Караниколов: Президентът явно досега ни е подкрепял

Министърът се извини на перничани за водната криза
4 фев 2020 13:04,
49
Караниколов: Президентът явно досега ни е подкрепял
Снимка: БГНЕС

“Благодаря за подкрепата на президента досега, явно досега ни е подкрепял” - така коментира министърът на икономиката Емил Караниколов сваленото доверие на държавния глава Румен Радев от кабинета „Борисов“ 3, съобщава bTV.

Още по темата

„Ние имаме проблем в политическия елит по отношение на държавността, сами си нямаме доверие, пък искаме доверие от гражданите“, допълни Караниколов.

Въпреки обвиненията на Радев, че правителството отказва да поеме вина за безводието в Перник, по думите на министъра на икономиката кабинетът е положил всякакви усилия, за да се пребори с водната криза в миньорския град.

„Извинявам се на перничани, искам в Перник да има вода и възможно по-бързо да финализираме нормалния живот“, посочи още министърът.

Припомняме, че по-рано днес Румен Радев свали доверието си от правителството, обвинявайки го в безотговорност към множеството кризи, станали в държавата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
3
 
! Отговори
кайло рен преди 4 години
скоро силата народна ще ви порази!
45
0
 
4
 
! Отговори
До мин.Караниколов преди 4 години
Г-н министър, крепят се хора, които са реалисти и уверено стъпват на земята, а не летят в облаците поради физически и умствени причини. Вие сте юрист и ги разбирате тези неща. Когато искате да си шиете костюм, отивате при шивач, а не при икономист или хореограф; когато искате да навлезете в дипломатическите игри, питате някой завършил Международни отношения МО или МИО, а не юрист или PR. Мисля, че съставът на сегашния МС от тази гледна точка е екзотичен. Да ви напомня ли, че Б.Б., Цв.Цв., И.Г. с
44
1
 
1
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
Караниколов: Президентът явно досега ни е подкрепял----------Я имало и свестен /Караниколов/ в ГЕРБ!? Това е от рубриката Невероятно, но Факт! пп. Един ли и само?
43
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Министърът е с чувство за хумор, лошото е, че обекта на хумора не е на обекта..
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човека е в поза молещ се към Бога за благото на крадливата си партия...
41
2
 
4
 
! Отговори
сиромах преди 4 години
Караниколов,всички разбраха,че си вундеркинд завършил висшето си петгодишно образование за две години!То затова сме и на това дередже по всички показатели в Европейския съюз,а и не само защото във властта са ей такива некадърници като тебе!Помисли си и кажи поне едно нещо създадено без гафове от любимата ти партия и великия ти вожд?Вие непрекъснато тичате с маркучите да гасите пожари бе момче!Толкова ли сте некъдърни и страхливи та тичате като бръмбари подир онова нещо дето се държи с Вас ти зна
40
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днвс цялата гебрерундия е пропищяла по всички сайтове... защо ли? дай кранти! Треска ги тресе да не изпуснат кокала...
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре, че се прояви кризата с водата в Перник, за да разбера на третата година от калпавото крадливо герберунсгелско мафиотско управление, че плащаме заплата на този министър каракольов.... некадърници!
38
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев ако се мисли за Господ, защо не напълни язовира в Перник.Апропо, Радев защо не пита тези перничани, които са го избрали, защо са пробили дупки по водопровода да крадат вода, а сега Бойко им е виновен !
37
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно Радев е подкрепял Бойко, ама той не е разбрал.Чак сега когато Гешев развъртя тоягата, разбрахме, защо е "подкрепял" кабинета.
36
0
 
9
 
! Отговори
Бойо преди 4 години
На теб нали ти заповядах да не коментираш президента??
35
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може да не ви е подкрепял, но твърде дълго ви търпя!
34
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Извинявал се? Ходи ти стой няколко месеца без вода и добре, че беше цбирката при Радев, че си дадохте малко зор. Ама и перничани са си виновни, че мълчаха като о фце досега.
33
7
 
2
 
! Отговори
Мислете бре!!! преди 4 години
Не президент,а нормално мислещ човек не би обвинил ,,дядо Боже" за сушата и безводието,за липсата на дъжд и сняг....Когато бяха огромните наводнения и жертви някой поиска ли оставка на правителството и вкараха ли Емел Етем в кауша?Когато Гечев фалира държавата ,наказаха ли го? ...Ей това комуниста не е създаден за човечност и съзидание ,а само за терор,саботажи,насилие и разруха! И накрая ,,СОЦИАЛИЗЪМА Е ЕДНО НЕДОНОСЧЕ"-Т.Живков.
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По логиката на черен коко, и Цацаров е бил съгласен и е подкрепял Божинов.Пълна демагогия и опит да се набута в служебния кабинет е тоя Црънкоко
31
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Активист на БКПДнес е денят на Освобождението на България от 30-годишно робство !!що бе ще си ходите в русия ли? Да не забравите да си вземете и ***!
30
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не ми трябват твоите извинения апартаментите мирашат трябва да се готви супичка пие ми се вода а той ми се извинява че неможаха да си свъшат работата както трябва.а да забравихме поговорката сития на гладния не вярва
29
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да припомим на г-н министъра, че управляващите носят отговорност, както за действие, така и за бездействието си. До това води, като гербави калинки са напълнили мега раздутата държавна адмионистрация - дори не знаят кви са им задълженията, камоли да вършат нещо полезно
28
9
 
19
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Днес е денят на Освобождението на България от 30-годишно робство !!!
27
9
 
19
 
! Отговори
ПОЛША КУПИ Ф35 преди 4 години
32 самолета за 4.6 МЛРД. А над.упения ТИКВОВ си плати данък СПОКОЙСТВИЕ. Сега 50% американска демократична газ с нови демократични "пазарни" цени от м. ЮЛИ. КОЙ е НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ. ГЕШЕФТЧЕВ няма какво да питаш КС , направо влизай с бутонките в Министерския съвет и арестувай НАРЕД