Цветанов доволен: ГЕРБ няма авторитарен лидер, какъвто е Нинова

Премиерът винаги е готов да направи отстъпка, обяви лидерът на ПГ на партията
19 фев 2019 12:50, Красимир Ангелов
362
Цветанов доволен: ГЕРБ няма авторитарен лидер, какъвто е Нинова
Снимка: БТА

Хубаво е, че ГЕРБ няма такъв авторитарен лидер, какъвто е Корнелия Нинова. Имаме демократичен лидер, обяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов след срещата на управляващата коалиция.

Още по темата
"Корнелия Нинова принуди всички народни представители да не участват в заседанията на парламента. Ако някой от тези, които са против това, реши да влезе в пленарна зала, веднага ще бъде назован, че е съглашателствал или че е имал уговорки с управляващото мнозинство", посочи Цветанов, цитиран от "Фокус".

По думите му това е стягане на политическата дисциплина с авторитарен начин на поведение. "Премиерът Бойко Борисов винаги е готов да направи отстъпка. ГЕРБ прави отстъпка за преференциите", коментира Цветанов.

По думите му в партията се съобразяват с всичко, което би могло да създаде усещането у хората, че ГЕРБ иска служебна победа на избори.

Цветанов заяви още, че тезата, че ГЕРБ има съглашателство с една от политическите сили в опозиция, е доста несъстоятелна.

"По законите, които се приемат, винаги трябва да има политически консенсус. Това е гаранция за стабилност и устойчивост на законодателния процес“, заяви той. „Не може законодателството да лавира и да се прави в зависимост от нови парламентарни мнозинства, затова винаги търсим политическия консенсус", допълни още Цветанов.

Той бе категоричен, че ще продължи да води разговори и с БСП, и с ДПС, когато се налага, както за дневния ред, за седмичната програма, така и по различни законопроекти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


362
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато успеете след това да изгоните БСП от властта, ще са омели всичко, затова се пазете и не ги избирайте да управляват.
33
5
 
47
 
! Отговори
:) преди 5 години
Тиквуня го избират за лидер със 100% от гласовете. Даже един път имаше 2 гласа повече от присъствалите делегати :) Тиквуня има по-високи резултати, дори от Тошо Правешки, който от кумува срама имаше 1-2 въздържали се :) Да кажеш, че Нинова била по-авторитарен лидер от *** е просто признак на нисък интелект, наглост и безочие.
32
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да бе, само дет Тиквата казва Аз платих, реших, наредих и тн. а мижитурките вкопчени в кокалчето вдигат ръце и се съгласяват.
31
4
 
40
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Цеко е толкова п р о с т, че когато Ал. Симов заяви личната си гледна точка, че Станишев не трябва да е част от листата на БСП за евро-парламента, го обяви за едва ли не скандал, че БСП се били разцепвали отвътре. Сега говори че са авторитарни, той не е просто глупав, той трябва да бъде топнат във формалин и запазен за поколенията, заедно с няколко тома издания на брилянтната му последователна мисъл, хронологично подредени за да се акцентира върху надграждането през годините. ОСТАВКА РЪБ .
30
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иска да каже, че БСП нямат колеблив авторитарен лидер. Партията се движи заедно с лидера в неговата колебливост. Това не е плурализъм и демократичност.
29
4
 
40
 
! Отговори
Ал Кохол преди 5 години
ГЕРБ са партия на лидера си, затова ГЕРБ ще последва съдбата на НДСВ след оттеглянето на Симеон.
28
4
 
36
 
! Отговори
ГЕЙБераст-помияр преди 5 години
Възпитаника на помощното училище от Вършец с пъпешовидната глава - Цвинокио Шестапартаментников е най-тъпия политик в 1337-годишната история на България!!! От него по-*** е само предводителя на ШАЙКАТА СУДЖУЦИТЕ 3 - Бай Али Баба. ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!
27
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доган и Марешки защо липсват до тези субекти? Нали се крепят и подпират с патерици едни други, че хлъзнат ли се всички ще падат вкупом.
26
4
 
43
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Не знам тоя смешен ли ми е или жалък до вчера твърдеше, че ако поправките не минат падат от власт, а сега е съгласен с вожда си да остане старото положение . Изобщо пъпеша има ли някакво собствено мнение за нещата и това не се ли нарича коленопреклонно гъ.золизничество.
25
35
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С БСП трагедията ще е повсеместна, за всички.
24
2
 
30
 
! Отговори
ЦИРК ГЕРБ преди 5 години
може вече да изнася представления в МОНАКО за принц АЛБЕР
23
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В държавата на Цв.Цв. и ББ трън да завъртиш няяма какво да закачиш.
22
2
 
33
 
! Отговори
ДА ВЛЕЗЕ САНИТАРЯ преди 5 години
че нещо е взел да бълнува
21
37
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако искате да върнете назад държавата, изберете БСП.
20
3
 
38
 
! Отговори
ОЛЕЛЕ ТОЯ Е СЕРИОЗЕН преди 5 години
даже се има за политик
19
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в комунистическата пасминавсеки се чувства лидер... докато не го изгонят от партията
18
2
 
31
 
! Отговори
САМО ДОГАН ЛИПСВА преди 5 години
на снимката и вече ще сте всички по-равни от равни
17
39
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герб няма алтернатива, БСП не стават въобще.
16
5
 
45
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
"ГЕРБ няма такъв авторитарен лидер, какъвто е Корнелия Нинова",За последните 10 години БСП смениха 3 /словом ТРИ/ ръководства, вие колко сменихте цецо? И ако мутрата се оттегли от партията ще има ли парламентарна група ГЕРБ?И ако има, каква е политическата линия която следвате? Каква програма имате, освен фискална покорност, наречена стабилност, и близане на краварски *** по цял ден? Колкото и да не ви харесва БСП е единствената партия в смисъла на думата, всичко друго са групи с лидер
15
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вижте какво става в държавата всеки ден, трагедии....! Стига сте си съгласували коалициите и сте мислили как да останете във властта.