Нинова: За свободата се воюва всеки ден

Отхвърлете страховете си и бъдете смели, призова тя
38
Нинова: За свободата се воюва всеки ден
Снимка: БСП

Поклон пред хилядите руски и български воини, загинали за Освобождението на България от турско робство. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод Националния празник на страната 3 март.

“В Руско-турската Освободителна война Стара Загора е символ на героизъм. Тук става бойното кръщение на Българското опълчение. Тук Самарското знаме се предава от ръка на ръка и се превръща в най-ярък образ на свободата. Днес не стига само да почитаме историята си. Днес трябва да я пазим от подмяна”, призова Нинова.

“Децата ни и техните деца трябва да знаят истината за род и Отечество. Днес не стига и само да празнуваме Освобождението си от турско робство преди 142 години. За свободата се воюва всеки ден. Тя иска вяра и смелост. Скъпи българи, вярвайте в собствените си сили и в общата ни сила като народ. Отхвърлете страховете си и бъдете смели хора. Честит празник на свободата”, добави лидерът на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: БСПНинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
27
 
13
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
В страна превзета от мафията, няма свобода.Ще има, но само при Военен режим !
7
10
 
33
 
! Отговори
ГЕН.РЕШЕТНИКОВ преди 4 години
Я , КАК РУСКИЯ ПОСЛАННИК ПИЯН НА МОТИКА , ПАДА ПО *** НА ВРЪХ ШИПКА , СЛЕД НАЦИОНАЛНИЯ ХИМН НА БЪЛГАРИЯ!СРААААААААМ...ХА,ХА,ХААААААААААА
6
7
 
40
 
! Отговори
Гражданин преди 4 години
Какви страхове бе,Нинова ?! От кого ?! Това,че твоя милост се страхува,че няма да я бъде в близкото бъдеще като политик нас не ни засяга !Ние нямаме такива амбиции и няма за какво да се притесняваме-чувстваме се по-свободни от времето комунистическо, когато ни дебнеха накъде са насочени антените за телевизорите ни,когато в чужбина излизаха само " другарите ",а простосмъртните подсмърчахме,когато ни се казваше как ва музика трябва да ни харесва,че и трите килограма цитрусови плодове са ни много.
5
4
 
9
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Как се воюва срещу банково робство ?!Нека умник да обясни, моля !
4
7
 
24
 
! Отговори
аххха преди 4 години
Каката Курнелка още живее със старата история:"В Руско-турската Освободителна война..."
3
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно, защо не пише къде се намира. От снимката е видно, че не е в България. Тя празнува в САЩ при сина си.
2
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кажи за ТЕХНОИМПЕКС по-добре.
1
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каката да не го усуква по кипифарски, а да си каже тя самата за какво воюва всеки ден? И да не кокетира с понятия, които са свещени за всички нас.