Борисов: Битката с коронавируса не е отминала, има и безотговорни

Днес е рекорд по починали в Европа - 30 000
Обновена: 6 май 2020 11:11 | 6 май 2020 11:05, Александър Попов
420
Борисов: Битката с коронавируса не е отминала, има и безотговорни
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов посети Црънча навръх Деня на храбростта и празника на Българската армия. Премиерът присъства на демонстрациите на военните там.

Той не пропусна да заяви, че продължава и битката с коронавируса и нищо не е отминало.

"Виждате, че пристигащи от чужбина носят коронавируса. Как ще тръгне туризмът тогава? Нищо не е отминало. Днес е рекорд на починалите в Европа - 30 000. Още нищо не сме разхлабили, което носи пари в бюджета. Всяко едно разхлабване на мерките е консултирано със специалистите. Ето, индивидуалните спортове - това ще помогне на хората да бъдат по-здрави", каза премиерът.

По отношение на завръщащите се от Нидерландия той заяви, че действията са им безотговорни, но държавата нняма как да не приеме своите съграждани.

"Извънредното положение ще бъде прекратено и заменено със закон. Ако продължим да сме дисциплинирани и да спазваме мерките, всичко ще е наред", каза още Борисов.

Той коментира и думите на президента Румен Радев, че се всява страх сред населението заради коронавируса.

"Значи това е към Путин, вижте, че всичките му министри са болни. Това е и към Меркел, Макрон, Европейската комисия и всички, които съобщават тези данни", добави премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


420
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
325
3
 
8
 
! Отговори
Хм преди 4 години
Като сте взели правилно решение да напуснете България,защо се юрнахте на сюрии да се прибирате?За месец 300 000.
324
3
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
безотговорните ще умрът !!! ... или може би не
323
6
 
20
 
! Отговори
NewOne преди 4 години
ББ непрекъснато изрича лъжа след лъжа. Нагло, без свян, с апломб.Тази вечер чух, че машиностроенето е с 30% от БВП.....може би Тодор Живков се е вселил в него.../по време на социалистическата индустриализация/За сведение - цялата индустрия /от мляко до оръжие/ е с дял 28% в БВП през 2019 г
322
4
 
22
 
! Отговори
noname преди 4 години
100 души на ден "инфектирани" и се връщат "мерките". Това каза ББорисов, вместо да разпореди на ресорните министри и пионки да спрат полетите от и до България. През извънредното положение полетите не спират, а се увеличават.На държавите с голям процент COVID19 не им пука дали има полети от и до България. Даже връщат 100% заразени в редовен полет...
321
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЛюбкаТИ И БЕЗ ТОВА СИ СИ ЛУДА, НО С ТОВА ГО ДОКАЗА
320
4
 
7
 
! Отговори
Бай Тодор преди 4 години
Айде и аз да си кажа мнението, нали сме гледали научно популярните филми, , аз гледах един, питона хвана своята жертва/забравих какво животно беше /. И оня по тв.то обяснява, как я хванал в своята хватка и никога няма да пусне, просто жертвата като си поеме малко въздух и издиша, питона стяга още повече...А...?
319
12
 
4
 
! Отговори
Bg izmet преди 4 години
ИМА ОПОЗИЦИЯ В БЬЛГАРИЯ...ЧАЛГАРА СЛАВИ ТРИФОНОВ ПОДКРЕПЯН ОТ АБВ
318
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много си ни е добре в чужбина. И някак си се радваме, че взехме правилното решение някога да напуснем. Не ни мислете чак толкова, не сме ви "брат'чеди ". За себе си помислете. А Родината няма как да ни я вземете....и не разчитаме на вашите данъци и осигуровки. Слава Богу.
317
6
 
23
 
! Отговори
Sata NATO преди 4 години
За настройването на едни българи срещу други българи, банкянският *** заслужава куршум в тиквата.
316
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато някой ви говори за ДИСЦИПЛИНА, това значи, че иска ФАШИЗЪМ. Дисциплина, наложена със сила, е точно това. В България епидемия НЯМА.
315
10
 
12
 
! Отговори
До 356 преди 4 години
Може да сте българи, ама не живеете в България. Не плащате осигуровки и данъци тук, а пенсиите на родителите ви ги плащаме ние, балъците, дето останахме. Колко брат'чеди се върнаха от странство и сега, без да са внесли стотинка за здравеопазване, сеят зараза и изискват БЕЗПЛАТНО лечение. То е лесно да получаваш евраците там, а като видиш дебелия - хоп, в БГ-то и да се правиш на български гражданин. Не може ,и ..я докрая , и душата в рая!
314
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма ли в България опозиция?Тия обвинения срещу български граждани просто изстреляни? От устата на премиер това звучи безумно!
313
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето го "разединителя на нацията ".Постоянно обвинява някой друг, че е такъв. Какво има той против българите в чужбина?Защо плюе и насъсква народа в България против българите в странство? Ние , които сме в чужбина по-малко българи ли сме? Ние много добре знаем какви сме. Защо на политиците в България все някой друг им пречи ? Вече дори и собствения им народ.Жалко за вас.
312
6
 
27
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 4 години
Най-големият "НЕАДЕКВАТНИК" в българският политически живот!!!!Това "НЕДОРАЗУМЕНИЕ" ДИРЕКТНО се "ГАВРИ" с достойнството на хората!!!!!Най-жалкото в цялата ситуация е,че всеки е силен на маса и пред компютъра!!!!Всеки се възмущава и изказва НЕГАТИВНОТО си мнение(което е нормално)!!!Ще ви призова да прочетете "В Механата" на ВЕЛИКИЯТ Христо Ботев.........и да осъзнаете след толкова години,колко АКТУАЛНО е............
311
9
 
18
 
! Отговори
30 000 са преди 4 години
30 000 са точно... умрелите от всички болести в Европа за последното денонощие...Никъде не е казал, че са 30 000 от коронавирус...
310
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съд.
309
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви 30 000 ? Защо не го питат журналистите от къде ги цитира тия данни??? Жертвите в цял свят са под 6000 , а в Европа под 2000 , за споменатия от него период ! Какви 30 000 си измисля и защо лъже и плаши хората ?
308
4
 
11
 
! Отговори
Татул преди 4 години
България няма как да откаже да си прибере хората. Но те трябва да се научат да спазват уважават законите и. Така, че лепнете им сега една здрава глоба. Пратете ги няколко месеца на обществено полезен труд или по скоро санитари в някоя морга за да могат да се превъзпитат малко.
307
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименГерб са съучастници на БСП те са от тяхното котило ,те са със сбъркан чип ,те нямат милост към собствения си народ и този ,който се опитва да го разграничи от неговата партия чийто член Борисов става съвсем млад е пълен лицемер ! Кой да ви вярва като виждаме с какви хора се е оградил а и с какво през тези 11 год. той е показал че има по-достойно и морално отношение към народа си. Нямат разлика и делата са му достатчно красноречиви. Първите години и аз му повярвах но до там !
306
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 344Да вярно е, че ти не си прогледнал 45 години на безчинстване , разграбване и унижаване на този народ.Истината боли, но това са ФАКТИТЕ.Винаги ще казваш на черното- бяло,защото така ти оттърва.Продъжавай да спиш дълбок сън!!!Цитираш Господ,но точно вие гонихте хората от църквите!!!