Ген. Румен Ралчев: Снимките са заплаха за Борисов

Възможно е да са дело на съпартиец
Обновена: 19 юни 2020 09:57 | 19 юни 2020 09:57,
171

След записа и публикуваните снимки, за които се предполага, че са от спалнята на премиера Бойко Борисов, се появиха много сериозни въпроси. Застрашена ли е сигурността на министър-председателя и кой е виновен за компроматите? Бившият служител на НСО и Велик приор на Ордена на Рицарите тамплиери - ген.-майор Румен Ралчев, каза за "България сутрин", че фотографиите са заплаха за сигурността на Борисов.
Още по темата

"Разделението в една резиденция на помещенията, включително и на министър-председател, е свързано основно с три сектора. Сектор за обслужващия персонал, сектор, в който министър-председателят посреща гости, и личното пространство - секторът, в който той си почива. Въпрос на личен избор от страна на министър-председателя е кой може да влиза в този сектор. Най-вероятно от охраната би могъл да бъде само началникът. В тази група може да се включи, но не като последна инстанция, камериерка, която чисти, и хора, които той допусне там", обясни той за Bulgaria ON AIR.

По думите на ген.-майор Ралчев може да става въпрос за папарашка снимка, която "негов познат, съпартиец, близък е направил".

Той отбеляза, че по време на пандемията "престрелките" между Министерския съвет и президентството са затихнали.

"Напрежението, свързано с преминаването през тази криза, вече се отразява и отпушва нова агресивност в техните взаимоотношения", посочи гостът в студиото.

"Това дали спи с пистолет или не - една романтика от Джеймс Бонд. Трябва един много обстоен анализ на случката и да се види къде е тази пробойна", посочи още ген. Ралчев относно публикуваните снимки на Борисов.

"С оглед на неговия нрав, той неглижира някои от правилата, на които е задължен да се подчинява. Примерно, няма право сам да се вози", добави бившият служител на НСО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
0
 
! Отговори
Козяк преди 3 години
Анонимен 128. Време е да ни поведеш, под твойто знаме! Ама знаеш ли какво точно искаш? То е много лесно да се приказват и пишат паяшкм работи, ама прбвай в селската кръчма ...
130
1
 
4
 
! Отговори
жените шпиони преди 3 години
Най опасни са жените , които обслужват властта. На пръстена - шпионска камера.
129
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само преди няколко дни заловиха полковник от НСО, организатор на поръчкови убийства. Според вас Радев като началник на тази служба дали не е замесен в последните събития и постановки? Все още 800 000 евро от убийството не са намерени, дали пък пачките в шкафчето на ББ не са същите пари поставени там за снимчица.
128
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"романтика от Джеймс Бонд." мдаа.Прав е генералът, ми да стегне малко нашБойче, че явно е много ценен кадър за Баш ШЕФА. Не бихме искали да се изгуби някъде,, че Господ наш търси най-дълго именно черното, изгубено агънце:))). БОГ да пази България!АминЯ!!!!
127
2
 
9
 
! Отговори
kwo kajsh преди 3 години
Бившият служител на НСО и "'Велик приор на Ордена на Рицарите тамплиери"" ох ще падна от смях ве4е с тези слугин4ета на САТАНАТ...
126
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато една млада жена лъсна дибидюс, всички моралистчета журналистчета ревнаха в хор как не е морално и колко е ужасно. Когато извадиха подобен компромат за премиера - само злорадство. Лицемерни журналистчета, кога ще започнете да задавате смислени въпроси, като "защо премиерът никъде не е в общ план с "чекмедженцето"? Запикът е елементарно менте. Снимките са елементарно менте. За съжаление и журналистите ни са елементарно менте.
125
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истината е такава - олигарсите и убийците,крадците не искат да бъдат осъдени за престъпленията си и затова правят всичко възможно да съборят ГЕРБ от властта!Ако трябва и челна стойка ще направят,хиляда компромата или номера ще извадят,само за да свалят ГЕРБ и не бъдат осъдени за кражбите и убийствата си!Това е.Който е на страната на държавността и законния ред,ще застане зад ГЕРБ!
124
5
 
9
 
! Отговори
Мильо преди 3 години
Е ами тоя Борисов само ще го плашат ли , няма ли да го трепят?
123
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбрахте ли колко са нагли,че ако падне ГЕРБ,ще дойдат бандити,убийци и грабители на България?Тогава няма да разследват,а директно ще убиват хората в България!А снимките срещу Бойко,са удар срещу държавата!
122
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо никъде Борисов не е в един кадър с въпросното чекмедженце? Защото компроматът е менте.
121
2
 
9
 
! Отговори
Значи преди 3 години
Борисов de facto си призна, че няма 6-5 - всичко е вярно и точно, защото "президентът го следи с дрон", "има пробив в НСО" и т.н. И следователно какво?Кой е мафията, след като чутото и видяното е вярно и точно?! Оказва се, че мафията е опозиция на мафията, т.е. има вътрешно мафиотски бой за кокъла.
120
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЗлатото е тежко, но едно нормално кюлче като тия по филмите тежи около 5 кила. Кюлчетата в чекмеджетата изглеждат десетки пъти по малки (примерно 10 на 5-6 см.), така че не би трябвало да са достатъчно тежки, за да ограничават свободното движение на чекмеджето в релсите. В стените на чекмеджето се отразяват отблясъците на златото, има отражения на пликовете и пачките, които изглеждат доста истински. По принцип, при подобна фалшификация най-трудното е да се направи отражението.
119
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 113--------------------------------Не забравяй Куйович.
118
2
 
4
 
! Отговори
САВЕЦКА USA преди 3 години
До Анонимен..........ШО *** НЕМА ГРАНАТОМЕТА ТВА НЕ Е БОРИСОФ.....И ......СПИ БЕЗ ФУРАЖКА !.....
117
3
 
26
 
! Отговори
ВЪПРОС: преди 3 години
КЪМ ЗАЩИТНИЦИТЕ НА БОКО: ЗАЩО РЕВЕ, А НЕ ПОИСКА ПРОВЕРКА НА АВТЕНТИЧНОСТТА В ЧУЖБИНА? М?АКО Е ЧИСТ, НЯМА ДА ИМА ПРИТЕСНЕНИЯ.АМА НЕ Е!
116
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АЗ СЕ ЧУДЯ КОЙ МОЖЕ ДА Е. РУСИЯ НЕ Е- ТОЙ Й СТРОИ ПОТОЦИТЕ, СЕГА И БЕЛЕНЕ ПОЧВА.МОЖЕ ДА Е Ц. ВАСИЛЕВ - ДОСТА ВЪЗМОЖНОСТИ ИМА С ТИЯ 5 МЛДР.МОЖЕ ЦЕЦО ДА СИ ОТМЪЩАВА.МОЖЕ И БОЖКОВ.
115
1
 
1
 
! Отговори
САВЕЦКА USA преди 3 години
........*** ЦЕПИ КАРТИТЕ И ШЕ ВИДИШ ЖОКЕР *** БАНКЯ !.....
114
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Снимките са яки само се прекалили с златото , златото е тежко и като го поставиш в шкаф които се движи напред назад се подчинява на физичните закони.Просто е трябвало да отворят и затворят шкафа няколко пъти но не са го направили.Иначе в всяко останало отношение са перфектни.
113
2
 
9
 
! Отговори
ха-ха преди 3 години
До BaT Petko #112-Да не би баба ти да е онази кърджалийска п..ка заспала Цвета ,или някоя друга мисирка?Признай си тиквунделе ,и ще ти олекне.
112
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
няма кой да го накаже тоя, не си мислете че нещо ще стане. овцете само знаят жално да блеят докато ги стрижат / крадат. за друго мозък нямат. случи на матрял, Лойко - еваларка - такова крадене не е имало никога в историята - надмина всички и всичко!