Караянчева: Радев иска служебен кабинет, няма да успее

„Симпатизантите ни си тръгнаха мирно снощи“
Обновена: 11 юли 2020 09:34 | 11 юли 2020 09:34, Елка Василева
164
Караянчева: Радев иска служебен кабинет, няма да успее
Снимка: НС

Президентът Радев има идея да събори правителството и да направи служебен кабинет. За негово съжаление няма да успее. Това каза председателят на парламента Цвета Караянчева пред Нова телевизия.

„От страна на ГЕРБ това беше митинг в подкрепа на правителството, а не контрапротест. Нашите структури и симпатизантите на ГЕРБ казаха стига толкова. Нека да разкажем и да подкрепим правителството в това, което прави. Ние искаме да се чуе нашият глас. Затова толкова бързо се организирахме”, каза Караянчева.

Още по темата

Тя благодари на структурите и симпатизантите на ГЕРБ, които са заявили своето отношение и подкрепа. „Те си тръгнаха съвсем мирно. Така се прави протест или митинг. Хората, които каниш, трябва да можеш да ги управляваш”.

Тя бе категорична, че някой трябва да поеме отговорност за това, което се случи снощи. „Някой ги кани тези хора – президентът, разбира се. Все по-трудно ми е да говоря за президента, ще говоря за г-н Радев. Когато кажем президент – това е човекът, който обединява”, добави тя. 

Председателят на парламента подчерта, че Радев търси политическа кариера.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
8
 
3
 
! Отговори
до 134 преди 3 години
....като се каже Ленин разбираш партията....лошото е че и ксто се каже Хитлер пак разбираш партията която много поразии натвори.......а в днешно време Ким чен ун......
114
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** ни учи на морал и отговорност....
113
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бе не са наркотици, а кебапчетата, дето ги раздадоха от бсп след "митинга" и сега нещо не ми е добре! корема нещо яко къркориии!
112
2
 
23
 
! Отговори
баце преди 3 години
Цеца - Боко как те беше нарекъл, че не ми е удобно да го цитирам.
111
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сценарият ви е сирийско-американски срещу законно избран президент щом наричате хората протестиращи на тези начала останали до по късно от вашите симпатизанти,които ви е изтеглихте както е известно от вашия водач,че като измъкне своите като ваши не оставало нищо,както си го и знаете,но да наречете вандалстващи хора,които не са чупели,крали,избивали никой и нищо как мародери наоколо също след пробива на построения полицейски кордон,но да ги водите за саморазправи в белезници,да ги избивате по ред
110
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"а кервана си върви към нов успешен кабинет на борисов"На какви наркотици си, приятел?
109
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 139"Сериозно ли? Колко дни още има тази фашистка хунта?" ПО СКОРО ИМА ОКОЛО ДЕСЕТИНА ГОДИНКИ, ОЩЕ! ВЕРОЯТНО ДОКАТО БОЙКО РЕШИ ДА СЕ ПЕНСИОНИРА!
108
19
 
5
 
! Отговори
Стани да седна... преди 3 години
И кой ще му даде пари от ЕС? На служ. правителство без избори Европа не дава ***.А.....сигурно от МОСКВА?....Сгрешен ход ,г-н Радев.Много грешен.
107
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
всеки път, щом се зададат избори, бсп яхва метлата и започва компроматна война с цел да заграби властта, било и със служебно правителство! ама НАНАЙ! ачкьопеците си вият, а кервана си върви към нов успешен кабинет на борисов!
106
8
 
3
 
! Отговори
Ради преди 3 години
Има си ред когато дойдат изборите ще се преброим,Това което се прави сега си е анархия.
105
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 125"Народът си каза думата като избра Радев за президент със зашеметяващ резултат", той пък взе , че се оля в усилието си да се мазни на нинова и да прави партийни агитации! което е огромен срам - да падне на нивото на проста свекърва!
104
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сериозно ли? Колко дни още има тази фашистка хунта? Два-три или пет-шест?
103
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Фактпърво, делян е депутат от дпс! второ, забрави бсп как се любеше уста в уста с дпс и заедно управляваха, тоест краднаха, близо двадесет години! после нещо разпърдяха калимерата и сега яко ревнуват!
102
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
абе сутринта едно гербаво ме-кере каза че- като се каже борисов се разбира герб - като се каже герб се разбира борисовникаква разлика не виждам от девиза на болшевиките-като кажеш ленин разбираш партията -като кажеш партията разбираш ленинайде да сте живи и здравино невярвам руснаците пак да дойдат да ни спасяват от султаните
101
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
уж, зеленото чорапче нямал власт над нсо, пък уволни шефа му!
100
5
 
9
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Както се казва, едно е да си глъма, съвсем друго е да си отвориш устата и всички да разберат този безспорен факт! За малко бе се смълчала след оня комплимент на Вожда Борисов и аз наивната уфца допуснах, че има достойнство и показва, че се е засегнала! Но, глъмот си е глъмо! Най добрата атестация за гербераст е да си глъм! Ако си и по грозен на вид, комбинацията е оптимална!
99
6
 
18
 
! Отговори
хмм... преди 3 години
Цвето, заминавай за Росенец и виж на място кво се случва, благодарение и с благословията на твоя вожд Борисов!
98
10
 
23
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
Отговорност за това, което се случи, снощи, трябва да поеме Бойко методиев Борисов и Фъндъкова. Хора бяха бити и убивани, като милиционерите ги влачеха зад колоните, за да не бъдат снимани, какво правят! Значи, правят нещо незаконно! По чия заповед, бе това? А, ку.р.во?
97
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко, ГРОБ, Пеевски и Доган така ми опротивяха че чак Цецо-апартамента ми стана симпатичен.
96
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има един тук, който си позволява да говори от името на народа.Народът си каза думата като избра Радев за президент със зашеметяващ резултат.Пряко!Ето, това е народът и очевидно няма съвпадение с твоя народ.