Херо Мустафа изпълнява песен на Графа, Любо Киров и Орлин Павлов

Тя е придружена от две свои колежки
22 юни 2020 16:30, Нели Христова
161
Херо Мустафа изпълнява песен на Графа, Любо Киров и Орлин Павлов

Американският посланик Херо Мустафа записа с две свои колежки и сънароднички от американското посолство музикален клип на песента на Графа, Любо Киров и Орлин Павлов "Приятели завинаги".

"Предизвикателството започва! Посланик Мустафа и нейната дипломатическа група изпълняват любима българска песен и предизвикват трима български певци да отговорят. Кой е предизвикан? Коя е песента? Ще бъде ли прието предизвикателството? Разберете в нашето видео!", пишат от американското посолство в страницата си във Фейсбук.

Посланието на видеото с Херо Мустава е "Заедно за българската музика".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
5
 
5
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Нас Червеното знаме роди ни,нас не ще ни уплаши смъртта:):):):)Ние сме на всеки километър оттук до края на света:):):):)Пада другаря:):):):):)Нема такъв майтап:):):):):)
53
5
 
6
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Аз пък чакам някой да изпее"Ние сме на всеки километър":):):):)
52
0
 
11
 
! Отговори
А дали? преди 3 години
Сега чакам Ангелкова да запее ,, И замириса на море" Ама май мирише на нещо друго на нашето Черноморие, ама те чужденците откъде да знаят. Тия трите ко.ко.ни задължително да ги покани на Слънчака.
51
0
 
7
 
! Отговори
Приятел преди 3 години
ГЛЕДАЙТЕ И КЛИПА НА АНГЕЛКОВА "ТУРИЗЪМ" В ТУБАТА!МНОГО ПО-КВАЛИТЕТЕН Е ОТ ТАЗИ ТЪЪПА КРАВАРСКА БОЗА!В АНЦУЗИ ,ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ!
50
1
 
12
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 3 години
Абе бай Дончо-Тръмпа трябва си я прибере тая бе! Тя е прихванала от Бойчо, дето я целува толкоз, некой бацил и ептен е загазила.Да си я взима, да си я лекува дорде и друго още не е хванала...
49
1
 
7
 
! Отговори
Само отбелязвам преди 3 години
Тия двете за чорапогащник не са ли чували, хем дипломатки. Само русата знае как се слага.
48
2
 
10
 
! Отговори
Офф ,да се омитат преди 3 години
Гледах клипа на трите дърти крави!Още повръщам!
47
1
 
6
 
! Отговори
Лично мнение преди 3 години
И с каква цел го правят тоя клип? Нали няма да участват и те в журито Гласът на България? Графа от тия има най-хубави песни и балади. На живо гласът му обаче доста се различава от записите. На концерт е звучал и доста фалшиво.Тоя Любо е много надменен. Изостави група ,,Те " и единствените 2 песни , които са му хитове, беше като пя с тая група. Едната е ,, Аз съм различен" , Другата ,, Има ли цветя до тебе".Другите му песни не стават. Орлин пък с крадената песен Лорейн ин дъ рейн" на Стиви Уондър
46
1
 
10
 
! Отговори
ХХХ преди 3 години
Голямо гаврене си правят тия хАмериканци .
45
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гръм и мълнии, в момента, в който погледнах снимката инстинктивно започнах да търся къде да се скрия от тези чупакабри. Ще трябва да отворя от неразредената 80 градусова за да залича спомена от гледката. Добре, че не пуснах видеото, че щяха да отидат две шишета.
44
1
 
7
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 3 години
Тези тримата сбърканяци Владко ,Любка и Орльо нито пеят ,нито са приятели.Обикновени обратеняци са.А оня дето се прави на граф ,повече прилича на гарафа.Липсва само графиня Еужения Минчефф ,от трамвайното депо.Аман от некадърници с благороднически мераци."Тримата юна/***" на Доньо Донев са.А на снимката -"Трите прасенца" на дедо Дончо Тръмпестия.
43
3
 
17
 
! Отговори
ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ преди 3 години
Всеки ден ли ще четем, каква глупаст е извършила Мустафата? Yankee go Home! Хайде къш у Кравария, че ще отворим шамарената фабрика...
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато не ми изпълни рап-парче на Мишо Шамара, не я признавам.
41
3
 
8
 
! Отговори
уточнение преди 3 години
Вече ми се повръща от краварската наглост и подигравки.След като дон Барба Ганьос плати от нашия джоб 2.5 милиарда лв /1.45 млд долара/ за 8 стари и ненужни летящи бракми Ф16 ,модел 1974г, които щели да пристигнат след 5г /ама не е сигурно?!?/ ,при това на цена от 181 млн.долара бройката /при условие, че Ф35 струва 82 млн.долара и идва до 6месеца?!?/.Сега вече всеки кравар си прави с нас майтап.Няма такава цена ,няма такава доставка ,няма такъв продажник като дон Барба Ганьос!
40
2
 
7
 
! Отговори
Честно преди 3 години
Едната е истинска слоница, как може да си сложи къса пола? Направо късмет, че не се скъса.
39
4
 
9
 
! Отговори
kaputt преди 3 години
Страната и е в тежка криза а тя пее песни , вече 2града в сащ са без полиция , преди 4 дена ограбиха къщата на кметицата на сиатъл и полицаите не търсят крадците и даже не са отговорили на сигнала от съседи че в къщата има група крадци, грабят се магазини в цяла америка хората нямат работа , скоро ги чакат много лоши времена по зле от нашите 90те хак да им е
38
2
 
11
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Тази посланичка явно не намира нищо интересно в България, та се занимава да изпълнява песента на най-некадърния и най-връзкарския епевец в България.
37
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще повърна
36
1
 
9
 
! Отговори
11 преди 3 години
Бррррррр, туй мноо страшно...
35
4
 
0
 
! Отговори
Православен преди 3 години
Бих им дал на тези мил.фове да ме опънат със ***, ако и да съм гeй. А вие, колеги?