Борисов: Мен най-много ме устройва експертен кабинет

Премиерът сподели, че предупредил Путин за шпионите, но той продължил
24 сеп 2020 11:55, Нели Христова
200
Борисов: Мен най-много ме устройва експертен кабинет
Снимка: БГНЕС

Светът влиза във втора вълна от коронавируса. В България така направихме с мерките, че не можете да усетите пандемията. С мерките 60/40, 80/20 успяхме да запазим стотици хиляди работни места. Безработицата в България е към 7%. Това заяви премиерът Бойко Борисов докато инспектираше строежа на автомагистрала "Хемус".

Той отхвърли възможността за увеличение при толтаксите и коментира скандала с руските шпиони, които бяха заловени от прокуратурата на българска територия.

"Още преди няколко години предупредих Путин, че на територията на България има недопустими неща и всеки, който се опитва да шпионства, по надлежния ред, който е добре описан, ще бъде отпратен. За да действат така ДАНС и прокуратурата, имат достатъчно информация", заяви Борисов.

"Експертен кабинет устройва ГЕРБ най-много. Мен ме устройва най-много, защото ще мога да си работя за партията. Ние важните неща за България ги свършихме в този мандат", категоричен бе премиерът.

"Президентът вече също е политически играч. Той не е безпристрастен и това го прави субект. Грешката им беше, че пуснаха клипа със спалнята, когато ме нямаше. Най-близкото му обкръжение го свърши. А неговите записи? Като говорим за едните записи, да говорим и за другите, но смисъл има ли?", каза той по адрес на Румен Радев.

"Единствените указания, които сме дали, са да се пазят хората", обясни той по повод нарежданията към полицаите, охраняващи протестите.

"Засега правителството остава в този формат. Всичко може да се направи в името на България, но когато има диалог", каза Борисов.

 

 

 

Публикувахте от Бойко Борисов в Четвъртък, 24 септември 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
11
 
4
 
! Отговори
безпартиен преди 3 години
Като знам как живях при Жан Виденов мен най много ме устройва Пиночет.Само той се доказа като антикомунист.Благодарение на него и до днес в Чили няма комунизъм и мизерия.Изкорени я напълно.за което браво Генерале,браво Аугусто,браво Пиночет!Борисов прекалено меко действа,не е така ефективен като Пиночет!
74
14
 
9
 
! Отговори
тъпото преди 3 години
До АнонименВсички избори , спечелени от ГЕРБ са организирани от други. Единствените избори организирани от ГЕРБ .. са президентските. Комунисти гадни ...стига сте ревали за фалшификации
73
7
 
2
 
! Отговори
тъпото преди 3 години
До АнонименДа Гумен Гадев со постави до тато и виж като две капки вода са...
72
10
 
7
 
! Отговори
тъпото преди 3 години
До АнонименВсички избори които ГЕРБ е печелил са организирани от други. Единствените избори организирани от ГЕРБ.. са президентските. Комунисти гадни знаете кой ги спечели. Стига сте ревали за фалшифициране.
71
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До diana21Герб не са партия, а ОПГ. Цацаров ги чака.
70
9
 
5
 
! Отговори
народът преди 3 години
До смяхЗаг решетките имаш предвид Радев,нали?Съгласни сме,но даже няма да стигне и до там,За национално предателство и шпионаж наказанието е разстрел!
69
3
 
15
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Борисов има нужда от дълга спокойна почивка в ол инклузив Кремиковци Хилтън с чудесни гледки към планината на север, към остатъците от комбината на юг, към кариерата на запад и към промишлени сгради на изток през мрежите и загражденията от бодлива тел.
68
7
 
10
 
! Отговори
Радеф преди 3 години
Скоро Гн- борисов ще яде шамари заедно с неговите симпатизанти от цялата страна
67
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се скъсате да квичите "оставка",такава няма да има Точка.Вие сте никои Една каруца *** и червено копейкиновски добитъци.Никой не ви брои за нищо
66
6
 
14
 
! Отговори
смях преди 3 години
А нази истинските Българи ни устроива ти да си ходиш зад решетките
65
4
 
6
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До Анонимен 66Има и партии, които се саморазпускат! БСП специално познава добре технологията на саморазпускане и ако има малко "чувство на самосъхранение" трябва да излезе с чест преди да бъде тотално оплюта и прегазена от влака, значи...Нека стигнат до още една такава криза, пък ще ги видим тогава, значи...За всяка болест си има лек!
64
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
този не усеща ли, че като се показва и говори само му пада рейтинга
63
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз ли е визира на султана както казват у Европа ? А кой е султана ? Доган или Ердоган ?
62
12
 
5
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До Анонимен 60Ще инспектира колкото си иска - докато се убеди, че всичко е наред...Не се управлява държава от джипка, но се контролират много неща с нея, значи, особено по пътищата. А вас какво ви дразни, че ви контролират? Ако всичко ви е както трябва, нямате проблем, значи....И...ти да не си му светил колко време седи Бойко в кабинета си, значи? Като не знаеш - не говори! Той няма работно време като теб...
61
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мен най-много ме устройва ти да влезеш в затвора, а откраднатите милиарди от офшорките ти да бъдат върнати на държавата.
60
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Засега правителството остава в този формат. Всичко може да се направи в името на България, но когато има диалог", каза Борисов."Като за начало ти и Гешев си подайте оставките и нека прокуратурата да разследва произхода и реалния размер на имуществата ви. В името на България.
59
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другари чуйте цялото изказване на Борисов и ще разберете , че Радев е казал на Бобокова да снима шкафчетата. Тука статията е изкривена и нагласена само за Руските шпиони, защото в този сайт ги обичат .
58
5
 
2
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До diana21 42 До анонимен 30 продължениеАко сами не се справят, тогава трябва отвън да им се помогне - да се организираме електората и ако кандидатстват 90% от избирателите, БСП могат да получат 2-3 места в Парламента докато не разберат, че не могат да имат властта и разпуснат партията - единствената цел на тези партийци там е властта и след като е невъзможно да я имат, няма как да не си отидат от там, търсейки нови възможности, значи...
57
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя *** през колко дена ще "инспектира" Хемус.Последно беше преди два дена,днеска отново.Ами като няма какво друго да покаже,ще преоткриваме едно и също нещо по сто пъти.И още нещо-държава не се управлява от джипки и хеликоптери.В този аспект искам да попитам от колко месеца Бойко Борисов не е стъпвал в Министерски съвет.И не е ли време вече да се повдигне въпросът за абдикация на премиера от изпълнителната власт.
56
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
герб е дпс и Мохамед Доган е техния пророк .МУТРИ СБОГОМ .За да мръднем от дъното на всички класации с което ще останете в историята.