Недосегаеми нямало у нас, нито личности, нито институциите

Ако се налагало разследващите ще претърсвали президентството
43
Недосегаеми нямало у нас, нито личности, нито институциите
Снимка: БГНЕС

Според лидера на НФСБ Валери Симеонов не може да има недосегаеми от закона нито личности, нито институции.

Така че, ако трябва прокуратурата ще влиза в президентството, коментира той, след като по-рано от "Дондуков" 2 съобщиха, че представители на прокуратурата, Министерството на вътрешните работи, Бюрото за защита на свидетелите и поемни лица са представили разпореждане от Софийски военен съд и определение от Специализирания наказателен съд за претърсване на кабинети в президентската институция.

Още по темата
"Законът е над всичко и над всички. Ако трябва, ще влизат. Никой не е застрахован, имунизиран да извършва престъпления и да не бъде разследван", каза още лидерът на НФСБ.

Засега официална информация от разследващите няма, но се предполага, че претърсванията са по разследването на чата между бизнесмена Пламен Бобоков и секретаря на президента Пламен Узунов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: Валери СимеоновНФСБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
16
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
През 1989 не го направихме,но още не е късно да се осъществи Букурещския снерарий...Там ,до стената ,и останалата **@ч ще има обица на ухото...
15
1
 
15
 
! Отговори
sssss преди 3 години
каза кучето на Доган...
14
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
този е другият *** на доган
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А думите те някога струваха нещо, сега не струват нищо, не ни занимавайте със туй кой е казал нещо. Занимавайте ни със туй, кой какво е свършил. Валерката какво свърши в тоя парламент, освен че го упърдя едно хубаво и патриотично.
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, Толупи!Къде ви е хляба питайте ЩабаНедосегаеми са тия коитп цоцат от бюджета
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Положението отива на ***. Зорлем искат да ни превърнат в убийци.....така да бъде, *** мръсни. На мене вече не ми пука, децата ни не трябва да изживяват това, през което минаваме ние - всичко е по-добре от това да си човек-изтривалка мамка му...а ни превърнаха в точно такива.
10
0
 
24
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Еь, Валерка. Решил си и ти да кажеш нещо, но не улучи момента. Разбирам, че зора ти е да кажеш нещо срещу президента, но точно днес, когато се бистри защо НСО охранява Ахмед Доган и как така част от крайбрежието му е станало частна собственост ли намери?Ами ето ти го недосегаемият. Ама за това всичкото "патриот" мълчи като комунист на разпит.
9
0
 
15
 
! Отговори
The untouchables преди 3 години
А министерството? Него кога ще претърсвате?Щото нали нямало (ужким) недосегаеми?Щом няма, само министерството май още не е претърсвано.Хайде, чакаме да видим кога ще се случи!Иначе докато не го видим това, за народа ще е ясно: Недосегаеми има!Но, те си имат пачки с евро в шкафчетата, кюлчета злато и лични пистолети, освен охраната, и не им дреме, че будалясват наивния народ, че нямало било (Ти да видиш!) недосегаеми!
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе , затворения плаж с мутрите от НСО, как му казваш
7
0
 
19
 
! Отговори
Браво, свеж виц преди 3 години
Нямало недосегаеми в държава, където начело на изпълнителната власт е криминален тартор, а само като чуят името на онзи вечния "балансьор" в българската политика, прокуратура, следствие и съдебна власт тихо мокрят гащите. Нямало недосегаеми в държава, където всичко се командва от Вашингтон и Брюксел, включително кой си гледа кефа и кого нарочват. Страхотно чувство за хумор.
6
0
 
9
 
! Отговори
Кой ги Ражда преди 3 години
Тия хора. Продажници, крадци и лъжци. ***
5
0
 
21
 
! Отговори
А-Я преди 3 години
Да допълваме ли списъка??Като се почне от селско ниво...Кметове..общ съветници техни деца любовници.. Шеф на Рпу , данъчно, караме през облсстни и там цялата опашка , още нагоре министри министерства , парламент..Боко!!Ще ги докараме до 10 % от населението..Нямало... Айде беТопки нямате..
4
0
 
20
 
! Отговори
чичо Гошо преди 3 години
Винкел,релсата с която щеше да хвърляш от моста в Бургас още е там и те чака!Ако нямаш смелост да се метнеш сам ще ти помогнем.
3
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така ли,бееее?Аз ще ти посоча само няколко недосегаеми-Боко тиквата,Ахмед Доган,Делян Пеевски,Домусчиев,Цеките.Влади Горанов и цялата шайка окло тях.А ти ***.нико по-добре да замълчиш,защото не можеш да стъпиш на малкия пръст на президента.
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мармотът? Къде е мармотът, който завива шоколад?!
1
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има недосегаеми - Борисов, Доган и Пеевски!