Мъж заплаши Фандъкова във Facebook – арестуваха го

Той се закани да я убие
Обновена: 17 май 2020 19:34 | 17 май 2020 15:50, Нели Христова
122
Мъж заплаши Фандъкова във Facebook – арестуваха го
Снимка: БГНЕС

Софиянец, плашил столичния кмет Йорданка Фандъкова с убийство във Facebook профила й, е бил задържан от полицията, съобщава "24 часа".

Заканите били отправени още през миналата седмица, вероятно и преди това, а след като било доказано кой стои зад профила във Facebook - мъжът е арестуван.

Ще се преценява дали и какво обвинение да му бъде повдигнато.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-лошия кмет от десет години насам. Унищожава София...
83
1
 
1
 
! Отговори
Питанка преди 3 години
И как точно прокуртурата ще докаже, че именно той е писал този коментар. Не знам да има такъв Tъп съдия да вземе решение само защото прокурора казва "Прочетохме заплахата във Фейсбук в профил, с неговото име". Това е почти като да се намери бележка на пътя, ня която пише "Фандъкова, кypBo долна, ще те убия ! От Бойко Борисов".
82
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горките те...ако не е Борисов ще е Фандъкова ...така са за ожалване....
81
1
 
1
 
! Отговори
Питанка преди 3 години
И как точно прокуртурата ще докаже, че именно той е писал този коментар. Не знам да има такъв *** съдия да вземе решение само защото прокурора казва "Прочетохме заплахата във Фейсбук в профил, с неговото име". Това е почти като да се намери бележка на пътя, ня която пише "Фандъкова, *** долна, ще те убия ! От Бойко Борисов".
80
1
 
0
 
! Отговори
Леле, притесних се! преди 3 години
Още един виц от по ново време:Един си пие бирата, на сянка под един от комините на Кремиковци и гледа един делтапланер криволичи ха- на ляво ха- на дясно и накрая се забил в комина!Работника с бирата възкликнал:Ха, к'ват ни държавата такива ни и терористите!"Та и с Фандъка: представяте ли си НЯКОЙ родолюбец да я нападне, нея или Тиквата или някой от ГРОБ?Всички ги мразят и на приказки сме велики, но до там!Робско, страхливо и подкупно племе и без идеали станахме напоследък!
79
1
 
3
 
! Отговори
Леле, притесних се! преди 3 години
По времето на соц-а имаше следния виц:"милиционер влита уплашено при началника си: другарю началник, засякохме предаване на "Свободна Европа" !Началникът: бързо пускайте някакъв заглушител! След малко шефът чува шум от улицата, излиза и вижда: един пиян седнал на тротоара и се провиква "Тук говори радио свободна европа". След секуна пак "Тук говори...." а милиционера върти едно кречетало и го заглушава!"Та тази работа с Фандъка-същата 80% от Софиянци ще празнуват ако умре,но никой не планира!
78
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не можем да сменим властта,Цветанов трябва да се върне в ГЕРБ и ГЕРБ да управляват,опозицията още не са взели властта и започна терора,не само заплахи за убийства срещу гербери,натиск,но са запалили и сарая на Доган,това е терор,не трябва да сменяме правителството в никакъв случай,ще настъпи ад,терор и убийства в страната!Хора,това не трябва да се допуска! Герберите пазят държавата и не могат да ти кажат какво точно се случва,защото ще ги убият, но те се опитват да спасят държавата
77
4
 
9
 
! Отговори
Мони преди 3 години
Герберските *** за активизирани и в този сайт. Не е само с ценцурата на коментарите във "Фрог." Хора, страшно става. Да живее Божков!
76
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не трябва да сменяме правителството в никакъв случай,ще настъпи ад,терор и убийства в страната!****************************************************************************Ko???????????
75
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не можем да сменим властта,Цветанов трябва да се върне в ГЕРБ и ГЕРБ да управлява,още не са взели властта и започна терора,не само заплахи за убийства срещу гербери,натиск,но са запалили и сарая на Доган,това е терор,не трябва да сменяме правителството в никакъв случай,ще настъпи ад,терор и убийства в страната!Хора,това не трябва да се допуска!
74
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фандъка е много зле, един човек не познавам който да я харесва.
73
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къв е тоя *** да заплашва легитимно избран кмет - сигурно някой бетонно червенотиквеновче
72
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не на насилието,не искаме такова управление,още не са дошли във властта и заплашват хората със смърт,тогава по-добре е ГЕРБ да си продължат да управляват и да няма избори,а Цветанов да се върне в партията!
71
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Терора започна, още преди да се е сменила властта,вече няколко човека от ГЕРБ са заплашени с убийство,а други са притискани!Не искаме такава власт,на мрачна диктатура и тероризиране на населението със заплахи за убийства,натиск,терор!
70
3
 
11
 
! Отговори
Пижо преди 3 години
Наистина ми е любопитно какво обвинение ще повдигнат. Защото от писане по Фейсбук до реално намерение и действие, разликата е като от ГЕРБ до народа. На всеки му се е случвало поне веднъж да каже гневно: "Млъкни, бе, щ'т убия", "А, направи това и ще те убия", или нещо подобно. Ако арестуваха за всяка "ще те убия", нямаше да има човек извън затвора. Очевидно този е писал доста други неща за кметицата, за далаверите й, за мафията около нея. У нас се арестува за политически коментари!
69
3
 
10
 
! Отговори
Стефан Христов преди 3 години
Е, как стана тъй - нали държавата / правителството и т.н. не следят, не контролират социалните мрежи, не нарушават свободата на словото и правата на човека?Не одобрявам никакви заплахи никъде, ама как стана това?!...
68
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ФАНДЪЧЕПодушихте се?Съчувствам !
67
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ами защо са го арестували, той просто я е уведомил за намеренията си, за да е подготвена, като го пуснат пак може да си я утрепе:)))
66
6
 
5
 
! Отговори
Алов преди 3 години
Тролове_ внимавайте кои шитете за Фънди и цар Тиква,че и вас Ви чакат такива мерки
65
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами прави са да го арестуват, ако искаш да убиваш някой убиваш го без да го заплашваш Освен, ако не искаш да изпитва страх преди да умре! Това обаче е не хуманно, по хуманно е да го убиеш без да окачва. хахаха Тоя се е мислел за хакер, като е бил сигурен, че няма да го открият. А и защо ще я заплашваш тази, тя е без друго скоро пак ще се гътне от рак