Борисов огорчен: Наричат ни хунта, диктатори, а се леят компромати за нас

Радев ме следи с дрон, заяви премиерът
Обновена: 17 юни 2020 18:06 | 17 юни 2020 17:38, Камелия Цветанова
1177
Борисов огорчен: Наричат ни хунта, диктатори, а се леят компромати за нас
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов се зарече, че никой няма да го спре да приключи преговорите на влизането на България в чакалнята на Еврозоната.

Според него атаките срещу него в последните седмици са именно заради това, защото ако сме в банковия съюз „никой няма да изнася куфарчета навън“.

Целта еда ни смачкат психически, а след това ще ни положат и физически. Да, притеснен съм, защото когато спя съм беззащитен. Ще си направя много изводи сега и как ще спя. Човек има своето лично пространство, как така ще ме снимат, докато спя“, скочи той, след като се появиха негова снимка от спалнята му.

„Извадихме  България от една орбита и я пратимхе директно с новите самолети в истинската евоатлантическа общност и от тогава се роди омразата към нас - много якра и много силна“, отсече той.

Борисов е убеден, че именно заради успехите на властта, тя е подложена на атаки.

„България се справи единствена си миграционната криза, запазихме българите, Бългаия от това което се случи в целия ЕС. Продължаваме да поучаваме писма от мои колеги как се справихме с коронавируса. Имах разговор с председателя на Европейския съвет  България да получи може  би най-много пари в следващите месеци, още не е сигурно, но и днес заявихме, че като на бедните и изостанали през годините ни трябват парите за кохезията, за  конкурентоспособност, за зелената сделка“, изброи той успехите си.

Като плюсове на правителството на ГЕРБ Борисов отбеляза и енергийните и инфаструктурните проекти.

„И какво получаваме – компромати, манипулации и аз всеки ден предупреждавах за това. В учебниците на КГБ е записано, че когато създадеш един компромат или два, трябва да е такъв, че да отвратиш този, който го гледа за себе си. Да ме снимат в спалнята, защото това показва, че всичко е нагласено и то е правено преди около една година. То оставаше само да има и едно малко момче до мене и щя да се хвърля тука“, направо коментира премиерът.

„Нали сме демокрация, има избори, колко избори спечели ГЕРБ – всичките, не избори не могат да ни бият, това което правим е за 100 години напред. Заради това режат, монтират, правят, струват има цели звукозаписни студия. От едно мое изказване се подрежда, правят, струват. Тук са хората, които 20 години са с мен, те да кажат дали са ме видели да пия,  пък камо ли да завалям. Негодници такива“, ядоса се Борисов.

"20-30 години в спалнята ми нищо не е променяно. Може да са били там и преди. Ако искаш да държиш нещо има каса. Как звучи, злато, евра, ужас, отвратително. В КГБ казват да подбереш истини. Нали съм най-пазен, защо ми е пистолет до главата", допълни той.

Според него президентът Румен Радев също атакува властта.

„Каза – ще дойде свирепо правителство, значи той се готви да ни прави лоши неща, на избори не могат да ни бият. Държавният глава, който трябва да е обединител на нацията и той беше уличен и за ад не е само той в калта, дай да ме вкарат и мен в карта“, каза той.

Борисов заяви, че атаките срещу ГЕРБ идват на първо място от Радев, следват БСП, ДСБ, Слави Трифонов.

Борисов отсече, че Радев го следи с дрон.

„Кара го много пъти и пред вратата ми чак. Като кажа на НСО и те казват на неговата охрана, че съм се възмутил и тогава вече го сваля. Единственото, което са ме уведомили от НСО е, че от Китай са му подарили дрон“, отсече премиерът.

„Наричат ни хунта, диктатори, а се леят от сутрин до вечер компромати за нас, ние сме жертви, не инициатори, за кой друг излезе, чия друга спалня излезе, даже не знам защо ме снимат завит, да ме снимат гол, аз спя гол, сравняваха ме като бях главен секрета на МВР с Чък Норис“, коментира още той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
887
1
 
12
 
! Отговори
До 945 преди 3 години
Искаш президента да ни обединява с хунтата ГЕРБ ли?Не си познал.
886
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако ще и хан Аспарух да обвиниш за простотията си и издънките,шанс за теб вече няма.Българския народ е търпелив,но вече му дойдохте до гуша.Пътници сте.
885
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 946 Стига с тази мантра за "обединителя ". Да си затваря Радев очите пред безчинствата на Борисов ли ?
884
9
 
4
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До ЧОВЕК 981 ! Умно ли си ти човече? Не разбра ли вече? Произхода се знае вече ! БСП е наследницата на БКП : Тя е БОЛШЕВИШКАТА ХУНТА ! Сега разбра ли вече дребно глупаво човече! Партията ГЕРБ, е партия на дясномислещите, разбери човече !!!
883
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 934 Ти мислиш ли ,че Борисов и компания имат капацитет да напишат един свестен закон ?Кое нормално правителство сутринта ще пише едно , вечерта ще приема друго Или корупция , или некадърност Ако мине номерът
882
3
 
18
 
! Отговори
ПРЕЗИДЕНТЪТ преди 3 години
Никой не може да дискредитира правителството освен самото то.
881
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Президентът трябва да е обединител на нацията ... " обаче нашият не е.Защото: той е агент на БСП. А пък на БСП са им наредили от Москва "Да махате този Б.Б. че не слуша!"Clear and simple. Чисто и просто.
880
2
 
9
 
! Отговори
ПРАСЧО преди 3 години
ГОЛЕМ *** СТАНАХ ЕЙ....АМА ШИШИ Е ПО-ГОЛЕМ
879
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев те следи с дрон?По-голяма глупост от теб досега не съм чул.Абе направо си кажи,че Радев те следи с изтребител.По-ще ти повярвам.Сигурно Радев ти влиза и в спалнята.Ха,ха,ха,смешкоооооо.
878
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МАЧКАЙ БОКО И ДА НЕ ТИ ПУКА ОТ ............. ТЕ СЕ ЗНАЯТ-----------------------------МАЧКАМ ....КРАСОТИ.....ИЗ РАЗНИ КЪЩИ В БАРЦАЗДРАВО МАЧКАМ.....ПАЧКИ СЪЩО МАЧКАМ
877
2
 
13
 
! Отговори
учуден преди 3 години
Яяяя,агитката на герп се яви под строй.....Давайте,дрогаре,защитавайте вожда,че без филии с мас не съ живей!
876
10
 
5
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
МАЧКАЙ БОКО И ДА НЕ ТИ ПУКА ОТ ............. ТЕ СЕ ЗНАЯТ
875
11
 
4
 
! Отговори
защо се чудите преди 3 години
Радев е кремльовски *** и нищо кремльовско не му е чуждо...
874
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С какви средства иска Кремъл да постигне свалянето на Борисов от власт:- с средствата на шпионажа, шантажа, рекета и открити заплахи- с помоща на сектата "русовилско братство" на шпионина Малинов , паравоенната организация на Костя Копейкин, Зайчарника на Радев и проазиатския електорат на БКП/бсп.С чии средства иска Кремъл да свали Борисов:- с средствата на Божков, които са откраднати от Българския НародБог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !
873
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво учебници на КГБ, нали тоя беше прочел само Винету и се гордееше с това?Между другото пише ли в тези учебници как да спиш гол с пистолет на шкафчето?
872
3
 
15
 
! Отговори
Мутрич преди 3 години
За нищо не ставаш,бе толупчик!Защо допусна само олигарсите да създават работни места и сега,като ги подгони,хиляди останаха без работа.Да беше създал промишленост,та да има къде да се работи.А сега,без работа хората съжаляват за божковци.Не всеки може да купи 10% от акциите на Дънди,като щерка ти.
871
2
 
16
 
! Отговори
ЦИРК ГЕРБ преди 3 години
КУПЕТЕ СИ БИЛЕТСАМО ДНЕС : ПОСТАНОВКАТА - "АЛО ВАНЪО , ДРОН МЕ ГОНИ"
870
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ББ каза ,че това снимки от спалнята му. Може да ги направи само много близък човек. Ами може той да си ги е поръчал и сега да ги пуска,та да се изкара голям страдалец за отвличане на вниманието от делаверите му. Демек той горкия честен и работлив пък всички му пречат и провалят България. Ко не е той загиваме.
869
2
 
8
 
! Отговори
КРЕМЪЛ преди 3 години
КОЙ Е ТОЯ БОРИСОВТВА ДА НЕ Е ПОРТИЕРА.....НА ВИЛАТА НА ПУТИН
868
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев ме следи с дронНЕКЪВ НИКОЙ СТРАДА ОТ МАНИЯ ЗА ПРЕСЛЕДВАНЕКОЛКОТО Е ПО НЕЗНАЧИТЕЛЕН ЕДИН ХУМАНОИД ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ГО ИЗБИВА НА НАРЦИСИЗЪМЯСНО ЛИ Е ***