Радев и БСП били виновни, че няма да имаме пари от ЕС

За Плевнелиев той и БСП ни отдалечили от Еврозоната
Обновена: 5 апр 2020 15:00 | 5 апр 2020 14:39, Камелия Цветанова
598

БСП и Радев са виновни, че няма да получим пари от ЕС, защото те всяваха страх за еврозоната, смята президентът в периода 2012 – 2017 г. Росен Плевнелиев.

Според него те са тези, които всяваха страх от Еврозоната.

"Ако бяхме сега в чакалнята, България щеше да получи немалка помощ. Сега ще се оправяме сами. Икономиката ни няма бързо да се възстанови", предупреди той в предаването "Опорни хора" на Bulgaria ON AIR.

А специално за Румен Радев Плевнелиев коментира: "Аз вече го наричам непрезидента Радев, защото той отказа да е президент, а седи някъде отстрани и води своите малки кампаниики".

Още по темата

"Само общи приказни, нито едно предложение, нито едно решение. Това е непрезидент, който се опитва да окупира властта. Той се заиграва със страховете на хората, но не дава решения и това го прави един обикновен популист от многото които виждаме", обвини още Плевнелиев.

Според него вече сме изправени пред две кризи – здравна и икономическа.

"Най-малко три месеца ще са нужни за социална изолация, а в цялата си фаза тази криза ще трае още две години", смята той.

Според него мерките, които предприема правителството у нас са навременни и правилни.

"Врагът е невидим, ситуацията е много тежка, кризата е дълбока, призна той.
Плевнелиев смята, че икономиката ни няма да се възстанови бързо, но все пак България стои добре на фона на останалите страни.

"Трябва да вземем дълг, трябва да имаме кеш, защото тази криза е непресказуема", настоя той. 

Той прогнозира, че България ще остане на дъното поне година и половина – две.

"Изключително важно е да сме заедно и тук не прави чест на Радев и на БСП в една толкова сложна ситуация да продължават да клатят лодката и да се опитват да я обърнат“, скочи още Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


598
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
315
13
 
18
 
! Отговори
Не извратен тип преди 4 години
За двама умиращи на дет от измислиниям им вирус ,затвориха шест милиона българи под домашен арест,сринаха икономиката на каквото и мижаво ниво да е била,убиха дребния и средния бизнес,заключиха децата,затвориха училищата,парковете,детските градини и това заради двама умиращи на ден.ИЗВРАТЕНИ МАСОНСКИ .Л............................НА.
314
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това да кажеш след 10г.власт е най-голямата наглост която чувам
313
4
 
27
 
! Отговори
На кривия К.... преди 4 години
вълната му пречи. То тяхното котило само от чужди пари се храни. Единственото, което правят е празни думи и обиди, реване и лъжи. Обикновен човек съм и не мога да разбера как след изключително слаб мандат останал без подкрепа дори и от менторите си има безочието да се бута навсякъде по медиите. Толкова ли са го закъсали във властта, та оптяха до него.
312
7
 
13
 
! Отговори
Щази преди 4 години
Заразени в София 250,във коя болница лежат поне пет да видя ,къде са настанени,няма да им търся 200 които писъра ги е диагностицирал,искам да видя 5 калпака във едно болнично отделение във страната
311
15
 
7
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
До ДженералМного интересни спомени имаш другарю!Щом е така, защо петолъчниците не направите подписка, че искате Жан Виденов, агент "Дунав", отново за председател на БСП?Човека е доказал, че знае как да забатачи държава!Като изключим сина на Мирчо Спасов, дето умря в ЮАР, останалите от кръга "Орион" са си живи и здрави!Дерзайте!
310
12
 
43
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 4 години
Плевналиев се представи блестящо през мандата си - това е най-големият виц!Чехълчо се представи блестящо като гол ***, който оставя гнycна лигава диря след себе си, но пък се забелязва и блести!
309
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо в София при официално над 250 заразени не се съобщава от кои квартали са? В кои магазини са пазарували? Кои пазари са посещавали? Някой да е виждал да се дезинфекцира по кваратилите, някои от тях с повече жители от област и градове, но живеещи на по-малка площ.Единствено команчите от чистота продължават да вдигат прах с метлите. По новините гледам по цял свят хората облечени със защитни облекла дезинфекцират усилено улици, тротоари, обществени места.
308
5
 
34
 
! Отговори
Голем Смех пада преди 4 години
Вече съм сигурен, че *** си плаща да му пускат глупостите по медиите.
307
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Синоптикът пак се изходи. Ясно е що не сме в чакалнята, нали щяха да ни приемат миналото лято, нещо хич не ни искат.
306
9
 
29
 
! Отговори
Професионалист преди 4 години
Защо плюете клетият човечец, той не виновен,толкова му акъла.Човек без собствено мнение,навеждач и нагаждач от класа!
305
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Магарето на герб да коментира що още не сме в Шенген, след като вапцахме всички тоалетни и къде е завода на VW.По времето на първото той уж беше "президент", а второто му е в компетенцията. А най-добре да спрете да ни навирате това пропаднало човече. Все има някой по-интересен.
304
3
 
20
 
! Отговори
Стан преди 4 години
Не мога да разбера как изтървахте Станишев и Орешарски
303
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
този абдикира за втори мандат, защото знаеше че ще го бият като ***, сега ментор го дава Банов
302
11
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Плювнелиев докога ще ни го навират. Тоя беше толкова нелепо недоразумение като президент че Желю жабата можеше да му завиди за нескопосаността, ако беше жив.Сега защо по това време трябва тая храчка да ни я показват, че не зннам. Няма ли да я обършеме от историята ни, както комунягата Боко Тиквата си обърквашеэподметките в него. И после и Боко Тиквата на бунището, след пандемията
301
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щях да пиша нещо за Плевнелиев ама прочетох коментарите.
300
9
 
26
 
! Отговори
- преди 4 години
Това нещо дори не бива да се коментира!!!
299
10
 
23
 
! Отговори
123 преди 4 години
До о незаразумни юродиГрешка беше избора на този за президент. Дори майката на децата му се срамува от него.Колкото до Радев, той не парадира, той е военен.
298
27
 
12
 
! Отговори
Прав е г-н Плевнелие преди 4 години
Не само кремълската партия БСП и не-президента Радев са виновни, но в случая и всичките кремълске лакеи-русоробите...
297
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този да не си плаща като рекламодателите,че да го дават по телевизиите?Или е с обратна резба и му доставя удоволствие да го попържат по сайтовете:)
296
9
 
25
 
! Отговори
Тошо преди 4 години
КъФ Господин е тоа ве. Жив П...........Язък, че в историята ша го водат Президент, а не П.........