Парламентът започна със скандал - кой носи и кой е без маска

Караянчева ще сезира РЗИ, следват глоби
Обновена: 1 юли 2020 10:14 | 1 юли 2020 09:36, Камелия Цветанова
47

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Със скандал започна пленарното заседание на депутатите. Причината – кой носи маска и кой е без маска.
 
Славчо Атанасов от Обединени патриоти поиска от шефката на НС Цвета Караянчева да обърне внимание на левия Александър Паунов и на независимия Павел Шопов да си сложат маските, нещо което правили останалите им колеги.
Още по темата
Караянчева отсече от парламентарна трибуна, че ще сезира РЗИ за нарушението и двамата ще бъдат глобени.
 
Паунов обаче й направи забележка и контраатакува с аргумента, че ръководството на НС би трябвало да се глоби, защото в заповедта на министъра на здравеопазването се казва, че разстоянието между двама души трябва да е 1,5 метра, а това условие не било изпълнено.
 
"Защо не се осигурява това разстояние? Излиза, че тази част може да се наруши, а другата в която се казва, че маски се носят на обществени места не може. Парламентът обаче не е обществено място, защото има различен режим на влизане. Да дойде РЗИ и да ни глоби, ние ще обжалваме в съда", скочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
1
 
! Отговори
Тръба преди 3 години
Тези дни попаднах на снимка от Бандитското събрание. Гледам онзи 0лиг0фpeн тОМА тОМОВ и той депутат. Бухахаха! Ако не беше толкова тъжно щеше да е много смешно.
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакам Златена. Искам да чета вдъхновяващи и високоинтелигентни мисли.
38
5
 
3
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Тия на Корнела, с мазните физиономии, даже трябва да са с противогази
37
3
 
4
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 3 години
Да допълня - По времето на СОЦА - всички Депутати бяха без ЗАПЛАТИ и НСО - избираше ги Народа .
36
0
 
7
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 3 години
Крайно Време е да се Оптимизира Броя на Обикновеното Народно Събрание .240 Депутата , Присъстват 50 Депутата и ще се избият . Трябва да се събере Велико Народно Събрание и да се Промени Конституцията за Броя на Човечетата в Залата .
35
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха,ха,ха. Посмях се в обедната си почивка. И тези ще ми ръководят живота! Цирк Балкански ряпа да яде.
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В този форум само аз съм ***, *** самозванец, понеже никой не ми плаща. Другите им плащат, *** не че са ***, просто пишат за пари, господ дано да прости.
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Off да не си нещо *** бе оф боли
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Партийният секретар Аз предлагам лика на Мусолини като се има предвид как са го обсебили мисля че е подходящ в нов вариант за тези безгрижни господа и дами ъв кроуз.
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълен цирк.
30
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези депутати, които не носят маски, явно си имат пачки с евро и кюлчета злато в нощните шкафчета затова не се притесняват ако ги глобят.Тези, които са с маски най-вероятно нямат толкова много пачки с евро и големи кюлчета злато.Да ги глобят всички по 300 лева. Или най-добре по 300 евро, да не ги жалим, нали и без това ще приемаме еврото. А впрочем сега се сетих, нали трябваше вече да "ни вкарат в чакалнята"? Защо не се тръби, защо няма фанфари?Май като кучето на нивата пак я свършихме?
29
3
 
7
 
! Отговори
Off преди 3 години
Въпрос на елементарно възпитание е да се спазват наредбите и правилата. Очевидно една част от дИпутатите се чувстват над закона.
28
2
 
9
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Имам въпрос - защо никой от уж разбилелите се от ковид политици не умре и второ; Защо не ги повтаря? Нали не се създава имунитет? И трети въпрос - как Деница Сачева не успя да зарази нито мъжа си, нито децата си, а само послужи за разгонването на парламентарната опозиция?
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те затова ли не ходят всеки ден на работа, да спазват дистанция.Защото ако всичките 240 се събират всеки път, ще са на гъсто.Ама , хайде.
26
0
 
4
 
! Отговори
Партийният секретар преди 3 години
Другари, всички, които не са с червени маски, ще бъдат предложени за наказание ! Възможно е и отнемане на партийния билет ! Желателно е на маските да има щампи с лика на някой виден комунистически деец - Ленин, Сталин, Мао, Ким Чен Ун, Пол Пот, Мадуро и др. !
25
0
 
8
 
! Отговори
X преди 3 години
Хубавото на тоя парламент,че с маски или не си заминават скоро !!!
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Славчо Атанасов , а тази хубавица от първа снимка що не си я споменал? И тя е без маска.
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
детска работа
22
9
 
3
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Комунистите са така- кой ми се изкъка в потурите! Недициплинирани са както впрочем американци, бразилци и ***! Още преди да налази Covid-19 в САЩ препоръчваха да се вземат мерки, а група младежи казваха, че тях не ги интересува никакъв Covid-19 и че отивали на парти във Флорида. За руските блядчики нема какво да говоря - само за последното денонощие над 360 умрели. Бразилия са вечно в самба и полужението там е катастрофално.
21
2
 
3
 
! Отговори
гггг преди 3 години
който не носи маска е червен.