Скандалът с Борисов може да доведе до повече хора, които не гласуват

Според депутата Кръстина Таскова има по-съществени проблеми
18 юни 2020 22:15, Нели Христова
92

Започна разследване на снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов в резиденция "Секвоя". Според министър-председателя фотографиите са компромат, а авторът им иска дестабилизация на правителството. Каква е целта на компроматната война?

"Още по-обезверени българи, които няма да гласуват - това ще е резултатът. Хората усещат, че политиката в България достигна дъното. В момента те имат много по-съществени проблеми - доходите, здравеопазването, образование", каза пред Bulgaria ON AIR депутатът от "Воля" Кръстина Таскова.

Според нея в момента се измества дневният ред на обществото.

"Според нас беше грешка, че не се създаде икономически щаб. Няма такава статистика колко фирми останаха без доходи", коментира Таскова.

Тя добави, че мярката 80/20 е била предложена от "Воля". "Ако имахме икономически щаб, щеше да има анализ, който да дава данни какви са последиците върху бизнеса и да е ясно кои фирми успяха да продължат дейността си. Върху 0 приходи, колкото и да е ДДС-то, не може да го усети бизнесът", смята депутатът от "Воля".

По думите на Таскова мярката за 9% ДДС няма да е работеща. Тя подчерта, че "Воля" започва национална кампания за цените на лекарствата в цялата страна, която акцентира върху безплатните медикаменти за децата и пенсионерите.

"За нас чрез намаляване на ДДС не се постига ефектът крайният потребител да има по-ниски цени. България е на последно място в Европа като процент от БВП, който отделя по разходи за здравеопазване. Или хората не желаят безплатни лекарства и са гласували за народни представители, които не правят такива промени, или ги желаят и ще поискат това от техните избраници", отбеляза Таскова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Адиос тиквеночо
40
9
 
7
 
! Отговори
V преди 3 години
То пък един скандал. Снимките са фотошоп. Само записа е истински. *** ко очакваш от тиквата. В живота не е такъв къвто се прави пред мисирките. Нагъл дебелогъз *** .
39
0
 
12
 
! Отговори
ха-ха преди 3 години
До Киро /гербераста/ #30-Кире ,за тези години трябваше да научиш поне колко е разстоянието София-Пловдив.Май наистина в бандата "Геп" няма нито един грамотен човек.Ама нито един.Само невежи и оглупели тиквеници.
38
0
 
10
 
! Отговори
Бубун преди 3 години
Мацуната ми харесва как се криви и гърчи. Пуканки и кола моля.
37
0
 
12
 
! Отговори
Stoyanov преди 3 години
До КироКИРО ! Ти по тошово време още не си бил роден бе, не коментирай неща дето не разбираш. Сучи си млякото.
36
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки майстор си намира майстора.Нар. поговорка
35
0
 
21
 
! Отговори
Няма такава държава преди 3 години
Видяхме как изглежда портфейла на дон Тиквуньос.Представете си как изглеждат авоарите на този арогантен и нагъл диктатор.Цялата Хунта ГЕП се е вдигнала на барикадата ,защото знае че заедно с дон Тиквуньос си отиват и те.А хунтаджиите са хора научени само да лапат от нашия джоб.Пълни некадърници и неграмотници следващи плътно Тиквуньос ,без който са пълна нула.
34
1
 
15
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Сапунката на ГЕРБЕРпродукшънсс много ме...кефи;спрях да гледам...босффорските.
33
0
 
13
 
! Отговори
Печената тиква преди 3 години
Господин управителят, като подписа книжата, отряза едно парченце от тиквата и любезно го предложи на своя архивар: Заповядайте, господин Душко, да видите каква чудесна тиква! Само малко е прегоряла, но няма нищо. Ще извинявате. А, благодаря, благодаря, господин управителю! отговори сконфузено архиварят, аз таквоз тикви не обичам. Как тъй? Вие сте от село, моля ви се, а да не обичате тиква!На Душко му ставаше неприятно, когато му напомняха, волно или неволно, че е от село. Елин Пелин
32
1
 
11
 
! Отговори
Край преди 3 години
Опасявам се ББ го клатят чужди специални служби в полза на едно Дебело момче.Колкото по-слаб става Боросов толкова повече ще е в прегръдката на Дебелян.Та не знам дали е много за радост.
31
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-добре не плащайте никакви данъци на Боко Тиквата, защото нали виждате къде отиват парите ви? В нощното шкафче.
30
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквито и компромати да изкарватеПак ще гладувам против БСП хахаха
29
13
 
4
 
! Отговори
Киро преди 3 години
Къде не е мръднала магистралата на Тато, 100 км до Пловдив са правени 5 пъти по мое време само, а съм на 33 год. Стига бисери.
28
1
 
12
 
! Отговори
Край преди 3 години
Нямам търпение да махнем Борисов ... Ако сме намерили по- добър от него!!!
27
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
много пpocт народ, многоооо, в уикипедия им пише на български за престъпното минало на Борисов, за докладите на американските консули у нас как описват борисов като кръстника на подземния свят в българия, но българина чака някой да го снима с парите и златото и наглото държане за да престане да гласува за него. Дe6ил е всъщност ласкаво определение
26
0
 
22
 
! Отговори
Лора преди 3 години
Поверието гласи,че не е на хубаво да се снима спящ човек,ама то се оказва друго,че Бойко Борисов не е крал,само докато е спял!
25
12
 
6
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Абе кой нормален човек ще държи 1млн. евро в нощното си шкафче отворено.Как кой? - Борисов си казал я да си спретна едно компроматче и сложил в чекмежедо парите и пищова за колорит!
24
0
 
15
 
! Отговори
Майтап преди 3 години
Тиквата на курбан.
23
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Абе кой нормален човек ще държи 1млн. евро в нощното си шкафче отворено."Ти защо мислиш, че този е нормален човек?
22
0
 
22
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 3 години
Какво още трябва да се случи ,че тулупа Барба Ганьос Банкянски да влезе зад решетките?За никого в тази държава не е тайна ,че държавата ни се управлява от престъпник.При това престъпник-рецидивист.Шофьора на бай Тошо просто се подиграва с нашето правосъдие вече 11г.