Рашидов: Българите живеят по-добре, но сме си ревлив народ!

Все хубави неща станаха през 2018 г., сигурен е депутатът от ГЕРБ
Обновена: 18 дек 2018 19:28 | 18 дек 2018 15:00, Анисия Иванова
248

През 2018 година се построиха много нови придобивки за българите, март месец ще стане и улица "Граф Игнатиев", все хубави неща. Малко по-добре живеят българите, отколкото преди. Просто ние сме си ревлив народ по принцип.

Така депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов коментира пред Bulgaria ON AIR изминаващата 2018 година.

Според него в човешкия живот трябва да се отчитат не само лошите, но и хубавите моменти - нещо, което в България рядко се прави.

"Едни и същи млади хора, които спасяват София, вървят и снимат 2-3 счупени плочки на "Графа". Същите снимаха и ремонта на "Ларгото". Нормално е от 5000 плочки 5-10 да дадат фира. Йорданка Фандъкова е един много качествен кмет, направи много за София", настоя депутатът.

Той е сигурен, че президентът Румен Радев и министър-председателят Бойко Борисов рано или късно ще намерят общ път и всички скандали ще бъдат забравени.

"Под 1% от БВП се отделя за култура и това не е достатъчно, но хубавото е, че културата не е в застой. Развива се, прогресира, артистите се замогнаха от труда си. Залите вече са пълни", категоричен е Рашидов.

Депутатът от ГЕРБ даде и прогноза за 2019 година: "Ще се направят още малко магистрали, всички ще се радват, още 15-20 нови детски градини Фандъкова ще построи".

Извън политическия живот - Рашидов ще открие изложба "Скулптури и акварели" в столичната галерия "Сан Стефано". В залите ще бъдат подредени 40 акварела и 12 скулптури.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
3
 
56
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Нали ти върнаха двата милиона от КТБ - негарантиран влог, дИмек народът на БГ ти плати алчността.Ама иначе беше пръв протестър срещу правителството и лееше крокодилски сълзи за честно спИчелените милиони!Нали Мултако!Аман от лицемери!
158
2
 
47
 
! Отговори
Maks преди 5 години
Тези които ДС назначи за милионери живеят добре. Преди ден, когато Сашо Диков го питаше за това, дали Главбулгарстрой му строи къща в кв. Изгрев в София, този го заплаши със съд.
157
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако аз имам три милиона лева в сметката и аз ще живея добре. Този забрави как рева зс милионите си КТБ сега седнал да обяснява на народа как се живее със 700 лв .
156
3
 
40
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Българската коледа събира едва едва 3 милиона!Милиарди потъват в корупционни схеми и КРАЖБИ!Добре сме били - да, ама НЕ!
155
42
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веждьо е прав. Българина чака някой да го осигури. Така е научен от соца и 30 год не може да проумее че соца умря и дори другрката Нинова не може да го съживи.
154
24
 
10
 
! Отговори
БАШХОРОШОБУЛГАРМАФИЯ преди 5 години
ПО-ДОБРЕ МУЛТАК ОТ КОЛКОТО ГОЛТАК!!!
153
46
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав е веждичката. Безработния ако има 20 лева отнакъде, ще иде да си купи цигари и ракия,, но няма да си плати например здравните осигуровки.Послед ще реве че не е осигурен и му искат пари да се лекува...
152
1
 
38
 
! Отговори
бай х преди 5 години
сития на гладния не вярва
151
3
 
58
 
! Отговори
Любопитко преди 5 години
Вежди, колко плати за лечение? Не бе, не ти се меся в парите. Колко хора с твоята диагноза умряха в България знаеш ли? Не бе, те също са плащали. В продължение на десетилетия. Ама ти си жив, а ?!
150
9
 
21
 
! Отговори
A преди 5 години
Да, може да се каже, че живеем малко по-добре, в сравнение с 1997-2002.В по-голямата си част. Има ръст на БВП. Но другите държави се развиват по-бързо и ние пак изоставаме.
149
1
 
17
 
! Отговори
До Едвам оцеляваме преди 5 години
Абе много си зле. България е на кръстопът и минават през територията към Гърция и Турция хиляди камиони и коли или в обратна посока към Сърбия и Румъния. Аз съм живял в Португалия и там са 10 милиона население и имат повече коли, но са крайна точка в Европа и по пътищата минават само техни коли, за това няма задръстване.
148
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав е безродните слуги като него се котират на най- добри цени!
147
4
 
51
 
! Отговори
Що бе Вежди преди 5 години
Що дразниш ?! Хората измират защото нямат 10 000 лева да си платят сърдечна клапа. Защо бе човек? Защо го правиш ?! Турчин си по етнос, българин по гражданство. В интерес на истината, не съм те чул да говориш на турски, ама еничарството прозира .... недей!!!!
146
3
 
44
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Да, бе Веждолини! Като толкова хубави неща се случиха през 2018-та, ти лично защо не се довери на българските лекари и здравеопазване, а отиде да се лекуваш в Германия? Вярно, че се лекува преди това, ама това не променя въпроса!
145
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Идеално си живеят някои. А пък точно Граф Игнатиев да дава за пример е повече от нелепо. Този човек изтрезнява ли?
144
2
 
32
 
! Отговори
ГЛАВЕН МУЛТАК преди 5 години
ГЛАВНИЯ МУЛТАК НА ДЪРЖАВАТА ПИАНИЦАТА АЛКОХОЛИК ДЖУДЖЕТО ЕНИЧЕР ВЕЖДИ РАШИДОВ СЪЩОТО ГО КАЗВАШЕ И ПРЕЗ 1996 КОГАТО БЕШЕ ОГЛАВЕН ОТ ИЛИЯ ПАВЛОВ ЗА ГЛАВЕН МУЛТАК И ЯДЯХА НА ЕДНА СОФРА СЪС СЛАВИ ТРИФАНОВ ТОДОР КОЛЕВ И РЕДИЦА МУТРИ ОТ ДС И ПАРТИЙНИ ЧЕРВЕНИ ЧЛЕНОВЕ РАЗЛИЧНИ МЕСА И ОРДЬОВРИ ДОКАТО БЪЛГАРИТЕ СЕ РЕДИХА НА ПРОЗОРЦИТЕ И ГЛЕДАХА С КОМАТ ХЛЯБ В УСТАТА,А В 3 ЧАСА СУТРИНТА С КУПОНИ ЗА ХЛЯБ.ТОГАВА ТОЗИ АЛКОХОЛИК ГОВОРЕШЕ СЪЩИТЕ НЕБИВАЛИЦИ.НЯМА ДА ЗАБРАВИМ НЯМА ДА ПРОСТИМ.СМЪРТ ЗА ТОВА ВЛЕЧУГО
143
2
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Ти у ред ли си бе.Омбаши Герберски? Че ти и хунтата в която си министър е добре.Не значи че всички живеят добре! И веднага някакви приказки.Че видите ли "Добре живеем" Но си "завиждаме"? И какво ни е добрето бе? Че се вземат заплати.От по 500 лв още ли? И че има безработица.Която вие стъкмихте.На някакви нулеви проценти почти? И за твое сведение.Март месец.Няма да сте на власт вече! А Граф Игнатиев Ще му резне ЛЕНТИЧКАТА Друго правителство! -:) Пътници сте бре! Всички до един!
142
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веждичка ,защо се лекува в Германия нашето здравеопазване не го ли зачиташ ?(питам иронично) ,Абе нали имахте там Веждичка в парламента измъдихте една кампания "изберете българското" ,защо не избра българското , а немското здравеопазване ? (питам пак иронично).Излиза че майка ми и баба ми са повече българи от тебе, щот си ползваха българското когато се бориха с рака ! ОРЕВА ТОЯ КОЗЕЛ ЧЕ МУ ВЗЕЛИ БАНКЕРИТЕ ПАРИТЕ МУ , ОБЕСИ ЛИ СЕ ? НЕ. Жив,богат и здрав . За всеки идва Видовден!
141
1
 
7
 
! Отговори
Горан преди 5 години
До коментар 140, Хахахаха:Не може да се направят всички българи политици, докато не останат само тия там в парламента! Ама, то на там е тръгнало! И, тогава разбира се ще изпукат и те, щото няма да има от кой да цицат!
140
1
 
10
 
! Отговори
Караамджиклиев преди 5 години
ЧаршаФдолсун