до дупка
83
9
 
12
 
! Отговори
До 68 преди 5 години
"Чета форумите по темата и наблюдавам невиждана активност от герберските *** - както се казва, като за последно. Искам да ги попитам за колко пари на коментар и къде мога да си продам душата и аз?" Продай я на баба си Корни-Лъжата-Чумата-Усойницата. Ще ти да де 50 000 лв. Ако са ти малко, се обърни към мен. Аз ще ти дам 100 000 лв., за да пишеш.Навит ли си???
82
6
 
19
 
! Отговори
Хъ преди 5 години
*** пак се изказа неподготвен, по-добре да продължаваше да си мълчи "умно".
81
4
 
20
 
! Отговори
обективен преди 5 години
Да назначиш любовницата си за пиар е не по-малко позорно.......Помним....
80
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Червен дърдорко...
79
3
 
21
 
! Отговори
Демагогия за масите преди 5 години
Реално, когато са били на власт комунистите от БСП - Какво нещо градивно са направили, освен за своите си партийни членове? Държава в държавата - и само за тях! Банки, цели фондове изкрадоха, самолети натъпкани с контейнери с долари изнесоха, цели заводи купиха за 1 лев; банусните книжки - Господи, какъв фарс - директорите им, комунисти, за един ден станаха милионери! Безкраййййни кражби, мошенничества и измами от БКП. Да не ги плюят - кръстиха се БСП и край - чисти станаха!
78
18
 
10
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Много се радвам, че президента не е нагъл и безочлив гербер.
77
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да вземеш от работещия, да дадеш на мързеливия, за да ни управлява крадливия! Това искат БСП.
76
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не познавам и един успял човек с високи доходи, който да е против протеста на тези жени. Масово са разни необразовани бачкатори, които си мислят, че някой ще им вземе от свещения надник, за да даде на майките. Търкайте си там билетчетата и не се изказвайте неподготвени по теми, в които сте невежи.
75
8
 
18
 
! Отговори
Йорданов преди 5 години
Дядо ми е бил убит в лагера Белене, само защото е знаел английски език!!!? Комунистическата система колко милиони човешки съдби безвъзвратно осакати, а-а, червен президенте, г-н Радев?! Точно комунистите ли ще ни говорят, че Безконтролната власт, раждала цинизъм! Пу-у-у! Не Ви е срам!
74
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До afИскам да ги попитам за колко пари на коментар и къде мога да си продам душата и аз?на теб Кутев колко ти плаща бе бастyн червен?
73
2
 
15
 
! Отговори
Дайте преди 5 години
Хора дайте да гласуваме за бесепето . Ще има пари за всички- много. Само по времето на управлението на бесепе бяхме милионери. Е верно , че с тези милиони нищо не можеше да се купи , но все пак - горди милионери. Хора , които не са изкарали никакви средства през живота си , сега са най-гръмогласни - как да се харчи бюджета. Това сега искат г-та Радев и Нинова. Дайте - да вземем.
72
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
г- Президент, ако живеехме във времена, в които отстрелваха слабите и ненужните, нямаше да четем коментари от вас, така че леко с приказчиците. :)
71
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До г- Президент Ти какви представи имаш - като тези на спартанците ли? Това е било преди 2000 години. Или при хитлеризма? В цивилизацията човешкия живот е ценност. А унищожаването му е престъпление. Разбираш ли?