Борисов към Мангъров: Не ми е приятно да се разделяме по темата

Доктор Мангъров е изказал препоръки за борбата с COVID-19
8 апр 2020 13:46,
112
Борисов към Мангъров: Не ми е приятно да се разделяме по темата
Снимка: Правителствена пресслужба

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с началника на Детската клиника в Инфекциозна болница – София доцент д-р Атанас Мангъров, съобщават от правителствения пресцентър.

Още по темата
 

Премиерът Борисов благодари на доц. Мангъров за неговите предложения и препоръки, свързани с борбата с COVID-19. „Имам голямо уважение към теб и всеки, който е на подобна позиция и лекува хора, се ползва не само с одобрение и уважение. И не ми е приятно в публичното пространство да се разделяме по една или друга тема", заяви Бойко Борисов.

Макар че ние говорим за едно и също нещо, и ти го обясняваш по един начин, щабът по друг, но то е едно и също. Затова аз ти благодаря, че имаме възможност да ползваме всеки ум, за да намерим най-правилното решение“, подчерта още премиерът.

Министър-председателят беше категоричен, че правителството ще продължи да се вслушва във всяко експертно мнение, за да бъдат осигурени най-добрите и работещи мерки за защита на българските граждани и за справяне с последиците от коронавируса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде са им маските и ръкавиците. Я вижте как беше на срещата с Херо Мустафа!
70
3
 
1
 
! Отговори
Котки преди 4 години
До анализаторКазваш, че не си е променил мнението, защото е с морал? Господинът е доцент, за един учен е много важно да може да променя мнението си, така науката се развива, така има прогрес. Всеки учен трябва да е готов да се окаже в грешка защото почти сигурно Е в грешка. Ако игнорира фактите, резултатите и статистиката и си държи на неговото си заради единия "морал", тогава никакъв учен не е.
69
4
 
2
 
! Отговори
до предложение преди 4 години
И Аз си намерих работа като герб-*** и ето какво написах:Мангъров е една безотговорна драка като кремълския Коронавирус в Президентството...косури намират и акъл дават, ама друг да вади горещите кестени и да носи отговорността !Мангъров е една безотговорна мрака като кремълския Коронавирус в Президентството...косури намират и акъл дават, ама друг да вади горещите кестени и да носи отговорността !Очаквам добро възнаграждение!
68
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хайде и този се продаде, сега очакваме голямо мазнене и сваляне на звезди
67
2
 
2
 
! Отговори
Началника преди 4 години
Будаландци още дълго ще блеете подир Главния чобанин на РБ
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 63според теб излиза, че правителството едва ли не работи насила, ами нали всичките министри сами са искали постовете си заради големите облаги, дай-сега да ги съжаляваме
65
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко Борисов е като Йосиф Джугашвили (Сталин).Първо неутрализира д-р Мангъров, после: "Хайде сега, направете каквото той казва, тоест масови тестове за антитела, като се започне от Банско".Добре че у нас има мораториум върху смъртното наказание!
64
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След домашния арест за един, два и повече месеца, без разходки, спорт, чист въздух, имунитетът спада. При първото излизане можем да пипнем не корона, а всеки срещнат вирус. Скапахте и най-здравите хора!
63
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мангъров е една безотговорна драка като кремълския Коронавирус в Президентството...косури намират и акъл дават, ама друг да вади горещите кестени и да носи отговорността !
62
6
 
5
 
! Отговори
до предложение преди 4 години
Аз си намерих работа като герб-*** и ето какво написах:Мангъров е една безотговорна мрака като кремълския Коронавирус в Президентството...косури намират и акъл дават, ама друг да вади горещите кестени и да носи отговорността !Очаквам добро възнаграждение!
61
7
 
16
 
! Отговори
анализатор преди 4 години
*** Баце къв си сладур!Доцента обяви пред народа мнението си и не го е променил,защото е първо лекар сморал.обича народа си,не е *** на печатарите на зелените нефелни хартийки!Хората усетиха,че всичките в управлението сте наемници на световния капитал!Усещате,че времето на античовешкото и антидържавно театро свърша!За финал повреме на трибунала Баце ще седиш на подъдимата скамейка и ще плачеш за милост!
60
5
 
11
 
! Отговори
предложение преди 4 години
60 000 безработни в България могат да започнат работа кат герб-***. Заплащането е гарантирано. Пример - долупишещите специалисти.
59
5
 
11
 
! Отговори
Некъф преди 4 години
Боко има различно мнение по въпроса с вирусологията защото не му оттърва отговора на може би най вещото лице по този въпрос в страната!Типично за бойколандия!!!
58
15
 
18
 
! Отговори
АЗ СКОРПИОНА преди 4 години
До АнонименДа назначат Мангъров на мястото на Мутафчийски.Ако сте за гласувайте положително на коментара-------------------Много, ама много си болен - Мангърката да се скрие в миша дупка и да не се показва да се излага вече. Дааа, не си добре човек !!!!
57
0
 
4
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
Аз искам да си умра вкъщи и затова не излизам от леглото да не ме застигне вируса в тоалетната по време на хранене.
56
3
 
13
 
! Отговори
Де Гол преди 4 години
Гого ,много си прав, и аз мисля,че Мангъров ще го търсят.
55
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След "бума" на Гешев сега сума ти кандидати за кралската Корона се опитват да яхнат Вируса и Мангъров е един от тях !
54
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гербавите *** са живите-мъртви и скоро ще станат мъртвите-мъртви.
53
18
 
6
 
! Отговори
Не разделяй и владей преди 4 години
Бойко е диалогичен и гледа да решава проблеми, докато дъpтaтa свекърва само търчи като муха без глава и сее раздори във времена, изискващо пълно единство и мобилизация. Да каже з-богом на втория мандат! То и един му е премного.
52
7
 
21
 
! Отговори
до 53 от славянин преди 4 години
Аз вярвам много повече на Мангъров, отколкото на сзо, ти на какво основание и вярваш!? Аман от невежи и зомбирани плъхове като теб!