Ген. Румен Ралчев: Снимките са заплаха за Борисов

Възможно е да са дело на съпартиец
Обновена: 19 юни 2020 09:57 | 19 юни 2020 09:57,
171

След записа и публикуваните снимки, за които се предполага, че са от спалнята на премиера Бойко Борисов, се появиха много сериозни въпроси. Застрашена ли е сигурността на министър-председателя и кой е виновен за компроматите? Бившият служител на НСО и Велик приор на Ордена на Рицарите тамплиери - ген.-майор Румен Ралчев, каза за "България сутрин", че фотографиите са заплаха за сигурността на Борисов.
Още по темата

"Разделението в една резиденция на помещенията, включително и на министър-председател, е свързано основно с три сектора. Сектор за обслужващия персонал, сектор, в който министър-председателят посреща гости, и личното пространство - секторът, в който той си почива. Въпрос на личен избор от страна на министър-председателя е кой може да влиза в този сектор. Най-вероятно от охраната би могъл да бъде само началникът. В тази група може да се включи, но не като последна инстанция, камериерка, която чисти, и хора, които той допусне там", обясни той за Bulgaria ON AIR.

По думите на ген.-майор Ралчев може да става въпрос за папарашка снимка, която "негов познат, съпартиец, близък е направил".

Той отбеляза, че по време на пандемията "престрелките" между Министерския съвет и президентството са затихнали.

"Напрежението, свързано с преминаването през тази криза, вече се отразява и отпушва нова агресивност в техните взаимоотношения", посочи гостът в студиото.

"Това дали спи с пистолет или не - една романтика от Джеймс Бонд. Трябва един много обстоен анализ на случката и да се види къде е тази пробойна", посочи още ген. Ралчев относно публикуваните снимки на Борисов.

"С оглед на неговия нрав, той неглижира някои от правилата, на които е задължен да се подчинява. Примерно, няма право сам да се вози", добави бившият служител на НСО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наскоро една банка издирваше пътник от някакъв влак чийто багаж от златни кюлчета бил забравен в купе,но нямаше други съобщение срещу какви документи ще предаде съкровището от кюлчета и за каква награда в копюри валута.
90
4
 
24
 
! Отговори
Бръчков преди 3 години
Защо журналята говорят само за спящият толуп ?! А за еврата никой нищо ... Каскета сигурно гони клошари !
89
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 88Продавам дрон...изпрати ми чекмеджето по Instagram ти го напълня с евро и злато, а ако искаш може и с рубли !
88
2
 
21
 
! Отговори
Леле преди 3 години
Каква романтика, какви три лева нацяло, бе! Я си представете как Макрон или Меркел спят с пистолет на нощния си шкаф! (Защото за пистолета той не отрече!) WTF !!!
87
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 87Борисов също е роден в страната на Андрешковците.
86
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце си я кара през просото. Как иска правова държава след като той самия постоянно гази лука?
85
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой да знае къде продават такива дронове,които пълнят чекмеджетата с пачки евра и кюлчета злато.Поне десет ще си купя.
84
4
 
22
 
! Отговори
До 86 преди 3 години
Така е Севде Шехерезадова, всички сме корумпирани само нашето Слънце е чист .....
83
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Андрешковци, вижте си в нощните шкафчета, дали не сте сложили бели парчета, парите от наемателите си на които не сте платили данък, парите за наема който давате на ръка на хазяйна си, кеш парите за майстора който ви монтира климатика, който ще ви оправи колата,....!Всички сте съучастници....и затова не можете да се отървете от корупцията.
82
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе всички казионни журналисти,пърдон ***,както и дежурните "видни" политолози и всякакъв род експерти гледам доста настървено се мъчат да хигиенизират оклепаните задни части на БайХ...Дронове,бръмбари,компромати,тоя бил,оня бил...Истинският въпрос е що дирят няколко милиона евра и няколко колограма злато в спалнята на премиера Борисов.
81
3
 
22
 
! Отговори
До 81 teo преди 3 години
Спокойно бе Биков, вече всички знаят, че пачките в чекмеджето ги сложи дронът на Радев. Не св притеснявай, всичко ще се оправи.
80
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя не се ли снимаше с тенекиени мечове от магазините за китайски сувенири? Бил някакъв тамплиер... ***!
79
12
 
6
 
! Отговори
teo преди 3 години
Крайно време е НСО да се освободи от такава ЧЕРВЕНА ПРЕЗИДЕНЦИЯ, А ДА СЕ ПРЕДАДЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ! ПРЕЗИДЕНТА да даде обяснения за действията на НСО, а не да използва НСО за жена си, за покупки от бутиковите магазини !!! Парламента да определя кой да се охранява, а не рУмен рАдев !!!
78
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Експертите изключват участие на "съпартийка" , а единствено на съпартиец?! И като го погледнеш на снимката...абе като избърдучен си нанка... вашето Боце...
77
0
 
15
 
! Отговори
До Шехерезада преди 3 години
Севде, не се сърди. Обещаваме да не коментираме повече снимките. Поздрави на Баце и му кажи, че го обичаме и пак ше гласуваме за него.
76
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ама до шкафчето 21 годишно уиски?
75
1
 
10
 
! Отговори
Kрай преди 3 години
Айде и рицаря генерал академик Ралчев се произнесе
74
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сашо Диков в парламента и среща Тиквата в кулоарите и го пита точно когато се разбра за къщата в Барселона- Г-н Борисов, с риск да изям няколко шамара, но току що излезе информация, че сте купил на любовницата си в Барселона къща за 3 милиона евро???Сашо допълва: Той се спря, журналистите замръзнаха..всичко замръзна , а трябваше и да видите как му се промени физиономоята и каза:- Който я намери тази къща му я подарявам!Това от интервюто на Крум Савов със Сашо Диков от оня ден в 7/8 тв.
73
1
 
10
 
! Отговори
един преди 3 години
Баце събира паре да си плати борча към Куйович,който му праща телеграми.Баце знае много добре коя дама го е снимала,ама се прави на ударен.
72
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 64Корупцията не започва от 1 милион, тя може да започне и 20 лева, а може и с две заплати на любовницата + апартаментче...държавно !