Ал. Йорданов: Дебатът в Брюксел бе пълен провал за клеветниците

Проектът за резолюция е абсолютно безсмислен, смята евродепутатът
6 окт 2020 10:09, Анисия Иванова
111

Европейският парламент обсъди върховенството на закона и корупцията в България. Ще понесе ли страната ни последици от размириците у нас?

"Снощният дебат бих определил като пълен провал за клеветниците на България. Интересът към тази дискусия за България бе минимален, което значи, че това е един съчинен и измислен дебат", каза евродепутатът от СДС/ЕНП Александър Йорданов в "България сутрин".

Още по темата

Той посочи, че от 750 евродепутати снощи в пленарната зала били 33-ма, като 9 от тях били българи.
Говорене срещу България имаше, то дойде от депутати социалисти, от "зелените". Участваха дежурните говорители срещу България. Този дебат е абсолютно безсмислен, проектът за резолюция също е абсолютно безсмислен", категоричен бе Йорданов.

Според него представители на БСП имат чисто политически интерес да омаскарят България.

"ЕП отговори най-авторитетно, както чрез Вера Йоурова и неоспоримото изказване на Манфред Вебер. Той поясни, че в България реформи са се извършили, страната е изминала сериозен път на реформиране и демокрацията функционира", oтбеляза евродепутатът в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите на Александър Йорданов, щом българите протестират, значи в България има демокрация.

"Г-н Вебер подчерта, че смяна на правителства не се постига чрез улични демонстрации. Парламентът при демокрацията казва кога ще бъдат изборите. Предсрочни избори, според българската Конституция, може да има само след като три пъти поред в парламента не може да се състави правителство", подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гъ3oлu3ец Храбър отново в екшън ! На какво ли още е способен наш Сашко за ПАРИ ?!
71
10
 
23
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Всичките пра*сета-на мезета!Начело с Ал.Йорданов.
70
14
 
15
 
! Отговори
Да преди 3 години
На този свят предатели винаги е имало и все ще има. Пък българите най- сме мераклии за тази работа - предателската. Затова 500 години сме били под турско. А сега не можем да се откъснем от Русия и все натам ни теглят разни, дето се правят на демократи а в душата си са искрени предатели.
69
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Време е Врагът с партиен билет, така ли??? Хаха! Това не беше ли в миналия век?
68
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радан да си гледа работата. Взима пари отвсякъде и се върти като ветропоказател. Ти е с едните, ту с другите. Не плача за него, щом участва в тоя другарски съд
67
12
 
10
 
! Отговори
Време е преди 3 години
ЕНП да изключи от редиците си Радан. Той усърдно работи за ерозиране и намаляване на представителството и влиянието на тази група, като изпечен предател. Свободен е да се присъедини към тези дето по-са му на сърце и подкрепят поведението му и морала му - ПЕС или Зелените. Зелените в ЕП логично мечтаят и от България да им дойдат някакви депутати в групата
66
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откакто ЕС от сериозен икономически съюз на независими държави се превърна в нещо като Коминтерн, който провежда политика на влияние и лобизъм, нещата тръгнаха в лоша посока. Особено за бедни и зависими страни от бившия соц.лагер. А фактът, че ЕНП не даде думата на Радан няма нужда от коментар.
65
2
 
2
 
! Отговори
До 65 преди 3 години
Най-големият гей на Ямбол - лудата нескопосана адвокатка да говори тук против гейове е меко казано странно! Скрий се влечуго!
64
5
 
10
 
! Отговори
до 67 преди 3 години
ти по коя телевизия гледа дебатите по БСТВ или по 7/8, не човек а желязо, не ....комунист
63
5
 
8
 
! Отговори
Събрахме се. преди 3 години
Борисов, Плевнелиев, Йорданов.
62
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако това ви е демокрацията, мерси! Не ви я искам! Референдум за излизане от тази демокрация! Това е пладнешки обир и не желая повече да ме рекетират мутри и разни подобни на Сашко ***!
61
13
 
13
 
! Отговори
ДЕСА НЕРЦЕДЕСА преди 3 години
Е СЕГА ВЕЧЕ ГЕЙ-ПАРАДА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ТРЯБВА ДА СПРЕ И РАДЕВ ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА, КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО, ЗАЕДНО С ДРУГИТЕ ТРИМА ХОМОСЕКСУАЛИСТИ И ТАМ ДА ЧАКАТ ПРОМЕНИТЕ В КОНСТИТУЦИЯТА, РАЗРЕШАВАЩИ ГЕЙ-БРАКОВЕТЕ И ДА СЕ ЖЕНЯТ-РАДЕВ ЗА ХАДЖИГЕНОВ, БАБИКЯН ЗА МИНЕКОВ И ДА МИРНЕ ТАЯ ДЪРЖАВА!!
60
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По голям комунист от Бойко няма,не го слушайте какво говори,а какво прави!Кой даде 1,5 млад за самоварите в Белене ?Кой строи газопровод с парите на бедните българи в полза на Москва?Кой се отказа от 1млд долара неустойка в полза на Москва за спрения газопровод от Украйна?Кой плаща 350 млн на руски дълбачки да копаят пристанището на Доган във Варна? По голям русофил от Бойко няма.
59
10
 
7
 
! Отговори
Браво! преди 3 години
А сега единствения изход е BGEXIT . Час по-скоро излизане от блатото на корупцията в ЕС.
58
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вуйчото на Ваклин да не се обажда
57
8
 
15
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Брюксел и цяла Европа за ужас на комунистите и Пинокио е твърдо зад господин БОРИСОВ и легитимного правителство на България
56
5
 
14
 
! Отговори
КОМУНИСТИ преди 3 години
30 години след разрушаване на Берлинската стена се появиха ИНТЕРБРИДАДИСТИ които да разделят България от цивилизования свят и да тръгнат отново на изток, за оклепат странат ни са готови даже да поискат помощ от Северна Кория, само и само недоразумението наречено ласкаво фигурант иска да управлява през ръба на Конституцията
55
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех как боли протестъри. Как боли:)))))))))))))
54
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този го помня още от времето на СДС. Е няма толкова гнусно, долно и подло същество!
53
9
 
9
 
! Отговори
(-_-) преди 3 години
Щом хората протестират не е демокрация, ами нещо не е наред. Имаме неработещи институции, корупция до небесата, кражби.. Това е тотално безредие. Хората искат справедливост и приличен жизнен стандарт. Демокрацията няма нищо общо с това, което виждаме днес.Този безполезен тип е перфектния пример за ***. Смуче и с газо си, а практически с нищо не допринася за т.нар. демократично общество.